< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle
Osa Onnistuja ja Menestyjä pakettejamme

Sisäisten linkkien kehitys

Sisäiset linkit tekevät vierailijan käyttäjäkokemuksesta paremman ja asiakas viettää enemmän aikaa sivustollasi. Pidempi vierailuaika antaa asiakkaille mahdollisuuden tutustua palveluihisi enemmän ja lisää mahdollisuuksia konversioiden tapahtumiseen.

  • Sisäisten linkitysten avulla myös hakukoneet ymmärtävät sivustoasi paremmin ja sivustosi löytyy helpommin hakutuloksista.
  • Asiakkaat viettävät enemmän aikaa sivuillasi ja pääsevät sitä kautta rakentamaan luottamusta yrityksesi kanssa jo ennen ostamista.
  • Analytiikka ja ohjelmistot auttavat sisäisten linkkien kehittämisessä ja siksi niiden hyöty on tässä isossa merkityksessä. Rakennamme parempia sisäisiä linkkejä mm. SEMRushin antaman datan perusteella.

Sisäisten linkkien avulla kerrotaan hakukoneille minkälaisilla avainsanoilla halutaan saada liikennettä sivuillesi. Usein linkki merkitään tekstissä sinisellä värillä, jota kutsutaan ankkuritekstiksi. Ankkuritekstin sisältö kertoo Googlelle, että millaisella avainsanalla toinen sivustosi esiintyy hakutuloksissa.

Sisäiset linkit ohjaavat hyvin menestyneiltä sivuilta liikennettä myös muihin sivustosi osiin, ja linkkejä muuttamalla voimme ohjata myös asiakkaan ostopolkua.

< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle