Markkinointiapua yrittäjälle

George Darko tarjoaa asiakkailleen psykologian neuvonta- ja koulutuspalveluja. Autoimme häntä verkkonäkyvyyden kehittämisessä.

Markkinointiapua yrittäjälle

Tarve

Uudet verkkosivut ajanvaraustoiminnolla sekä näkyvyyden kehittäminen verkossa

Ratkaisut

YIPI Startti-paketti, Graafinen suunnittelu (logo, visuaalinen ilme), Google Ads hakusanamainonta.

"Miten saan uuden yritykseni näkyville rajallisella budjetilla?"

George etsi keinoja saada itsensä ja yrityksensä näkyville verkossa. Hänellä oli mielessään idea verkkosivuista, jotka olisivat käyttäjäystävälliset ja ammattimaiset. Verkkosivuille tulisi hänen kirjoittamaansa sisältöä, ajanvaraus sekä kurssitarjonta. George kokeili omien sivujen rakentamista.

Tee-se-itse versio ei kuitenkaan tuottanut haluttua lopputulosta. Täytyi etsiä ammattilainen, mutta haasteena oli rajallinen budjetti. Koko homma tuotti stressiä ja idea oli lähellä heittää roskakoriin.

Koulutustilaisuus

Ratkaisu löytyi valmiista paketista

George löysi hyvän yhteistyökumppanin, jolla oli valmis pakettiratkaisu hänen tarpeeseensa. YIPI auttoi verkkosivujen rakentamisessa palveluna. Rajallinen budjetti ei ollut enää este, kun hinta sovittiin kustannustehokkaaksi kuukausipalveluksi ja aloitusprojekti tarjottiin samaan pakettiin. Uudet psychohealth.fi -verkkosivut nopeasti noin pari viikkoa yhteydenoton jälkeen.

Verkkosivujen yhteydessä toteutettiin myös logo, visuaalinen ilme sekä mahdollisimman helppokäyttöinen rakenne. Sivusta tehtiin myös suomenkielinen käännösversio, koska ProAct Psychology Applications toimii Suomessa. Myöhemmin verkkosivuille lisättiin ajanvaraustoiminto ja verkkomaksaminen. Näkyvyyttä kehitettiin myöhemmin Google Ads hakusanamainonnalla, joka tuo verkkosivuille lisää liikennettä ja asiakkaita.

George Darko
Tri. George Darko

Asiakkaan kertomaa

George Darko (lainaus käännetty englanninkielisestä haastattelumateriaalista):

" Juuri kun olin heittämässä roskakoriin idean uusista verkkosivuista, löysin ammattilaisen joka voisi auttaa minua. YIPI on ylittänyt odotukset ja palvelun myötä saan uusia asiakkaita säännöllisesti, vaikka toimialani on hyvin kilpailtu. YIPI on ollut erinomainen, ystävällinen ja luotettava kumppani. Suosittelen heitä ehdottomasti muillekin. "

Ota yhteyttä

Valmiina saamaan lisää hyviä asiakkaita?

Autamme sinua markkinoinnin eri osa-alueissa, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Saavutetaan yhdessä hyviä tuloksia.

Keskustellaan lisää

Keskustellaan lisää!

Autamme sinua mielellämme markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yhteistyömahdollisuuksista.

Ota yhteyttä
Tutustu paketteihimme

Tutustu palvelupaketteihin

Haluatko helpon ratkaisun näkyvyyden kasvattamiseen, kiinnostavuuden parantamiseen tai toiminnan kehittämiseen?
Katso valmiit ratkaisumme!

Valmiit ratkaisut