Asiakastarinat

Logon suunnittelu hoitui helposti ja mutkattomasti

Logon suunnittelu hoitui helposti ja mutkattomasti

Sisällysluettelo

Skene ry kehittää ja tarjoaa sosiaalista kuntoutusta rikostaustaisille ihmisille sekä heidän läheisilleen. Autoimme asiakastamme logon suunnittelussa ja toteutuksessa.

Skene tulee Stadin slangista

Skene tarkoittaa yhteisöä. Logosta haluttiin nimeään ja yhteisöllisyyttä kuvaava, yksinkertainen tekstielementti, jossa S-kirjain yhdistyy muuhun tekstiin ympyrän kautta. Asiakkaalla oli logosta raakaversio, joka oli ideatasolla toteutusta vaille valmis. Kaivattiin toteutus ja yksityiskohtien miettiminen. Logo työstettiin valmiiseen muotoon melko nopeasti, kun yhteistyöstä sovittiin. 

Logosta tehtiin mustavalkoversiot sekä vektorikuvat, joita voidaan hyödyntää monipuolisesti vaikkapa vaatteissa tai mainoksissa, laatua pilaamatta. Yhteistyö oli tärkeä asia myös Yipi Oy:lle, koska yhdistys toimii tärkeällä asialla. On hienoa auttaa yhdistystä, joka tekee töitä tällaisen aatteen eteen.

Tietoa Skene ry:stä

Skene - yhdessä rikoksettomaan elämään ry on perustettu vuonna 2019. Skene ry kehittää ja tarjoaa sosiaalista kuntoutusta rikostaustaisille ihmisille sekä heidän läheisilleen.

"Skene ry:n tavoitteena on kehittää toimintamalli, jolla pystytään vaikuttamaan yksilöiden rikoskäyttäytymiseen ja muutosmotivaation sekä rikoskierteen katkaisuun. Yksilötason vaikuttaminen heijastuu yleiseen turvallisuuteen ja yhteiskunnan kustannuksiin. Malli tulee mahdollistamaan sosiaalisen kuntoutuksen tuomioiden suorittamisen aikana nykyistä tehokkaammin. 

Kuntouttavan toiminnan ohella kerätään tietoa niistä tekijistä, joihin vaikuttamalla voidaan ennaltaehkäistä rikoskierteitä tai katkaista ne aiemmassa vaiheessa. Tietoa hyödynnetään yhteistyössä sidosryhmien kanssa toimintojen kehittämisessä, etenkin alaikäisten rikoksilla oireilevien parissa. Malli mahdollistaa toiminnan laajenemisen valtakunnalliseksi."

Voit tutustua Skene ry:n toimintaan osoitteessa skenery.fi

Asiakkaan kertomaa palveluistamme

Suora lainaus asiakkaalta, Skene ry:n puheenjohtaja Mirja Salo:

"Yhteistyö oli helppoa ja mutkatonta! Toivon mukaan se saa vielä jatkoa!"

SkeneryLogo
Asiakastarinat

Tutustu myös näihin asiakastarinoihin

Oppaat

Tutustu myös näihin oppaisiin

Ajankohtaista

Muut ajankohtaiset

Blogisisällöt

Tutustu myös näihin sisältöihin

No items found.