< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle
Osa Uudistuja, Onnistuja ja Menestyjä pakettejamme

Verkkosivujen päivitys palveluna

Joskus suunnitelman ulkopuoliset verkkosivupäivitykset on tarpeen. Hinnaston muutokset, tuotepäivitykset tai tärkeä tiedote pitää saada esille ja asiakkaan saataville nopeasti.

  • Verkkosivup√§ivitykset muutoksille puolestasi ja ammattitaidolla. Uuden tekstin sy√∂tt√§minen verkkosivuille voi vaatia ulkoasun tai sis√§lt√∂pohjan muutoksia, jotka vaikuttavat moneen eri asiaan.
  • Et tarvitse tietotaitoa verkkosivuston k√§ytt√§misest√§, vaan teemme muutokset puolestasi. Varmistamme my√∂s, ett√§ p√§ivitetty sis√§lt√∂ lis√§t√§√§n teknisesti oikein ja saavutettavuusasiat huomioiden.
  • Teemme my√∂s ristiinlinkitykset muille tarvittaville sivustoille sy√∂tt√§ess√§mme uudet sis√§ll√∂t sivuille, jotta hakukoneet ymm√§rt√§v√§t sivustoasi paremmin ja ihmisten on helpompi navigoida sivuston sis√§ll√§ eri paikkoihin.

Kehittyvä liiketoiminta muuttuu jatkuvasti ja sen vuoksi on hyvä olla joku, joka päivittää ajantasaiset tiedot puolestasi verkkosivuille. Verkkosivujen päivittäminen voi olla tehotonta ja aikaa vievää, siksi se kannattaa ulkoistaa osaavalle kumppanille.

Kanssamme verkkosivujen päivittäminen tapahtuu aina aikataulussa. Palvelutasostasi riippuen hoidamme verkkosivupäivitykset joko 1 vko, 72 h tai 24 h sisällä tilauksestasi. Näin voit varmistua siitä, että verkkosivujen päivittäminen ei jää puolitiehen esimerkiksi silloin, kun hinnasto tulee päivittää ajantasaiseksi tai tärkeä tiedote pitää saada asiakkaidesi saataville.

HUOM. Tämä palvelu toteutetaan pääasiassa vanhaan sisältöpohjaan. Uusien sisältöpohjien, taittotöiden tai graafisten suunnittelutöiden hinta määräytyy sopimuksen mukaan.

< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle