Kotisivut yritykselle palveluna

Kotisivut yritykselle palveluna

Kotisivut yritykselle, kun aloitat tai uudistat toimintaasi.

Kiireisenä yrittäjänä et ehdi olla joka paikassa.  Kotisivuilta asiakkaasi löytää apua kysymyksiinsä, joka parhaimmillaan helpottaa häntä ostamaan tuotteitasi ja palvelujasi.

Tietoa kotisivuista

Mitä kotisivut pitävät sisällään?

Käyttäjäystävälliset kotisivut lisäävät myyntiä

Käyttäjäystävällisyys

Asiakaskokemus aina ensin! Huonosti eri laitteille optimoidut sivut viestivät epäammattimaisuutta ja karkottavat asiakkaasi pois. Käyttäjäystävälliset kotisivut saavat asiakkaan viettämään enemmän aikaa sivuillasi ja herättävät luottamusta. Ja luottamushan on myynnissä kaiken A ja O.

Kotisivujen visuaalinen ilme

Visuaalinen ilme

Visuaalisella ilmeellä saat aikaan elämyksiä ja voit ohjata asiakasta haluamaasi paikkaan. Erilaiset kuvat ja efektit luovat tunnereaktioita ja saavat aikaan ammattimaisen olon yrityksen toiminnasta. Parhaimmillaan visuaalinen ilme on informatiivinen ja auttaa asiakasta ymmärtämään tuotettasi tai palveluasi paremmin.

Kotisivujen tekninen toteutus

Tekninen toteutus

Ihmiset eivät jaksa odottaa sivuston latautumista pitkään ja hitaasti aukevat sivustot saavat asiakkaat poistumaan ja menemään kilpailijoille. Tekninen toteutus myös auttaa sivustoa löytymään hakukoneiden tuloksissa.

Kotisivujen ylläpito

Kotisivujen ylläpito

Kotisivuja ylläpidetään ja niihin tulisi syöttää uutta materiaalia aika-ajoin, jotta ne ovat ajan tasalla. Oikean julkaisujärjestelmän valinta vaikuttaa lopputulokseen. Sisällöntuotanto helpottuu merkittävästi, kun kotisivuilla on tehokas sisällönhallintajärjestelmä.

Kotisivut, nettisivut, verkkosivut...

Kotisivut ovat kuin digitaalinen käyntikortti.

Kotisivuilla voit kertoa kuka olet, miksi olet lähtenyt tekemään liiketoimintaa ja miten palveluitasi voi ostaa. Laadukkaat kotisivut, mitkä toimivat eri laitteilla näppärästi lisää uskottavuutta oikeasta ratkaisusta. Pidä mielessä miten erotut kilpailijoistasi, koska et varmasti ole ainoa toimialallasi.

Asetu asiakkaasi asemaan. Mieti tarkkaan mikä on helppokäyttöinen sivu ja miten kaikilla eri laitteilla löytyy tarvittavat palikat sivuiltasi mahdollisimman helposti ja kätevästi. Mikäli sivuston lataamisessa kestää liian pitkään, voi asiakas jo vaihtaa sivua pelkästään sen takia. Nykyään halutaan kaikki helposti ja nopeasti.

Toteutamme kotisivut yritykselle, kun aloitat tai uudistat toimintaasi. Mikäli tarvitset apua kotisivujen teossa, kysy meiltä lisää ja hoidetaan kotisivut yrityksellesi palveluna.

Kotisivut, nettisivut, verkkosivut
“ YIPI on auttanut yritystämme monipuolisesti sivustojen kehittämisessä sekä kasvussa ja tuottanut laadukasta sisältöä niin sivuillemme, kuin myös somekanaviin. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja toimivaa. Voin suositella palveluita hyvillä mielin! ”
Digio Logo
Digio Media Oy
Affiliate-markkinointiyritys
Asiakastarinat

Asiakkaamme kertovat sen parhaiten.

Olemme asiakkaidemme strateginen markkinointikumppani. Autamme asiakkaitamme kotisivujen rakentamisessa ja monessa muussa markkinoinnin osa-alueessa. Saat meiltä henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua, joka tähtää aina hyviin tuloksiin.

Palveluihimme luottavat jo monet eri alojen toimijat.
SeahuntersMeilortProactSkene ryDigio MediaeCount
Mistä aloitetaan?

Miten kotisivut tehdään?

Kartoitamme tarpeesi ja teemme sinulle sinun näköisesi kotisivut palveluna.

Vaihe 1

Tarvekartoitus

Selvitetään tarpeesi verkkosivuille, mikä on haluttu lopputulos. tarvittaessa tuotamme sisällöt mitä sivustolle tulee syöttää.

Vaihe 2

Suunnittelu ja toteutus

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut vaiheittain toiveittesi mukaisesti, jotta lopputuloksesta tulee täyttä timanttia.

Vaihe 3

Valmiit kotisivut

Uudet kotisivusi ovat valmiit! Tässä vaiheessa luovutamme kotisivut sinulle ohjeiden kera tai toteutamme kotisivujen ylläpidon palveluna.

Usein kysytyt kysymykset

Lisätietoa kotisivuista.

Alla vastauksia yleisimpiin kysymyksiin kotisivujen teosta, mahdollisimman yksinkertaisesti selitettynä.

Miten tehdään kotisivut yritykselle?

