< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle
Osa Menestyjä pakettiamme

Ulkoisten linkkien kehitys

Ulkoiset linkit ovat muilta sivustoilta sinun sivustollesi tulevia linkkej√§, jotka toimiva ns. ‚Äúsuositteluna‚ÄĚ sivustollesi. Hyv√§t ulkoiset linkitykset lis√§√§v√§t verkkosivuston luotettavuutta ja siten my√∂s n√§kyvyytt√§ hakukoneissa. Ulkoisia linkkej√§ voidaan tehd√§ esimerkiksi yhteisty√∂kumppanien, verkkoluetteloiden tai vieraskyn√§artikkelien avulla.

  • Verkkosivustosi luotettavuus paranee hakukoneiden n√§k√∂kulmasta ja saat paremmin tuloksia hakukoneissa.
  • Paljon liikennett√§ ker√§√§v√§t sivut ohjaavat sinun sivullesi, joten voit saada my√∂s siit√§ liikenteest√§ k√§tev√§sti oman osuutesi.
  • Hy√∂dynn√§mme kilpailijadataan perustuvaa analytiikkaa sek√§ SEMRush-ohjelmiston antavaa dataa ulkoisten linkkien mahdollisuuksista sek√§ omaa tietoa k√§ytett√§viss√§ olevista mahdollisuuksista.

Mihin tahansa sivustolle linkkejä ei kannata sijoittaa, sillä joissain tilanteissa se voi aiheuttaa negatiivista vaikutusta verkkosivustosi näkyvyyteen. Jos Google huomaa, että jollain sivustolla halutaan ohjata pelkkiä linkkejä eteenpäin, ei se silloin ole hyvän maun mukaista ja vaikuttaa negatiivisesti hakukonetuloksiin.

Toteutamme ulkoisten linkkien kehitystä osana Menestyjä -pakettiamme, jotta sinun sivustosi on entistä luotettavampi hakukoneiden silmissä ja näkyy paremmin verkostoissa, jotka ovat sinulle relevantteja.

< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle