< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle
Osa Onnistuja ja Menestyjä pakettejamme

Some-mainonnan hallinnointi ja rahoitus

Some-mainonta on nykyaikainen ja tehokas keino tavoittaa asiakkaat siellä, missä he viettävät aikaansa: sosiaalisessa mediassa.

Some-mainonnalla voi olla monta eri päämäärää, mutta tässä muutamia eri lopputuloksia, joita sen avulla voidaan saavuttaa:

  • Myynnin kasvattaminen: Kasvata myynti√§si verkossa, sovelluksessa tai puhelimitse.
  • Liidien ker√§√§minen: Kannusta asiakkaitasi toimimaan ja ker√§√§ arvokkaita liidej√§.
  • Verkkosivuston liikenteen kasvatus: Ohjaa haluamasi yleis√∂ verkkosivustollesi.
  • Br√§ndin tavoittavuus ja n√§kyvyys: N√§y tuhansille ihmisille ja kasvata br√§ndisi tietoisuutta.

Tarjoamme hallinnoitua mainontaa ja rahoitusta palveluna useille alustoille kuten TikTok, Meta (Instagram, Facebook), LinkedIn ja Twitter, mikä mahdollistaa brändisi näkyvyyden optimoinnin ja kohdennetun yleisön tavoittamisen monikanavaisesti.

Kun tilaat onnistuja- tai menestyjä -pakettimme, hoidamme monta eri kanavaa Googlen lisäksi yhden luukun periaatteella - ilman monimutkaisuuksia. Palvelumme kattaa mm. seuraavat asiat:

  • Some-mainonnan suunnittelu ja toteutus: Luomme visuaalisesti houkuttelevat ja sis√§ll√∂lt√§√§n vakuuttavat mainokset, jotka kohdistuvat oikealle yleis√∂lle.
  • Data-analyysi ja optimointi: Hy√∂dynn√§mme saatuja tuloksia ja dataa parantaaksemme mainonnan tehokkuutta ja tuottoa jatkuvasti.
  • Budjetin hallinta ja rahoitus: Voimme rahoittaa mainoskampanjasi ja tarjota mahdollisuuden maksaa palvelut helposti laskulla kuukausittain j√§lkik√§teen.

Valitse kuukausipalvelumme ja tee some-mainonnasta voimakas työkalu liiketoimintasi kasvulle. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja aloita matkasi kohti menestyksekästä some-mainontaa!

< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle