Tietosuojaseloste

Yipi Oy, 3192348-1 on Suomen kaupparekisteriin merkitty arvonlisäverovelvollinen suomalainen yritys.

Yipi Oy noudattaa henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja henkilötietolakia. Asiakkaiden tiedot ovat tallennettuna salasanalla suojatuissa järjestelmissä. Ohessa rekisteriseloste.

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteiden hoitamista varten Yipi Oy:n asiakasrekisteriin. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on Asiakkaan ja Yipi Oy:n välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet tai asiakkaan yhteydenottopyyntöön ja uutiskirjeen tilaukseen liittyvä tietojen käsittely.

Rekisterin käyttötarkoitus on Yipi Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen, suhteiden ylläpitäminen, markkinointi ja tuotteiden toimitus. Tietoja voidaan käyttää Yipi Oy:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Osa rekisteritiedoista säilytetään yhteistyökumppanin palvelimilla teknisten vaatimusten vuoksi.

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Asiakkaan yhteystiedot (sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero)
  • Viesti yhteydenottolomakkeella

Rekisteriin merkitään ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään sekä kirjautuneena tapahtuva sivuston käyttö.

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Yipi Oy:n käytössä, paitsi Yipi Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa lisäarvopalvelun tuottamiseen.

Tietoja ei luovuteta Yipi Oy:n tai kolmansien osapuolien käyttöön, paitsi lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Yipi Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö estä tietojen poistamista. Hävityspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpitäjän osoitteeseen.

Asiakkaalla on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella rekisterinpitäjän osoitteeseen.

Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelulla.

Rekisteriasioita hoitaa Yipi Oy:n toimitusjohtaja.

Tietosuoja-asioihin liittyvät yhteydenotot tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen help@yipi.fi

Evästeet

Verkkosivustomme www.yipi.fi käyttää evästeitä ja sivuston käyttäjän laitteelle voidaan ajoittain siirtää evästeitä.

Eväste on tekstitiedosto, jonka avulla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin sivustoa käytetään: esimerkiksi mitkä sivut ovat suosituimmat ja milloin käyttäjä on niitä selannut. Evästeet eivät vahingoita käyttäjän tietokonetta tai tiedostoja.

Evästeiden käytön tarkoituksena on analysoida ja kehittää sivustoa edelleen käyttäjiään paremmin palveleviksi. Lisäksi palveluntarjoaja ja sen yhteistyökumppanit voivat hyödyntää evästeitä sivuston kävijämäärien tilastollisessa seurannassa.

Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa sivuston tai sen osien toiminnallisuuteen.

Lue lisää, kuinka Google käsittelee kerättyjä tietoja Googlen sivustolta:

Avaa sivusto google.support.com
Ota yhteyttä

Valmiina saamaan lisää hyviä asiakkaita?

Autamme sinua markkinoinnin eri osa-alueissa, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Saavutetaan yhdessä hyviä tuloksia.

Keskustellaan lisää

Keskustellaan lisää!

Autamme sinua mielellämme markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yhteistyömahdollisuuksista.

Ota yhteyttä
Tutustu paketteihimme

Tutustu palvelupaketteihin

Haluatko helpon ratkaisun näkyvyyden kasvattamiseen, kiinnostavuuden parantamiseen tai toiminnan kehittämiseen?
Katso valmiit ratkaisumme!

Valmiit ratkaisut