< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle
Osa Uudistuja, Onnistuja ja Menestyjä pakettejamme

Verkkosivujen päivitys palveluna

Joskus suunnitelman ulkopuoliset verkkosivupäivitykset on tarpeen. Hinnaston muutokset, tuotepäivitykset tai tärkeä tiedote pitää saada esille ja asiakkaan saataville nopeasti.

  • Verkkosivupäivitykset muutoksille puolestasi ja ammattitaidolla. Uuden tekstin syöttäminen verkkosivuille voi vaatia ulkoasun tai sisältöpohjan muutoksia, jotka vaikuttavat moneen eri asiaan.
  • Et tarvitse tietotaitoa verkkosivuston käyttämisestä, vaan teemme muutokset puolestasi. Varmistamme myös, että päivitetty sisältö lisätään teknisesti oikein ja saavutettavuusasiat huomioiden.
  • Teemme myös ristiinlinkitykset muille tarvittaville sivustoille syöttäessämme uudet sisällöt sivuille, jotta hakukoneet ymmärtävät sivustoasi paremmin ja ihmisten on helpompi navigoida sivuston sisällä eri paikkoihin.

Kehittyvä liiketoiminta muuttuu jatkuvasti ja sen vuoksi on hyvä olla joku, joka päivittää ajantasaiset tiedot puolestasi verkkosivuille. Verkkosivujen päivittäminen voi olla tehotonta ja aikaa vievää, siksi se kannattaa ulkoistaa osaavalle kumppanille.

Kanssamme verkkosivujen päivittäminen tapahtuu aina aikataulussa. Palvelutasostasi riippuen hoidamme verkkosivupäivitykset joko 1 vko, 72 h tai 24 h sisällä tilauksestasi. Näin voit varmistua siitä, että verkkosivujen päivittäminen ei jää puolitiehen esimerkiksi silloin, kun hinnasto tulee päivittää ajantasaiseksi tai tärkeä tiedote pitää saada asiakkaidesi saataville.

< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle