Digimarkkinoinnilla lisää asiakkaita kivijalkaliikkeeseen

Meilahden ortopediatekniikka Oy on toiminut vuodesta 2004, valmistaen yksilöllisiä tukipohjallisia ja erityisjalkineita. Asiakas kasvatti myyntiään palveluidemme avulla.

Digimarkkinoinnilla lisää asiakkaita kivijalkaliikkeeseen

Tarve

Haluttiin enemmän asiakkaita digimarkkinoinnin avulla.

Ratkaisu

YIPI Uudistuja-paketti: Hakukoneoptimointi, Google-mainonta ja Facebook-mainonta.

"Asiakas marssi ovesta sisään ja etsi parasta pohjallisten tekijää"

Eräänä päivänä Helsingin Mäntytie 10:neen, jossa sijaitsee Meilahden ortopediatekniikan toimipiste marssi asiakas, joka etsi parasta pohjallisten tekijää. Hän kertoi, että oli etsinyt tietoa yksllöllisistä tukipohjallista netin avulla ja löysi sieltä PaulI Tarpilan ja hänen palvelunsa.

Yhteistyö toi toivottuja tuloksia

Tämä sattuma tapahtui vähän aikaa sen jälkeen, kun yhteistyö Meilahden ortopediatekniikan "Meilort" ja YIPI:n kanssa aloitettiin. Oli mahtava huomata puolin ja toisin, että digimarkkinoinnin yhteistyö toi toivottuja tuloksia.

Meilortilla oli olemassa olevat nettisivut, jonka ympärille kaivattiin markkinointia. Pauli Tarpila löysi useiden mainostoimistojen valikoimasta YIPI:n, jonka kanssa aloitettiin ideointi markkinoinnin toteuttamisesta. Tavoitteena oli saada enemmän asiakkaita ja myynti kasvuun.

Ideoita parempaan markkinointiin

"YIPI:ltä tuli merkittävän hyviä ideoita markkinointiin - oikeastaan sellaisia, joita en itse osannut edes ajatella."

Kun sopiva yhteistyömalli löydettiin, YIPI toteutti Meilortin digimarkkinoinnin palveluna. Kyseessä oli niin sanottu Uudistuja-paketti, joka soveltuu yrityksille jotka haluavat uudistaa markkinointiaan. Uudistuja-pakettiin sisältyen Meilortille on toteutettu verkkosivuston hakukoneoptimointia, Google-mainontaa ja Facebook-mainontaa. Näiden työkalujen avulla verkkosivu saatiin näkyville juuri siellä, missä asiakkaat etsivät Meilortin palveluja: yksilöllisiä tukipohjallisia.

Tukipohjallisten valmistusprosessi
Tukipohjallisten valmistusprosessi

Valitse Uudistuja-paketti silloin, kun haluat oikeita muutoksia

Mietitkö mistä saisit enemmän näkyvyyttä tai pohditko, miksi verkkosivujen tai verkkokaupan liikenne ei muutu maksaviksi asiakkaiksi? Uudistuja-paketti on rakennettu yrityksille, jotka pohtivat juuri näitä asioita. Autamme sinua kasvattamaan näkyvyyttäsi ja parantamaan kiinnostavuuttasi, jotta saat enemmän tuloksia markkinointiin käyttämistäsi euroista.

Pitkäjänteinen kumppanuus tuo tuloksia

Olemme pitkäjänteinen kumppanisi, joka tukee sinua markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisessä, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Sinun ei tarvitse tietää mitä hakukoneoptimointi tai Google-mainonta tarkoittaa, me toteutamme sen puolestasi ja selitämme mahdollisimman helposti, miten saat myyntisi kasvuun. Perustamme kaikki päätökset dataan ja mittareihin, koska vain tuloksien perusteella kampanjoita ja markkinointia voidaan kehittää yhä paremmaksi.

Mikäli olet kiinnostunut valmiista ratkaisuistamme, tutustu Uudistuja-pakettiin ja muihin helppoihin markkinointipaketteihin Valmiit-ratkaisut -sivulla.

Digimarkkinointi paremmaksi uudistuja paketilla

Asiakkaan kertomaa

Suora lainaus asiakkaalta, Meilahden ortopediatekniikka Oy:n yrittäjä, Pauli Tarpila:

"Myyntini on kasvanut selkeästi yhteistyön jälkeen. Esimerkiksi kesäaikaina minulla ei ole ollut vuosiin näin paljon hommaa ja en osaa kuvitella, mikä olisi kannattanut tehdä vielä paremmin. Olen todella tyytyväinen ja voin suositella palveluja varauksetta muille!"

Tutustu Meilahden ortopediatekniikkaan heidän kotisivuilla.

Ota yhteyttä

Valmiina saamaan lisää hyviä asiakkaita?

Autamme sinua markkinoinnin eri osa-alueissa, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Saavutetaan yhdessä hyviä tuloksia.

Keskustellaan lisää

Keskustellaan lisää!

Autamme sinua mielellämme markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yhteistyömahdollisuuksista.

Ota yhteyttä
Tutustu paketteihimme

Tutustu palvelupaketteihin

Haluatko helpon ratkaisun näkyvyyden kasvattamiseen, kiinnostavuuden parantamiseen tai toiminnan kehittämiseen?
Katso valmiit ratkaisumme!

Valmiit ratkaisut