Meistä

Olemme YIPI. Täältä saat lisää tietoa meistä.

Voit lukea tältä sivulta tarinamme ja tutustua tiimiimme.

Tarinamme

Mistä kaikki alkoi?

YIPI perustettiin Joonaksen ja Jeren kesken puhtaalta pöydältä. Molempien unelmana oli lähteä tekemään jotakin omaa juttua, koska he olivat työskennelleet eri työnantajilla jo vuosia. Osaamista oli vaikka ja mihin.

Alkuvaiheessa testattiin montaa eri liikeideaa, jotta se "oma juttu" löytyisi, jonka parissa voitaisiin lähteä tekemään kovemmin töitä. Suoraan sanottuna epäonnistuimme monessa kohtaa ja usko oli koetuksella. Vaikeuksien kautta päästiin kuitenkin eteenpäin.

Vaikeuksista, eli opituista asioista rikkaampina päätimme lähteä tuottamaan asiakkaillemme palveluita, joita toivoimme, että meillä olisi ollut alusta alkaen.

Olemme asiakkaidemme strateginen markkinointikumppani. Autamme asiakkaitamme yrityksen alkuvaiheessa, uudistumisessa tai kasvuyritysvaiheessa. Mahdollistamme asiakkaidemme onnistumisen markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisessä. Lähtökohdista riippumatta.

Yhteyshenkilömme

Asiantuntijamme ovat apunasi.

Tarvitsetko apua markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisessä? Me autamme sinua löytämään juuri oikean ratkaisun. Ota yhteyttä parhaaksi katsomallasi tavalla!

Ota yhteyttä
Miten toimimme?

Periaatteemme.

Asiakaslähtöisyys

Pyrimme saumattomaan yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa ja omalta osaltamme mahdollistamme asiakkaan jatkuvan kehittymisen. Ajattelemme myös asiakkaamme asiakasta, koska se on markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä tärkeä näkokulma.

Dataohjautuvuus

Pohjaamme useimmat päätöksemme ja palvelujemme kehityksen analytiikkaan tai lukuihin. Data ja analytiikka antavat parhaat eväät kehittymiselle ja parempien tuloksien saavuttamiselle, varsinkin digitaalisessa toimintaympäristössä, jossa toimimme.

Yksinkertaisuus

Pyrimme suoraviivaisiin ratkaisuihin ja tekemään vaikeasta yksinkertaista. Emme usko turhan monimutkaisiin kokonaisuuksiin, koska yleensä se nostaa kustannuksia ja tekee kokonaisuuksista hankalampia, kuin ne todellisuudessa ovatkaan.

Toimimme pääosin etänä

Voit kuitenkin löytää meidät täältä.

YIPI Markkinointi Helsinki

Teerisuonkuja 1,
00700 HELSINKI

YIPI  Markkinointi Turku

Kakolankatu 5,
20100 TURKU
Turku ja Helsinki merkitty karttaan

Yipi Oy (3192348-1) laskutusosoite:
Emme vastaanota paperilaskuja.
Verkkolaskut seuraavasti:​
Verkkolaskuosoite: 003731923481
Välittäjän tunnus: BAWCFI22

Ota yhteyttä

Valmiina saamaan lisää hyviä asiakkaita?

Autamme sinua markkinoinnin eri osa-alueissa, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Saavutetaan yhdessä hyviä tuloksia.

Keskustellaan lisää

Keskustellaan lisää!

Autamme sinua mielellämme markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yhteistyömahdollisuuksista.

Ota yhteyttä
Tutustu paketteihimme

Tutustu palvelupaketteihin

Haluatko helpon ratkaisun näkyvyyden kasvattamiseen, kiinnostavuuden parantamiseen tai toiminnan kehittämiseen?
Katso valmiit ratkaisumme!

Valmiit ratkaisut