Verkkokaupan perustaminen palveluna

Verkkokaupan perustaminen palveluna

Verkkokaupan perustaminen avaimet käteen palveluna.

Haluatko kehittää myyntiäsi? Verkkokaupan perustaminen mahdollistaa laajemman asiakaskunnan tavoittamisen perinteiseen kasvotusten tapahtuvaan myyntiin verrattuna. Nykyaikana verkkokauppa toimii niin kuluttaja- kuin yritysmyynnissä.

Tietoa verkkokaupan perustamisesta

Mitä verkkokaupan perustaminen pitää sisällään?

Verkkokaupan perustaminen

Hyödynnä valmista verkkokauppa-alustaa

Nykypäivänä kannattaa hyödyntää valmista verkkokauppa-alustaa. Niitä on moneen eri lähtöön. Kun tiedät mitä tarvitset, löydät myös itsellesi sopivan alustan. Jos olet vasta-alkaja, alkuun kannattaa lähteä edullisemmasta palvelusta. Sitä kautta itsellesi juuri sopivat keinot ja verkkokauppaa voidaan kehittää sen pohjalta.

Maksaminen verkkokaupassa

Maksaminen verkkokaupassa

Mitä helpommaksi maksaminen on tehty, sitä todennäköisemmin asiakas ostaa tuotteesi. Kun verkkokauppasi maksutavoista löytyy korttimaksu, verkkopankkimaksu, PayPal, lasku, osamaksu tai vaikkapa kryptovaluutat, on asiakkaallasi enemmän vaihtoehtoja ja ostamisen todennäköisyys kasvaa.

Tuotetiedot ja tuotekuvat

Tuotetiedot ja tuotekuvat

Houkuttelevat kuvat ja hyvät tuotekuvaukset tuovat luotettavuutta kaupan tekemiseen. Jos et voi tarjota montaa erilaista kuvaa tai selkeää kuvausta tuotteestasi, mistä asiakkaasi voi tietää tuotteen sopivan juuri hänelle? Huomioi myös tuotetietojen päivittäminen ja lainsäädännön edellyttämät vaatimukset.

Hyvä verkkokaupan ostopolku kasvattaa myyntiä

Verkkokaupan ostopolku

Ohjaa asiakkaasi kohti myyntitapahtumaa ja tee hänelle kaikki mahdollisimman helpoksi. Kun matka tuotteen laittamisesta ostoskoriin ja maksamiseen on tehty mahdollisimman helpoksi, saat kasvatettua verkkokauppasi myyntiä. Ajan kanssa kannattaa kokeilla eri asioita A/B testauksella, koska joku asia voi toimia paremmin kuin toinen.

Verkkokauppa voi olla hyvä lisämyyntikanava

Mitä tuotteita verkkokaupassa voi myydä?

Verkkokaupassa voit myydä melkein mitä tahansa. Toki lainsäädännön rajoissa, mutta muuten taivas on rajana. Myyt tällä hetkellä esimerkiksi jotain tuotteita kivijalkamyymälässäsi. Voit laittaa täysin samat tuotteet myyntiin verkkokauppaan. Jonain päivänä saat verkkokauppaasi tilauksen ja hoidat postituksen myymälästäsi. Helppoa lisämyyntiä!

Tarvitsetko apua verkkokaupan perustamisessa? Meidän kanssa verkkokaupan perustaminen hoituu avaimet käteen palveluna. Autamme miellämme sinua kehittämään liiketoimintaasi digitaalisempaan muotoon ja helpottamaan asiakkaitesi polkua kohti ostamista.

Verkkokauppa shoppailu
“ YIPI on auttanut yritystämme monipuolisesti sivustojen kehittämisessä sekä kasvussa ja tuottanut laadukasta sisältöä niin sivuillemme, kuin myös somekanaviin. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja toimivaa. Voin suositella palveluita hyvillä mielin! ”
Digio Logo
Digio Media Oy
Affiliate-markkinointiyritys
Asiakastarina

Asiakkaamme kertovat sen parhaiten.