Kaikki lähtee nettisivun nimen hankinnasta ja sen ylläpitämisestä jossain palvelussa, että internet pääsee siihen käsiksi. Sen jälkeen nettisivu täytyy suunnitella, julkaista ja ylläpitää. Monien palveluiden avulla nämä kaikki onnistuu yhdestä paikasta. Varsinkin vasta-alkajalle suosittelemme valmista julkaisujärjestelmää, kuten Wix tai Wordpress. Nämä alustat ovat käyttäjäystävällisiä ja opastavat tekijäänsä sivujen teon yhteydessä. Mikäli haluat näyttävät nettisivut, Webflow on ykkönen. Kotisivujen tekeminen on moniosainen prosessi, ja me autamme mielellään projektin tekemisessä.

Voinko tehdä itse kotisivut yritykselleni?

Perusmuotoiset verkkosivut on todella helppo tehdä itse. Internet on täynnä ilmaista tietoa ja monet kuukausimaksulliset palvelut mahdollistavat nettisivun tekemisen, nettisivun nimen ostamisen sekä ylläpidon palvelut samasta paikasta. Miten kattavat kotisivut sitten haluat, riippuu tarkoituksistasi. Haluatko myydä tuotteita netissä, vai pelkästään ohjata henkilön soittamaan sinulle. Moneen tarkoitukseen voidaan tehdä erilaisia kotisivuja yritykselle.

Miksi minun kannattaa tehdä kotisivut yritykselle?

Nykyään kaikki ovat netissä ja kotisivut ovat elintärkeä väylä palveluiden tai tuotteiden mainostamiseen. Ne toimivat ns. yrityksen käyntikortteina netissä. Jos et ole paikalla, voi asiakas etsiä tietoa yrityksestäsi ja palvleuistasi kotisivujen kautta. Parhaimmassa tapauksessa menestyvä kotisivu hoitaa myynnin täysin puolestasi yhdessä maksetun mainonnan ja hyvin toimivan sisällön kanssa. Kotisivuille voi rakentaa ajanvarausjärjestelmän tapaamisia varten ja näin sinä voit keskittyä omaan työhösi.

Miten hankin kotisivun osoitteen?

Netissä on paljon erilaisia sivuja mistä voi mennä tiedustelemaan mikä domain, eli verkkotunnus on vapaana. Esimerkiksi Domainhotelli, jota mekin käytämme. Valitse itsellesi mahdollisimman selkeä domain, mielellään yrityksesi nimi, jonka jälkeen voit ostaa verkkotunnuksen itsellesi. Yleensä verkkotunnuksella on vuosimaksu, mikä saattaa olla esimerkiksi 9 euroa vuodessa. Suomessa kannattaa yleisesti ottaen käyttää .fi -päätteistä verkkotunnusta , sillä se lisää luotettavuutta ja parantaa löydettävyyttä.

Mitä kotisivujen teossa tulee ottaa huomioon?

Kotisivut toimivat yrityksesi digitaalisena käyntikorttina, eli kaikki virheet sivuilla kuvastavat yrityksesi toimintaa suoraan. Varmista, että kaikki toimii tietokoneella sekä puhelimella, teksti on selkeää ja mielenkiintoista. Syvemmälle mentäessä pitää ottaa myös huomiota hakukoneoptimointiin, eli miten ihmiset löytävät sinut hakukoneista sekä sivuston nopeuteen ja saavutettavuuteen. Perus kotisivut saa helposti pystyyn ja pidemmälle mentäessä työmäärä kasvaa.

Miten paljon kotisivujen tekeminen maksaa?

Itse tehtynä käytät tietysti vain omaa aikaasi sekä osaamistasi, minkä oppimiseen voi vierähtää muutama tovi ja se on poissa yrityksesi liiketoiminnan kehittämisestä. Palveluna ostettuna säästät aikaa, mikä on suoraan verrattavissa rahaan. Jos haluat tehdä kotisivut itse, maksaa nettisivun nimi, nettisivun nimen ylläpito, palvelin missä kotisivut ovat ja mahdollisesti julkaisujärjestelmä mitä käytät kotisivujen tekoon. Voit lukea kattavan artikkelimme kotisivujen tekemisestä täältä.

Miten saan vierailijoita kotisivuille?

Aloita hakukoneoptimoinnista. Kotisivujen pitää olla rakennettu oikein ja esimerkiksi tekstisisältöä tulee olla tarpeeksi. Sisällön täytyy olla myös asiakkaita kiinnostavaa, koska näin saat vanhat kävijät palaamaan luoksesi. Vasta sivuston optimoinnin jälkeen suosittelemme maksettua mainontaa, jota voi tehdä vaikkapa sosiaalisessa mediassa tai Googlessa. Kotisivujen liikenne kehittyy hitaasti ja vie yleensä aikaa, että brändisi on tunnettu asiakkaidesi keskuudessa. Pitkäjänteinen työ palkitsee tekijänsä.

Miten tärkeää kotisivujen toimivuus on?

Kotisivujen toimivuus on ehdottoman tärkeää liiketoimintasi kannalta. Mikäli kotisivut eivät toimi, menetät silloin mahdollisesti potentiaalisia asiakkaita ja huonoimmassa tapauksessa saat vielä huonon maineen kaupan päälle. Huonosti toimivat sivut eivät myöskään tule esille hakukoneiden tuloksissa. Google käy uusia kotisivuja läpi jatkuvasti ja sivusi saavat huonot pisteet, mikäli ne eivät toimi.

Ota yhteyttä

Toteutetaan kotisivut yrityksellesi.

Etsitkö hyvää markkinoinnin kumppania kotisivujen toteutukseen tai johonkin muuhun projektiin? Toteuta kotisivut yrityksellesi palveluna kanssamme ja saavutetaan parhaat tulokset yhdessä. Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi!
Oops! Something went wrong.