Logon suunnittelu hoitui helposti ja mutkattomasti

Skene ry kehittää ja tarjoaa sosiaalista kuntoutusta rikostaustaisille ihmisille sekä heidän läheisilleen. Autoimme asiakastamme logon suunnittelussa ja toteutuksessa.

Logon suunnittelu hoitui helposti ja mutkattomasti

Tarve

Idea omasta logosta oli, mutta toteutuspuoli puuttui.

Ratkaisu

Graafinen logon suunnittelu palveluna.

Skene tulee Stadin slangista

Skene tarkoittaa yhteisöä. Logosta haluttiin nimeään ja yhteisöllisyyttä kuvaava, yksinkertainen tekstielementti, jossa S-kirjain yhdistyy muuhun tekstiin ympyrän kautta. Asiakkaalla oli logosta raakaversio, joka oli ideatasolla toteutusta vaille valmis. Kaivattiin toteutus ja yksityiskohtien miettiminen. Logo työstettiin valmiiseen muotoon melko nopeasti, kun yhteistyöstä sovittiin. 

Logosta tehtiin mustavalkoversiot sekä vektorikuvat, joita voidaan hyödyntää monipuolisesti vaikkapa vaatteissa tai mainoksissa, laatua pilaamatta. Yhteistyö oli tärkeä asia myös Yipi Oy:lle, koska yhdistys toimii tärkeällä asialla. On hienoa auttaa yhdistystä, joka tekee töitä tällaisen aatteen eteen.

Tietoa Skene ry:stä

Skene - yhdessä rikoksettomaan elämään ry on perustettu vuonna 2019. Skene ry kehittää ja tarjoaa sosiaalista kuntoutusta rikostaustaisille ihmisille sekä heidän läheisilleen.

"Skene ry:n tavoitteena on kehittää toimintamalli, jolla pystytään vaikuttamaan yksilöiden rikoskäyttäytymiseen ja muutosmotivaation sekä rikoskierteen katkaisuun. Yksilötason vaikuttaminen heijastuu yleiseen turvallisuuteen ja yhteiskunnan kustannuksiin. Malli tulee mahdollistamaan sosiaalisen kuntoutuksen tuomioiden suorittamisen aikana nykyistä tehokkaammin. Kuntouttavan toiminnan ohella kerätään tietoa niistä tekijistä, joihin vaikuttamalla voidaan ennaltaehkäistä rikoskierteitä tai katkaista ne aiemmassa vaiheessa. Tietoa hyödynnetään yhteistyössä sidosryhmien kanssa toimintojen kehittämisessä, etenkin alaikäisten rikoksilla oireilevien parissa. Malli mahdollistaa toiminnan laajenemisen valtakunnalliseksi."

Voit tutustua Skene ry:n toimintaan osoitteessa skenery.fi

Skene ry:n valmis logo

Asiakkaan kertomaa

Suora lainaus asiakkaalta, Skene ry:n puheenjohtaja Mirja Salo:

"Yhteistyö oli helppoa ja mutkatonta! Toivon mukaan se saa vielä jatkoa!"

Ota yhteyttä

Valmiina saamaan lisää hyviä asiakkaita?

Autamme sinua markkinoinnin eri osa-alueissa, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Saavutetaan yhdessä hyviä tuloksia.

Keskustellaan lisää

Keskustellaan lisää!

Autamme sinua mielellämme markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yhteistyömahdollisuuksista.

Ota yhteyttä
Tutustu paketteihimme

Tutustu palvelupaketteihin

Haluatko helpon ratkaisun näkyvyyden kasvattamiseen, kiinnostavuuden parantamiseen tai toiminnan kehittämiseen?
Katso valmiit ratkaisumme!

Valmiit ratkaisut