Olemme asiakkaidemme strateginen markkinointikumppani. Autamme asiakkaitamme hakukoneoptimoinnissa ja monessa muussa markkinoinnin osa-alueessa. Saat meiltä henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua, joka tähtää aina hyviin tuloksiin.

Palveluihimme luottavat jo monet eri alojen toimijat.
SeahuntersMeilortProactSkene ryDigio MediaeCount
Mistä aloitetaan?

Verkkokaupan perustaminen on tehty helpommaksi kuin koskaan ennen.

Onko verkkokaupan perustaminen sinulle vierasta? Meillä on kokemusta verkkokauppojen kehittämisestä. Autamme sinua suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta lopputulos on paras mahdollinen.

Vaihe 1

Verkkokaupan suunnittelu

Suunnitellaan minkälainen verkkokauppa perustetaan, otetaan valmiiksi tuotekuvat ja mietitään tekninen toteutus valmiiksi.

Vaihe 2

Verkkokaupan toteutus

Valmiiseen verkkokauppaan syötetään myytävät tuotteet sekä hiotaan ostoprosessi, maksutavat ja muut vaiheet selkeäksi kokonaisuudeksi

Vaihe 3

Valmis verkkokauppa

Toimitamme valmiin verkkokaupan sinulle avaimet käteen -ratkaisuna tai ylläpidämme sitä puolestasi palveluna.

Usein kysytyt kysymykset

Lisätietoa verkkokaupan perustamisesta.

Alla vastauksia yleisimpiin kysymyksiin verkkokaupan perustamisesta, mahdollisimman yksinkertaisesti selitettynä.

Miten perustan verkkokaupan?

Monet verkkokauppa-alustat, kuten Shopify, ovat tehneet palveluistaan uskomattoman helppoja. Avaamalla tilin saat ohjeet vaiheittain miten voit tehdä yksinkertaisen verkkokaupan itsellesi ilman suuria lähtökustannuksia. Toki muitakin vaihtoehtoja on, mutta Shopify on ehdottomasti helpoin alusta verkkokaupan perustamiseen. Se on myös suosituin ja kehittyy jatkuvasti asiakkaiden tarpeita kuunnellen paremmaksi verkkokauppa-alustaksi. Et edes tarvitse nettiosoitetta alussa, vaan voit julkaista sivusi Shopifyn nimen alaisuudessa.

Miten hankin tuotteet verkkokauppaani?

Riippuen toimintatavastasi, voit aloittaa esimerkiksi verkkokaupan ilman minkäänlaista varastoa ja tilata tuotteet vasta sen jälkeen kun asiakas on tehnyt tilauksen verkkokaupastasi. Tällä tyylillä tietenkin asiakas joutuu odottamaan pidemmän aikaa ja riskit toimituksessa on suuremmat. Ostamalla tavarat suoraan omaan varastoosi, voit tehdä niistä omia sisältöjä sosiaaliseen mediaan sekä saat postitettua tuotteet nopealla aikataululla tilausten tekemisestä. Turvallisempi tapa on kerätä varasto ensin, mutta se vaatii tietenkin rahaa toiminnan aloittamiseen. Tuotteita voi hankkia eri yrityksiltä ja tukkumyynnistä.

Miksi verkkokauppa kannattaa perustaa?

Verkkokaupalla tavoitat paljon laajemman määrän asiakkaita perinteiseen kivijalkakauppaan verrattuna. Asiakkaiden ei tarvitse tulla paikan päälle hakemaan tuotteita ja ne on kätevä tilata postitse kotiin. Kivijalkamyymälän lisäksi voit ylläpitää verkkokauppaa samaan aikaan ja tavoitat molemmat asiakasryhmät fyysisesti ja digitaalisesti. Voit myös myydä tuotteitasi ulkomaille, missä asiakkaita on huomattavasti enemmän kuon Suomessa.

Mitä dropshippaus tarkoittaa?

