Graafinen suunnittelu palveluna

Graafinen suunnittelu palveluna

Graafinen suunnittelu palveluna, kun tarvitset luovaa osaamista.

Onko asiakkaan vaikea ymmärtää yrityksesi konseptia, tuotetta tai palvelua? Hyvä graafinen suunnittelu tuo brändin ja asiasisällön eloon sekä muuttaa vaikean helpoksi. Parhaimmillaan hyvä grafiikka parantaa asiakaskokemusta ja lisää myyntiä.

Tietoa graafisesta suunnittelusta

Mitä graafinen suunnittelu pitää sisällään?

Logon suunnittelu

Logon suunnittelu

Kaipaako uusi yrityksesi tai kampanjasi logoa? Tehdään logon suunnittelu yhdessä ja saat sen käden käänteessä eri tiedosto- ja väriversioissa (esim. vektorikuva). Vektorikuva voidaan painaa mainostuotteisiin tai vaikka auton kylkeen ilman, että laatu heikkenee.

Visuaalisen ilmeen suunnittelu

Visuaalinen ilme

Kaipaako yrityksesi visuaalinen ilme päivitystä tai haluatko yhtenäistää brändisi? Toteutamme yhtenäisen visuaalisen ilmeen ja brändiohjeen yrityksellesi. Yhtenäisen visuaalisen ilmeen avulla asiakkaasi tunnistavat sinut, tuotteesi ja palvelusi.

Mainossuunnittelu

Mainossuunnittelu

Haluatko iskevän mainoksen, joka takuulla jää asiakkaan mieleen ja myy? Tilaa mainossuunnittelu meiltä ja saat valmiit, sinun brändiisi soveltuvat mainossisällöt. Toteutus hoituu digimuodossa tai printtinä.

Infograafin suunnittelu

Infograafin suunnittelu

Haluatko visualisoida tuotteen, palvelun tai muun konseptin helposti ymmärrettävään muotoon? Infograafi kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Parhaimmillaan infograafi helpottaa työtäsi myynnin tai johtamisen prosesseissa.

Hyvällä graafisella suunnittelulla rakennat brändiäsi

Visuaalinen ilme on tärkeä osa yrityksesi markkinointia.

Kohtaamme graafista suunnittelua joka paikassa. Grafiikkaa tulee vastaan mainoksissa, tuotteissa, videoissa, logoissa ja lehdissä. Laadukas grafiikka antaa vakuuttavan kuvan yrityksestä ja houkuttelee asiakasta.

Onnistuneella grafiikalla viestit tärkeät asiat asiakkaille helposti. Monilla symboleilla, väreillä sekä kuvasijoitteuilla voit ohjata asiakasta oikeaan paikkaan. Tiesitkö, että keltainen ja punainen väri kasvattaa ruokahalua? Monissa pikaruokaravintoloiden logoissa onkin juuri näitä värejä tästä syystä.

Graafinen suunnittelu palveluna, silloin kun tarvitset luovaa osaamista. Ota yhteyttä!

Logon suunnittelu
“ YIPI on auttanut yritystämme monipuolisesti sivustojen kehittämisessä sekä kasvussa ja tuottanut laadukasta sisältöä niin sivuillemme, kuin myös somekanaviin. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja toimivaa. Voin suositella palveluita hyvillä mielin! ”
Digio Logo
Digio Media Oy
Affiliate-markkinointiyritys
Asiakastarina

Asiakkaamme kertovat sen parhaiten.

Olemme asiakkaidemme strateginen markkinointikumppani. Autamme asiakkaitamme graafisessa suunnittelussa, sekä monessa muussa markkinoinnin osa-alueessa. Saat meiltä henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua, joka tähtää aina hyviin tuloksiin.

Palveluihimme luottavat jo monet eri alojen toimijat.
SeahuntersMeilortProactSkene ryDigio MediaeCount
Mistä aloitetaan?

Graafinen suunnittelu suunnittelusta valmiiseen grafiikkaan.

Graafinen suunnittelu hoituu meiltä käden käänteessä. Laitetaan siis mahtava ideasi toteen yhdessä!

Vaihe 1

Tarvekartoitus

Kartoitetaan yhdessä tarpeet grafiikalle, mitä asiakkaalle halutaan viestiä ja minkä tyyppisessä muodossa grafiikka halutaan toteuttaa.

Vaihe 2

Suunnitteluversiot

Teemme suunnitteluversiot grafiikasta siten, että olet lopputulokseen tyytyväinen.

Vaihe 3

Valmis grafiikka

Valmista! Nyt grafiikkasi voidaan luonnostella valmiiksi verkkosisältöihin tai printtimediaan tarpeen vaatiessa.

Usein kysytyt kysymykset

Lisätietoa graafisesta suunnittelusta.

Alla vastauksia yleisimpiin kysymyksiin graafisesta suunnittelusta, mahdollisimman yksinkertaisesti selitettynä.

Mitä graafinen suunnittelu on ?

Graafinen suunnittelu pitää sisällään kaiken visuaalisen materiaalin, mitä löytyy esimerkiksi kotisivuiltasi tai mainoksista. Niitä ovat myös logo, käyntikortti tai kuvitukset. Laadukas visuaalinen sisältö viestii yrityksen ammattitaidosta. Suurin osa nykyaikaisesta graafisesta suunnittelusta tehdään digitaaliseen muotoon ja niiden hallinta on ehdotonta, jos haluaa saada vaikuttavaa sisältöä aikaiseksi. Kuvanmuokkausohjelmia löytyy ilmaisia ja maksullisia, joista yleensä maksulliset antaa laajemmat muokkausmahdollisuudet.

Voinko tehdä itse graafista suunnittelua?

Jos sinulla on visuaalista silmää tai olet taiteellinen ihminen, on silloin helppo tehdä graafista suunnittelua itse. Digitaalisten ohjelmien käyttöönotto saattaa vaatia aikaa, mutta jos visio löytyy mielestäsi, saat sen myös tuotettua tietokoneelle. Voit myös suunnitella graafisen ilmeen todella pitkälle esimerkiksi paperille ja voit ottaa palvelun tuottajan mukaan tekemään visiostasi totta. Hyvällä suunnitelmalla työnjälki on haluamaasi ja sen tuottamiseenkaan ei mene liian kauan aikaa.

Miksi minun kannattaa kiinnittää huomiota graafiseen suunnitteluun?

Ihmiset selaavat kaiken netissä nykyään todella nopeasti. Ja miten voit erottua joukosta? Arvasit oikein, laadukkailla kuvamateriaalilla. Siihen tarvitaan graafista suunnittelua, että saadaan laadukas ja yhdenmukainen ulkoasu joka paikkaan. Kuten aiemmin jo mainittu, niin yrityksesi ammattitaitoisuus tulee esille laadukkailla kuvamateriaaleilla. Voit myös herättää henkilön mielenkiinnon animaatioilla tai videoilla, mitkä pysäyttävät lukijan seuraamaan sisältöäsi pidemmäksi aikaa.

Mistä tiedän tarvitsenko graafista suunnittelua?

Onko yritykselläsi logoa tai kuvamateriaalia verkossa? Entäs mainoksia? Sosiaalista mediaa? Työvaatteita? Miten ne pelaavat yhteen, onko kaikkialla samannäköistä vai muuttuuko laatu eri paikoissa tai kuvamaailma? Tarkista omat materiaalisi ja varmista että ne ovat joka paikassa kunnossa. Voit toki pyytää myös meiltä lisää vinkkejä, mitä kaikkea voisit tehdä yrityksesi ulkoasun parantamiseksi. Me autamme mielelämme.

Mitä graafisessa suunnittelussa tulee ottaa huomioon?

Graafisessa suunnittelussa on tärkeää, että kaikki sopii yhteen ja pidät yrityksen ilmeen samanlaisena. Haluat pysyä ihmisten mielessä samalla tyylillä, koska silloin on helppo tunnistaa kenen kanssa ollaan tekemisissä. Laatu on myös elintärkeää. Epätarkat tai ruman näköiset visuaaliset ilmeet viestivät ammattitaidottomuudesta ja työntävät asiakkaita pois luotasi.Suunnittele kaikki toimimaan yhdessä ja pidä laatu kunnossa. Näillä eväillä pääsee pitkälle.

Miten paljon graafinen suunnittelu maksaa?

Graafinen suunnittelu voi pitää sisällään niin suuren määrän asiaa, että kokonaisuudelle on vaikea saada hintaa ennen tietoa sen laajuudesta. Logoja voi saada muutamalla satasella, mutta jos koko yrityksen ilme pitää muuttaa tai tehdä paljon erilaisia somepostauksia, voi silloin hinta pompata korkealle. Graafinen suunnittelu toteutetaan yleensä tuntiveloituksella, riippuen projektin laajuudesta. Kiinteä summa on myös mahdollista sopia ottamalla meihin yhteyttä ja keskustelemalla tarpeistasi.

Miten kauan graafisessa suunnittelussa kestää?

Ota yhteyttä ja selvitetään tarpeesi. Graafisessa suunnittelussa on monta vaihetta, missä voit joutua muuttamaan suuntaa ja antamaan kehitysideoita. Pelkkää logoa voidaan joutua tekemään kymmeniä kertoja uudestaan, mikäli lopputulos ei miellytä asiakasta. Teemme kuitenkin projektit aina asiakkaan toivomalla ajanjaksolla ilman viivästyksiä. Asiakkaanamme saat läpinäkyvää palvelua, missä ei tule piilokuluja tai kustannuksia. Tiedät mistä maksat.

Miksi värit ovat niin tärkeitä graafisessa suunnittelussa?

Oletko koskaan miettinyt, että värit kertovat paljon alitajuisesti ihmiselle? Monet pikaruokaketjut pitävät logoissaan sekä värimaailmassaan keltaista ja punaista väriä. Tutkimusten mukaan punainen ja keltainen väri herättää ruokahalua, mikä onkin sopiva väri ravintolalle. Virkavalta käyttää sinistä väriä, siitä tulee vakuuttava ja turvallinen olo, muistuttaahan se taivasta. Sairaaloiden seinillä näet pastellinsävyistä vihreää tai sinistä, sillä ne rauhoittavat mieltä. Kannattaa tutkia mitä erilaiset värit herättävät ihmisissä ja miten voit hyödyntää niitä omassa liiketoiminnassasi.

Ota yhteyttä

Laitetaan graafinen suunnittelu kuntoon.

Etsitkö hyvää markkinoinnin kumppania graafiseen suunnitteluun tai johonkin muuhun projektiin? Toteuta graafinen suunnittelu palveluna kanssamme ja saavutetaan parhaat tulokset yhdessä. Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi!
Hups! Jotain meni vikaan.