Asiakastarinat

Verkkokauppa vaivattomasti kuukausipalveluna

Verkkokauppa vaivattomasti kuukausipalveluna

Sisällysluettelo

No Weakness Valmennuksen Heljä ja Lassi tarjoavat hyvinvointivalmennusta kohti parempaa elämää. Autoimme asiakastamme verkkokaupan perustamisessa ja sen hallinnoinnissa.

Kaikkea markkinointia ei tarvitse tehdä itse

Heljä ja Lassi olivat perustamassa No Weakness -valmennusohjelmaa, johon sisältyvät erilaiset treeniohjelmat kotona tai kuntosalilla sekä ravintovalmennus. Ideana oli myydä valmennuksia verkossa, jotta kuka tahansa ja missä tahansa voisi helposti tutustua eri valmennustuotteisiin ja treenata missä tahansa.

Heljä selvitti ensialkuun sopivaa verkkokauppa-alustaa omin päin, mutta aika tuntui valuvan tiimalasista hukkaan kaiken mahdollisen selvittämisessä. Pitäisi saada sopiva domain, hostaus, verkkokauppa-alusta ja maksuliikenne kuntoon.

Heljä treenaa

Kun aika valui tiimalasissa, ulkopuolinen kumppani oli paras ratkaisu

Heljällä on omaa seuraajakuntaa Instagramissa noin 40 tuhannen ihmisen verran. Seuraajille oli luvattu, että valmennuksien myynti aloitetaan tiettynä päivänä. Oli ensiarvioisen tärkeää, että verkkokauppa saataisiin aikataulussa kuntoon.

Verkkokauppaan liittyvien asioiden selvittäminen omin päin tuntui vaivalloiselta ja Heljä laittoi postauksen tästä stooriinsa, jonka myötä YIPI:n porukka otti häneen yhteyttä ja tarjosi asiaan ratkaisua. Seuraavana päivänä pidettiin lyhyt etäpalaveri aiheesta mitkä on tarpeet verkkokaupalle ja mitä olisi tarkoitus tehdä.

"Iso stressi vierähti harteilta. Kaikki hoitui kuin automaattisesti!"

Alkupalaverin jälkeen suunnitelma oli selvillä ja verkkokauppaa lähdettiin toteuttamaan. No Weaknessilla oli omat valokuvat, tekstit ja brändimaterialai valmiina, joten verkkokaupan parissa työskentelyyn päästiin melko nopeasti. Koska yhteistyö toimi helposti yhteisessä Whatsapp-ryhmässä asiakkaan ja YIPI:n välillä, saatiin ensimmäinen vedos verkkokaupasta pystyyn melko nopeasti.

Kokonaisuudesta viilattiin lopulta Heljän ja Lassin kommenttien perusteella heidän näköinen lopputulos. Myynti alkoi aikataulussa ja iso stressi vierähti kaikkien harteilta.

Heljä-Tuulia ja Lassi Lappi

YIPI:n tarjoama Uudistuja-markkinointipaketti oli vaivaton ratkaisu

Uudistuja-paketti on suunniteltu eri kokoisten yritysten tarpeisiin, kun markkinointiin halutaan ulkopuolista apua. Paketti on kustannustehokas ratkaisu markkinoinnin aloiittamiseen, kun omaa osaamista ei ole tai oma aika halutaan käyttää tuottavampaan tekemiseen. 

Digimarkkinoinnin kulmakivi varsinkin alkuvaiheessa on verkkosivut, joka perustetaan asiakkaan tarpeiden perusteella. Tämän lisäksi pakettiin sisältyy maksetun mainonnan toteuttaminen palveluna esimerkiksi Googlessa, Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä tai Twitterissä. Verkkosivujen tai perustettavan verkkokaupan osalta palvelu on tarvelähtöistä ja sopiva alusta valitaan asiakkaiden tarpeiden perusteella. Esimerkiksi No Weakness -projektissa haettiin helppoutta ja kustannustehokkuutta, joten verkkokauppa-alustaksi valikoitui Shopify.

Alkuun vaivattomasti ja edullisesti

Pyrimme tarjoamaan kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden menestymiseen, lähtökohdista riippumatta. Kanssamme alkuun päästään edullisella kuukausimaksulla ilman, että sinulla tarvitsee olla omaa osaamista verkkosivustoihin tai digimarkkinointiin liittyen. Selvitämme asiat puolestasi ja annamme vinkkejä miten markkinointia kannattaa toteuttaa. Kun toiminta kehittyy, saa meiltä aina laajemmat palvelut jotka omalta osaltaan mahdollistavat kasvuasi digikanavissa.

Heljä-Tuulia Lappi

Olemme tukenasi myös toiminnan kasvaessa

Kun haet yhä voimakkaampaa kasvua, voit tarvittaessa ulkoistaa osan markkinoinnistasi meille. Tarjoamme kattavat markkinoinnin palvelut näkyvyyden kasvattamiseen, kiinnostavuuden parantamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Näiden asioiden myötä myynti kasvaa kannattavasti. Palvelut toteutamme aina periaatteidemme mukaisesti: asiakaslähtöisesti, dataohjautuvasti ja yksinkertaisesti. Näihin me uskomme, koska niillä saadaan parhaita tuloksia aikaan.

No Weakness valmennus verkkokauppa

Asiakkaan kertomaa

Suora lainaus asiakkaalta, No Weakness valmennuksen Heljä-Tuulia Lappi:

"Oon mielettömän kiitollinen siitä, että löysin Yipin hoitamaan valmennukseni verkkosivuja ja verkkokauppaa! Heidän avullaan sivuista ja verkkokaupasta tuli juuri meidän näköinen. Palvelu oli nopeaa ja asiakaslähtöistä ja lähti iso stressi harteilta heidän kanssa työskennellessä. Suosittelen suurella sydämellä."

Tutustu No Weakness valmennuksiin heidän verkkokaupassa ja seuraa Instagramissa tiliä @Noweakness_valmennus.

Asiakastarinat

Tutustu myös näihin asiakastarinoihin

Oppaat

Tutustu myös näihin oppaisiin

Ajankohtaista

Muut ajankohtaiset

Blogisisällöt

Tutustu myös näihin sisältöihin

No items found.