Dropshippaus tarkoittaa sitä, että asiakas ostaa tuotteen verkkokaupastasi ja tilaat sen suoraan asiakkaalle toiselta toimittajalta. Monien verkkokauppojen kanssa dropshippauksen saa tehtyä melko helposti. Emme kuitenkaan lähtökohtaisesti suosittele dropshippausta sen riskien takia. Yksi välikäsi lisää toimitusputkessa tuo mahdollisuuden epäonnistumisille. Asiakkaasi ei välttämättä saa oikeaa tuotetta ja toimitusajat ovat erittäin pitkiä. Dropshippauksessa et välttämättä voi myöskään olla varma, ovatko tuotteet lainsäädännön ja turvallisuusohjeiden mukaisia.

Mitä verkkokaupan perustamisessa pitää ottaa huomioon?

Mitä arvostat itse verkkokaupassa asioidessasi? Verkkokaupat ovat yleensä yksinkertaisia ja ostoprosessi on helppoa. Verkkokauppa ei yleensä kilpaile muiden kanssa ulkoasullaan, vaan tuotteillaan. Kilpailu on kovaa ja mainostaminen pitää tehdä hyvin. Luotettavuuden lisäämiseksi verkkokauppaan voi lisätä tuotearvosteluita. Loppupäässä asiakaskokemusta tärkeää on monipuoliset maksutavat ja toimitustavat. Toisaalta tärkeintä on, että asiakas saa ostamansa tuotteen sovitussa ajassa. Monipuolinen kokonaisuus siis!

Miten paljon verkkokaupan perustaminen maksaa?

Verkkokaupan kuluihin liittyy kuukausittaisten ylläpitohinnan lisäksi maksupalvelujen kulut jokaisesta ostoksesta. Tämä on yleensä 1-5% väliltä riippuen maksutavasta ja sopimuksestasi.  Mikäli toteutatte verkkokaupan itse esimerkiksi Shopify-alustalla, kuukausihinta on vain noin 30 euroa kuukaudessa. Mikäli tarvitsette verkkokaupan perustamisessa apua, tutustu valmiit ratkaisut -osioomme ja ota yhteyttä!

Miten tilitys tapahtuu verkkokaupassa?

Verkkokauppapalvelut tilittävät rahat myydyistä tuotteista esimerkiksi kerran viikossa tai kuukaudessa. Tämä riippuu siitä, minkälainen sopimus sinulla on ja miten nopeasti tarvitset rahat käyttöösi. Jos myyt tuotteita laskulla, tulee rahat tietenkin vasta, kun asiakas maksaa laskun. On olemassa myös palveluita jotka ostavat myyntilaskuja ja voit myydä laskusi heille. Maksat rahoituspalvelun tarjoajalle osan laskusummasta ja saat rahat tilillesi samantien, joka nopeuttaa kassavirtaasi huomattavasti.

Miten saan parhaimman tuoton verkkokaupassa?

Hyvät tuotteet sekä kattavat tuotetiedot yhdistettynä yksinkertaiseen ostoprosessiin helpottavat tuotteen ostamista verkkokaupastasi. Verkkokaupassa tärkeää on myynnin kehittäminen, joka hoituu erilaisilla digimarkkinoinnin keinoilla. Tämä kaikki kehitystyö huomioiden, ehkä tärkeintä on myytävien tuotteiden hankinta ja tuotevaraston hallinta. Tuotteilla täytyy olla riittävästi menekkiä ja niiden täytyy kattaa kulut, jotka kuluvat verkkokauppaliiketoiminnan pyörittämiseen ja markkinointiin. Kannattaakin siis käyttää aikaa oikeiden tuotteiden ja hyvän tavarantoimittajan löytämiseen.

Ota yhteyttä

Perustetaan kannattava verkkokauppa yrityksellesi.

Etsitkö hyvää markkinoinnin kumppania verkkokaupan perustamiseen tai johonkin muuhun projektiin? Toteuta verkkokauppa perustaminen palveluna kanssamme ja saavutetaan parhaat tulokset yhdessä. Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi!
Hups! Jotain meni vikaan.