Kasvua ulkoistetulla markkinoinnilla

Seahuntersin kanssa koet vesistöjen aktiviteetit edullisesti vesijettisafareista venekuljetuksiin. Autoimme asiakastamme markkinoinnin kehittämisessä.

Kasvua ulkoistetulla markkinoinnilla

Tarve

Lisää näkyvyyttä digitaalisissa kanavissa.

Ratkaisu

YIPI Uudistuja-paketti: Hakukoneoptimointi, Sisältömarkkinointi, Google-mainonta ja Instagram-mainonta.

Kurkistus Seahuntersin toimintaan

Seahunters Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman vesistöjen aktiviteetteihin. Voit vuokrata vesijettejä, pienveneen ja vesiurheiluvälineitä edullisella hinnoittelulla. Seahunters tekee myös venekuljetuksia Uudenmaan alueella. Toimintaa haluttiin saada enemmän näkyville verkossa ja asiakas toivoi etenkin Instagram-mainosvideota, jotta toimintaa voitaisiin esitellä uusille potentiaalisille asiakkaille.

Seahuntersilta löytyi valmiiksi IG-tili ja nettisivut sekä paljon videomateriaalia ja kuvia suoraan hurjan vesijetteilyn keskeltä. Mainontaa oli aiemmin toteutettu Googlessa maltillisella budjetilla ja nyt tarvittiin apua IG-mainosvideon koostamiseen ja julkaisuun. Video toteutettiin yhdessä muiden markkinointi-ideoiden lisäksi.

Markkinointia on kehitetty kokonaisvaltaisemmin palvelemaan asiakaspolkua

IG-mainosvideon lisäksi asiakkaalle tehtiin ehdotus Uudistuja-paketista muun markkinoinnin kehittämiseksi. Uudistuja-paketti on kokonaisvaltainen valmis markkinointipaketti yrityksille, jotka haluavat uudistaa markkinointia pitkäjänteisesti sisältömarkkinoinnin ja dataohjautuvan mainonnan avulla.

Uudistuja-paketilla tehokkaampaa digimarkkinointia

Uudistuja-paketin myötä markkinointia kehitettiin Seahunters.fi -nettisivujen hakukoneoptimoinnilla ja sisältömarkkinoinnin kehittämisellä. Sivuston ilmaista hakukonenäkyvyyttä parannettiin avainsana- ja kilpailijatutkimuksen perusteella vastaamaan potentiaalisten asiakkaiden Google-hakuja.

Sisältösivuille lisättiin avainsanoja ja asiakasta palvelevaa sisältöä, sekä blogi osio, jossa on lisätietoa asiakasta mahdollisesti kiinnostavista sisällöistä. Tämän lisäksi asiakaspolkua parannettiin helpommin löydettävillä toimintakehotteilla, jotta vuokraus eli ostaminen olisi sujuvampaa.

Google-kartan arvosteluilla näkyville

Seahuntersilta ei aiemmin löytynyt Google My Business yritysprofiilia (esim. Google Maps näkyvä profiili), joten sellainen perustettiin Google-mainonnan haltuunoton yhteydessä, jonka myötä yhteydenottojen määrä kasvoi ja vuokraukset lisääntyivät.

Googlen yritysprofiiliin on nyt myös kerätty asiakkaiden arvosteluja, joista lähes kaikki asiakkaat ovat antaneet 5 tähteä Seahuntersin toiminnalle. Kannattaakin siis mennä vuokraamaan heiltä vesijetti, mikäli sellainen kiinnostaa!

Seahunters
Seahunters vesijettisafari

Asiakkaan kertomaa

Suora lainaus asiakkaalta, Seahunters Oy Zacharias Lindberg:

"Kampanjan käynnistymisen jälkeen meille on tullut selvästi enemmän yhteydenottoja. Viikon varauskalenteri on täyttynyt kokonaan, mitä aiemmin ei tapahtunut. Eli homma on selvästi toiminut!"

Ota yhteyttä

Valmiina saamaan lisää hyviä asiakkaita?

Autamme sinua markkinoinnin eri osa-alueissa, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Saavutetaan yhdessä hyviä tuloksia.

Keskustellaan lisää

Keskustellaan lisää!

Autamme sinua mielellämme markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yhteistyömahdollisuuksista.

Ota yhteyttä
Tutustu paketteihimme

Tutustu palvelupaketteihin

Haluatko helpon ratkaisun näkyvyyden kasvattamiseen, kiinnostavuuden parantamiseen tai toiminnan kehittämiseen?
Katso valmiit ratkaisumme!

Valmiit ratkaisut