Markkinointimateriaalit palveluna

Markkinointimateriaalit palveluna

Markkinointimateriaalit digimuodossa ja printtinä.

Hyvä markkinointimateriaali tehostaa myyntiprosessia sekä helpottaa asiakkaan ostopolkua. Kun tarvitset markkinointimateriaaleja digimuodossa tai printtinä, YIPI hoitaa homman aina suunnittelusta toteutukseen saakka.

Tietoa markkinointimateriaaleista

Mitä markkinointimateriaalit pitävät sisällään?

Digitaalinen markkinointimateriaali

Digitaaliset markkinointimateriaalit

Hyvä digitaalinen markkinointimateriaali herättää kiinnostusta ja parantaa asiakaskokemusta. Voit esimerkiksi tehostaa markkinointia sähköpostitse lähetettävällä oppaalla, joka auttaa asiakastasi käyttämään uutta tuotetta tai palvelua.

Flyerin suunnittelu

Flyerit, oppaat ja esitteet

Laadukas esite viestii yrityksesi arvosta ja se myös herättää kiinnostusta. Jaa flyereita ihmisille kasvotusten ja tulokset puhuvat puolestaan. Näyttävä opas tai esite tukee hyvin myyntitapahtumaa, kun tarvitset kättä pidempää ja jättää hyvän mielikuvan itsestäsi ja yrityksestäsi asiakkaalle.

Tuotekatalogin suunnittelu

Tuotekatalogit ja hinnastot

Onko sinulla tuotteita tai lisätarvikkeita, joita myyt asiakkaillesi? Oletko tuotteistanut palvelusi helposti ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi? Tuotteen ja palvelun pitää olla helppo myydä ja helppo ostaa. Siksi kannattaa joskus pyytää ammattilainen tueksi.

Sosisaalisen median sisällöntuotanto

Sosiaalisen median sisällöt

Tänä päivänä sosiaalisen median sisällöt ovat oleellinen osa yrityksen imagoa ja markkinointia. Rakennamme sosiaalisen median sisältöpohjat tai sisällöt yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jotta viesti on yhtenäinen kaikissa kanavissa.

Markkinointimateriaalit myynnin tukena

Mieti miten viestit yrityksestäsi.

Markkinointimateriaalisi kertoo kaiken tarvittavan todella monelle potentiaaliselle asiakkaalle. Huonosti suunnitellut sivut tai mainokset eivät herätä kiinnostusta ja viestivät epäammattimaisuudesta. Hyvä markkinointimateriaali on oiva myynnin tuki ja työkalu.

Mieti mikä tapa toimii sinun kohdeyleisöllesi ja tee markkinointi tukemaan sitä. Samaa pohjaa kannattaa käyttää eri alustoilla ja pitää sama visuaalinen ilme monissa kanavissa yhtenäisenä. Hyvällä markkinointimateriaalilla jäät mieleen ja saat asiakkaita.

Etkö tiedä mistä aloittaa? Meiltä saat markkinointimateriaalit palveluna, digimuodossa ja valmiina printtinä. Kysy meiltä lisää!

Markkinointimateriaalit myynnin tukena
“ YIPI on auttanut yritystämme monipuolisesti sivustojen kehittämisessä sekä kasvussa ja tuottanut laadukasta sisältöä niin sivuillemme, kuin myös somekanaviin. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja toimivaa. Voin suositella palveluita hyvillä mielin! ”
Digio Logo
Digio Media Oy
Affiliate-markkinointiyritys
Asiakastarina

Asiakkaamme kertovat sen parhaiten.

Olemme asiakkaidemme strateginen markkinointikumppani. Autamme asiakkaitamme markkinointimateriaalien toteuttamisessa ja monessa muussa markkinoinnin osa-alueessa. Saat meiltä henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua, joka tähtää aina hyviin tuloksiin.

Palveluihimme luottavat jo monet eri alojen toimijat.
SeahuntersMeilortProactSkene ryDigio MediaeCount
Mistä aloitetaan?

Markkinointimateriaalien suunnittelu alusta loppuun.

Kartoitamme tarpeet markkinointimateriaaleille, suunnittelemme ja toteutamme sen yhdessä sinun kanssasi.

Vaihe 1

Tarvekartoitus

Selvitämme tarpeesi markkinointimateriaalille ja varmistamme jo etukäteen, että saamme suunnittelupöydällä toteutettua toivomasi lopputuloksen.

Vaihe 2

Koevedokset ja korjaukset

Teemme koevedokset ja varmistamme, että markkinointimateriaalit on yhteisen suunnitelman mukainen.

Vaihe 3

Valmis markkinointimateriaali

Toimitamme valmiit markkinointimateriaalit toivottuun paikkaan tai toteutamme palveluna, esim. fyysiset tuotteet suoraan jakeluun.

Usein kysytyt kysymykset

Lisätietoa markkinointimateriaaleista.

Alla vastauksia yleisimpiin kysymyksiin markkinointimateriaaleista, mahdollisimman yksinkertaisesti selitettynä.

Mitä markkinointimateriaalit ovat?

