< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle
Osa Uudistuja, Onnistuja ja Menestyjä pakettejamme

Markkinointiasiantuntijan neuvontapalvelut

Markkinointi pitää sisällään laajan kirjon asioita, jotka eivät rajoitu pelkästään verkkosivuihin ja niiden hakukoneoptimointiin. Tämän vuoksi tarjoamme osana palveluamme teille nimetyn asiantuntijan, jolta saat tukea markkinointiasioissa puhelimitse, sähköpostilla tai etäpalavereissa.

  • Saat tukea markkinoinnin asiantuntijalta ja neuvontaa siihen, mitä markkinoinnin osalta kannattaa tehdä seuraavaksi.
  • Sinut pidetään ajan tasalla markkinointisi sekä näkyvyytesi kehityksestä. Asiantuntija antaa myös omat näkemyksensä minkälaista dataan perustuvaa kehitystä tulee tehdä.
  • Kerromme ja kiteytämme asiat sinulle helposti ymmärrettävään muotoon, jotta ymmärrät mitä tehdään.

Markkinointi voi tuntua haastavalta, mutta sen ei tarvitse olla sitä, jos sinulla on käytössäsi henkilökohtainen asiantuntija puhelimen päässä. Voit kertoa ajatuksiasi ja kysyä onko kannattavaa tehdä jotain samanlaista, kuin mitä muut kilpailijasi tekevät. Näin saat varmuutta markkinoinnin tekemiseen.

Suunnittelemme neuvontapalvelumme aina tarpeidesi mukaisesti. Yhteydenpito henkilökohtaiseen asiantuntijaasi onnistuu puhelimitse, sähköpostitse, tekstiviestillä, Whatsapilla tai etäpalaverissa. Voit päättää itse mikä on sinulle sopiva yhteydenottokanava ja me mukaudumme siihen.

< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle