Instagram-mainonta palveluna

Instagram-mainonta palveluna

Instagram-mainonta kasvattaa näkyvyyttäsi.

Miljoonat suomalaiset käyttävät päivittäin Instagramia, joten sen mainoshyötyjä ei kannata sivuuttaa. Pääset osaksi käyttäjien arkipäiväistä kuvien ja videoiden selaamista ja voit ujuttautua normaalin näköisenä kuvana tai videona heidän uutisvirtaansa. Mutta miten Instagram-mainonnasta saa kaiken irti?

Tietoa Instagram-mainonnasta

Mitä Instagram-mainonta pitää sisällään?

Eri julkaisutyyppien mainostaminen

Mainosta erilaisia julkaisutyyppejä

Instagramissa mainostat helposti erilaisia julkaisuja: kuvia, videoita, Reelsejä tai IGTV-postauksia. Näin tavoitat enemmän ihmisiä ja lisäät näkyvyyttä tilisi orgaanisen kasvun tueksi.

Katalogin mainostaminen Instagramissa

Katalogin mainostaminen Instagramissa

Instagramissa on sisäänrakennettu katalogi, jonka avulla viet tuotemyynnin aivan uudelle tasolle. Voit mainostaa katalogia eri kohderyhmille, sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Kasvata myyntiä Instagram-markkinoinnilla

Kasvata myyntiä Instagramissa

Instagram on erinomainen paikka kaupan tai sovelluksen mainostamiseen. Visuaalisten mainosten avulla saat ihmiset kiinnostumaan tuotteistasi ja kasvatat myyntiä.

Yhdistä Instagram Facebook-mainonnan kanssa

Yhdistä Facebook-mainonnan kanssa

Instagram-mainonta pelaa hyvin yhteen Facebook mainonnan kanssa. Facebook Ads managerin avulla kampanjoita voidaan hallinnoida helposti yhdessä kanavassa.

Markkinoi Instagramissa ja tavoita suuri yleisö

Instagramin hyödyt markkinoinnissa?

Instagram-mainonta kasvattaa näkyvyyttäsi. Instagram on yhteisöllinen paikka, missä onnistuessasi voit päästä hyvinkin tiiviiseen yhteisöön seuraajiesi kanssa. Instagram yritysprofiilin avulla pääset käsiksi tarkasti siihen dataan, miten postauksiisi reagoidaan tai miten paljon Instagram postauksillasi on katselukertoja. Näin tiedät mitä asiakkaasi ajattelevat sinusta. Instagramin monipuolisen datan avulla markkinointia voidaan kehittää hyvinkin systemaattisesti.

Instagram on myös erinomainen paikka hyödyntää vaikuttajamarkkinointia. Vaikuttajamarkkinointi toimii hyvin esimerkiksi tuotelanseerauksissa. Mikäli et halua kasvattaa omaa Instagram-tiliäsi, voit käyttää pelkästään vaikuttajia brändilähettiläinä. Mikäli et keksi miten aloittaa, kysy meiltä lisää ja toteutetaan Instagram-mainonta palveluna!

Instagram tarinat
“ YIPI on auttanut yritystämme monipuolisesti sivustojen kehittämisessä sekä kasvussa ja tuottanut laadukasta sisältöä niin sivuillemme, kuin myös somekanaviin. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja toimivaa. Voin suositella palveluita hyvillä mielin! ”
Digio Media Oy
Affiliate-markkinointiyritys
Asiakastarina

Asiakkaamme kertovat sen parhaiten.

Olemme asiakkaidemme strateginen markkinointikumppani. Autamme asiakkaitamme Instagram-mainonnassa ja monessa muussa markkinoinnin osa-alueessa. Saat meiltä henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua, joka tähtää aina hyviin tuloksiin.

Palveluihimme luottavat jo monet eri alojen toimijat.
SeahuntersMeilortProactSkene ryDigio MediaeCount
Mistä aloitetaan?

Mikäli omat resurssit ei riitä, Instagram-mainonta hoituu myös palveluna.

Etsitkö kumppania Instagram-mainontaan? Määritetään ensin pari juttua ja me ryhdytään töihin!

Vaihe 1
Vaihe 1

Kohderyhmien määritys

Määritellään Instagram-mainoskampanjasi tavoitteen mukainen kohderyhmät ja listat, keille mainoksia esitetään.

Vaihe 2
Vaihe 2

Mainossuunnittelu

Suunnitellaan näyttävä, brändisi mukainen mainospaketti Instagramiin, jonka avulla viesti menee perille.

Vaihe 3
Vaihe 3

Instagram-mainonta palvelu

Toteutamme Instagram-mainonnan palveluna. Optimoimme kampanjaa datan avulla jatkuvasti, jotta tulokset paranevat ajan myötä.

Usein kysytyt kysymykset

Lisätietoa Instagram-mainonnasta.

Alla vastauksia yleisimpiin kysymyksiin Instagram-mainonnasta, mahdollisimman yksinkertaisesti selitettynä.

Mitä Instagram-mainonta on?

Instagram on mainostajalle melko saman tyylinen sosiaalisen median alusta, kuin Facebook, mutta pienillä eroilla. Instagramissa sisältö on painottunut entistä enemmän enemmän tarinoihin ja sinne väliin voidaan julkaista mainoksia. Mainonta Instagramissa ei perustu nykyään pelkästään maksullisiin Instagram-kampanjoihin, vaan monet hyödyntävät Instagramissa esimerkiksi sosiaalisen median vaikuttajia ja kaupallista yhteistyötä heidän kanssaan.

Voinko tehdä itse Instagram-mainontaa?

Instagram mainontaa voi tehdä itse vallan mainosti. Se vaatii asiakaskunnan ymmärtämistä sekä kykyä tehdä vaikuttavia mainoksia. Esimerkiksi videot toimivat yleensä paremmin Instagramin tarinoissa kuin kuvat. Videoista pitää tehdä sellaisia, että kuluttaja ei edes ajattele sen olevan mainos ja saat parhaan lopputuloksen. Videon jälkeen näytön alaosaan voidaan laittaa ilmestymään nappula, mikä ohjaa sivuillesi tekemään ostoksen.

Miksi minun kannattaa mainostaa Instagramissa?

Instagramin suosio on todella suurta ja sitä käytetään päivittäin satojen miljoonien käyttäjien toimesta. Sen takia Instagram markkinointi kannattaa. Vaikka et laittaisi kaikkia panoksiasi yhteen alustaan, kannattaa vähintäänkin kokeilla mainoskampanjaa Instagramissa. Tavoitat sitä kautta nuorempia käyttäjiä, kuin mitä tavoittaisit esimerkiksi Facebookista. Markkinoinnissa täytyy aina mennä ostajan ehdoilla ja jos haluat tavoittaa nimenomaan nuoria, kannattaa Instagramia hyödyntää.

Mistä tiedän tarvitsenko Instagram-mainontaa?

Haluatko tavoittaa nuoremman sukupolven käyttäjät, jotka todennäköisemmin ostavat tuotteitasi netissä? Instagram tavoittaa erilaisen kohdeyleisön, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Mitä enemmän sinulla on käytössäsi mainonnan väyliä, sitä enemmän saat dataa siitä, mitkä tuotteet myyvät ja miten saat eniten tuloksia.

Mitä Instagram-mainonnassa tulee ottaa huomioon?

Käyttämällä oikeaa kieltä, kuvia sekä tägejä, saat kasvatettua mainonnan tuloksia huomattavasti. Instagram-mainonnassa tulee ottaa huomioon alustan nopeatempoisuus. Käyttäjät selaavat sisältöjä hyvin nopeasti läpi ja vakuuttamiseen on vain muutama sekunti.

Miten paljon Instagram-mainonta maksaa?

Instagram mainonnassa tulee ottaa huomioon kampanjan tyyli. Klikkauksista Instagramissa maksetaan kymmenistä senteistä muutamiin euroihin. CPM eli hinta per 1000 näyttökertaa maksaa muutamista euroista kymmeniin euroihin, riippuen mainoksen tyypistä. Meiltä palveluna ostettuna veloitamme mainonnasta vain mainostamaasi summaa vastaavan summan tietyllä kertoimella. Et joudu maksamaan ylimääräistä kulua vaikka meillä menisi kuinka kauan tehdä mainontasi kuntoon. Maksat vain suhteessa kampanjasi budjettiin.

Miten saan parhaat tulokset Instagram-mainonnasta?

Aloita muuttamalla tilisi yritystiliksi tai tee uusi yritystili Instagramiin. Tee itsellsi sisältöstrategia, käytä tageja, tee tarinoita, tee tarinoista nostoja ja tee sivustasi yhdenmukainen ja selkeä. Korosta tilisi kuvauksessa tärkeintä linkkiä, tai jaa siihen linkki, joka ohjaa kotisivuillesi. Erilaisia sisältöjä ja mainoskampanjoita tehdessäsi huomaat mikä toimii ja mikä ei. Ota oppia epäonnistumisista ja kehitä mainonta parempaan suuntaan. Kokeile erilaisia kampanjoita ja postauksia, huomaat mikä toimii ja mikä ei. Mikäli haluat nähdä lisävaivaa maksetun mainonnan lisäksi, tutki sinulle tärkeiden tagien alla olevia postauksia ja käy reagoimassa niihin.

Miksi Instagram-mainontaa täytyy kehittää jatkuvasti?

Sosiaalisen median sivustot muuttuvat jatkuvasti ja uusia trendejä tulee kokoajan. Kehitä sisältöä uusien trendien mukaisesti ja tuota sitä paljon.  Kuten aiemmin mainittu, huomaat eri asioita kokeilemalle minkälaiset julkaisut tuottavat parhaita reagointeja, ja liikennettä. Kehitä uusia mainoksia analysoimalla vanhojen dataa. Mitä kauemmin teet mainontaa, sitä parempiin tuloksiin pääset ajan kanssa, kun opit uutta.

Ota yhteyttä

Laitetaan Instagram-mainonta kuntoon.

Etsitkö hyvää markkinoinnin kumppania Instagram-mainontaan tai johonkin muuhun projektiin? Toteuta Instagram-mainonta palveluna kanssamme ja saavutetaan yhdessä parhaat tulokset. Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi! Vastaamme sinulle 24h sisällä.
Hups! Jotain meni vikaan.