Markkinointimateriaalit viittaavat kaikkeen myyntiä edistäviin sisältöihin. Infografiikka, kotisivut, tekstisisällöt, esitteet tai sähköpostien uutiskirjeet. Muutamia esimerkkejä, mutta käytännössä kaikki mitä voit tuottaa yrityksesi markkinoinnin tueksi. Markkinointi saatetaan mieltää vain ulos lähteväksi mainosviestiksi, mutta digitaalisessa maailmassa verkkosivut ja orgaaniset sisällöt ovat todella tärkeä markkinoinnin väline.

Voinko tehdä itse markkinointimateriaaleja?

Digitaalisia markkinointimateriaaleja on huomattavasti helpompi tuottaa itse, kuin fyysisiä. Voit kirjoittaa artikkeleita, tehdä kuvia ohjelmilla tai koodata verkkosivuja. Osaatko kuitenkin tehdä artikkeleista hakukoneoptimoituja, kuvia laadukkaasti tai verkkosivuista mahdollisimman käyttäjäystävälliset sekä hakukoneoptimoidut? Kun omat resurssit eivät riitä ja haluat saada parempia tuloksia, kannattaa silloin ottaa kumppaniksi markkinointitoimisto, joka auttaa sinua tuottamaan materiaalit palveluna.

Miksi minun kannattaa kiinnittää huomiota markkinointimateriaalien tekoon?

Se miten näyt ulospäin on ehdottoman tärkeää menestyksesi kannalta. Yksityiskohdat ovat tärkeitä. Olet saattanut joskus havahtua siihen, että yrityksen kotisivut eivät toimi puhelimella ja naureskellut miten huono käyttäjäkokemus siitä on syntynyt. Aina jos teet jotain uutta markkinointiin liittyvää, pidä huoli että kaikki on mietitty pitkäjänteisesti siten, että tiedät miten eri asiat vaikuttavat toisiinsa.

Mistä tiedän tarvitsenko markkintointimateriaaleja?

Ota vaikka meihin yhteyttä ja näytä minkälaista materiaalia olet tuottanut aikaisemmin, niin voimme kertoa missä mennään. Voit myös miettiä ja katsoa omia tuotoksiasi läpi analysoimalla niitä asiakkaan silmin. Onko materiaalia tarpeeksi? Vastaavatkko markkinointimateriaalisi asiakkaan tärkeimpiin kysymyksiin? Kilpailu on kovaa ja sisältöä tulee joka tuutista jatkuvasti. Pysy mukana kilpailussa pitämällä markkinointimateriaalit iskussa.

Mitä markkinointimateriaaleissa tulee ottaa huomioon?

Markkinointimateriaalien laatu on kaiken A ja O. Epäselvät kuvat tai kirjoitusvirheet huomataan heti ja siitä jää samantien epämääräinen kuva yrityksen toiminnasta. Käytä laadukasta painotaloa esitteiden printtaamisessa tai ammattivalokuvaajaa tuotekuviesi ottamiseen. Niin saat laadukkaita materiaaleja myyntisi edistämiseksi. Pidä kaikissa kanavissa yrityksen ilme samanlaisena, äläkä turhaan poikkea värimaailmaltasi hurjasti eri paikoissa. Jäät paremmin asiakkaiden mieleen ja he muistavat tuotteesi paremmin.

Miten paljon markkinointimateriaalien teko maksaa?

Markkinointimateriaalien hinta riippuu paljon siitä, minkälainen tarve sinulla on. Jos haluat vain logon yrityksellesi, puhutaan silloin huomattavasti pienemmästä summasta kuin esimerkiksi 100 erilaista somepostausta tai 20 laadukasta sisältösivua yrityksesi kotisivuille. Ota meihin yhteyttä ja etsitään yhdessä sopiva ratkaisu markkinointimateriaalejasi varten.

Miten kauan kestää tehdä markkinointimateriaaleja?

Markkinointimateriaalien tekemiseen kuluva aika on melkein sama kuin kysyisit hinnasta. Siihen ei siis ole suoraa vastausta, vaan työn laajuus ja laatuvaatimukset liittyvät tähän oleellisesti. Jos sinulla on kiireinen aikataulu, ei hätää, ota meihin yhteyttä ja sovitaan sinulle vaatimuksiesi mukaiset aikataulut markkinointimateriaalien toimitukselle. Olemme joustava yrittäjävetoinen firma, joka ei tee töitä pelkkien toimistoaikojen sisällä.

Miksi jatkuvaa markkinointimateriaalien tekoa tulee tehdä?

Muut yritykset tekevät uutta markkinointisisältöä jatkuvasti, joten miksi et sinäkin? On tietenkin joitain materiaaleja mitä ei tule muuttaa jatkuvasti, esimerkiksi logo tai yrityksen ilme, mutta mainoksia, somepostauksia, esitteitä, sähköposteja tai artikkeleita tulee tehdä jatkuvalla syötöllä. Jos tuota esimerkiksi uusia artikkeleita sivuillesi viikkotasolla, näkyvät yrityksesi paremmin hakukoneissa ja saat sitä kautta liikennettä sivuillesi.

Ota yhteyttä

Laitetaan markkinointimateriaalit kuntoon.

Etsitkö hyvää markkinoinnin kumppania markkinointimateriaalien tekoon tai johonkin muuhun projektiin? Toteuta markkinointimateriaalit palveluna kanssamme ja saavutetaan parhaat tulokset yhdessä. Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi!
Hups! Jotain meni vikaan.