Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Laitetaan yhdessä yrityksesi markkinointi ja liiketoiminta uuteen uskoon.
Jätä yhteydenottopyyntö ja palaamme asiaan! Voit myös soittaa meille numeroon 040 765 2885.

Kiitos viestistäsi!
Hups! Jotain meni vikaan.
Usein kysytyt kysymykset

Kysymyksiä? Tässä vastauksia.

Alla vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Mikäli tarvitset apua, voit lähettää meille viestin yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse asiakaspalveluumme osoitteeseen help@yipi.fi.

Mitä palveluja tarjoatte?

Tarjoamme markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen palveluja aina verkkosivujen tekemisestä digitaaliseen markkinointiin sekä myyntiprosessien kehittämiseen. Autamme sinua kasvattamaan näkyvyyttäsi, parantamaan kiinnostavuuttasi ja kehittämään toimintaasi paremmaksi monipuolisen palveluvalikoimamme avulla. Voit lukea palveluistamme lisää palvelut-sivulla.

Miten kauan projektilla kestää valmistua?

Koska moni tiimiläisistämme toimii yrittäjäpohjaisella sopimuksella, olemme hyvin ketterä kumppani markkinointiin. Projektien aikatauluarviota on kuitenkin vaikea kertoa etukäteen, koska markkinoinnin ja liiketoiminnan projektit ovat hyvin yksilöllisiä ja niiden pituus vaihtelee muutamista päivistä kuukausiin. Eli, kun otat yhteyttä ja kerrot tarpeestasi tarkemmin, teemme aika-arvion projektista ja toteutusvaiheessa pidämme huolen sen toteutumisesta.

Miten voin korottaa palvelupakettiani?

Voit korottaa palvelupakettiasi koska vain laittamalla meille viestiä. Palvelupaketin korotukseen liittyvä veloitukseton tuntityö lasketaan aiemman palvelupaketin ja uuden erotuksena. Uuteen palvelupakettiin sisältyy muun muassa enemmän kehitystyötä kiinteään hintaan sekä edullisempi tuntiveloitushinnasto ja palvelutasosopimus.

Millaisia palvelupaketteja teillä on?

Tarjoamme kolmea erilaista palvelupakettia eri tarpeisiin. Startti-paketti soveltuu yritystoiminnan alkuvaiheeseen, Uudistuja-paketti liiketoimintaa uudistavalle yritykselle ja Menestyjä-paketti kasvuyritykselle. Palvelupakettiin kuuluu sopimuksen mukaisen alkuprojektin lisäksi kuukausittaista kehitystyötä.

Miltä toimialoilta teillä on kokemusta?

Meillä on asiakkaita on monelta eri toimialalta, esim. rahoitus, markkinointitoimistot, IT-sovelluskehitys, verkkokauppa, tilitoimistot, B2B-palveluliiketoiminta sekä teollisuus. Olemme innokkaita oppimaan ja teemme mielellämme töitä eri toimialoilla, vaikkapa juuri sinun kanssasi.

Voinko tilata palveluja tuntityönä?

Voit tilata kaikkia palvelujamme myös tuntityönä, mikäli koet, että valmis palvelupaketti ei sovellu sinulle. Toteutamme yksilöllisiä projekteja sopimushintaan, pienempiä töitä tuntiveloituksella tai tekstisisältöä sanahintaan. Löydämme varmasti oikean ratkaisun. Kysy meiltä lisää yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse osoitteessa help@yipi.fi!