< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle
Osa Onnistuja ja Menestyjä pakettejamme

Sisäisten linkkien kehitys

Sisäiset linkit tekevät vierailijan käyttäjäkokemuksesta paremman ja asiakas viettää enemmän aikaa sivustollasi. Pidempi vierailuaika antaa asiakkaille mahdollisuuden tutustua palveluihisi enemmän ja lisää mahdollisuuksia konversioiden tapahtumiseen.

  • Sis√§isten linkitysten avulla my√∂s hakukoneet ymm√§rt√§v√§t sivustoasi paremmin ja sivustosi l√∂ytyy helpommin hakutuloksista.
  • Asiakkaat viett√§v√§t enemm√§n aikaa sivuillasi ja p√§√§sev√§t sit√§ kautta rakentamaan luottamusta yrityksesi kanssa jo ennen ostamista.
  • Analytiikka ja ohjelmistot auttavat sis√§isten linkkien kehitt√§misess√§ ja siksi niiden hy√∂ty on t√§ss√§ isossa merkityksess√§. Rakennamme parempia sis√§isi√§ linkkej√§ mm. SEMRushin antaman datan perusteella.

Sisäisten linkkien avulla kerrotaan hakukoneille minkälaisilla avainsanoilla halutaan saada liikennettä sivuillesi. Usein linkki merkitään tekstissä sinisellä värillä, jota kutsutaan ankkuritekstiksi. Ankkuritekstin sisältö kertoo Googlelle, että millaisella avainsanalla toinen sivustosi esiintyy hakutuloksissa.

Sisäiset linkit ohjaavat hyvin menestyneiltä sivuilta liikennettä myös muihin sivustosi osiin, ja linkkejä muuttamalla voimme ohjata myös asiakkaan ostopolkua.

< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle