Tietosuojaseloste ja evästeet

Tällä sivulla on Yipi Oy:n tietosuojaseloste ja tiedot evästeistä.

Yipi Oy, 3192348-1 on Suomen kaupparekisteriin merkitty arvonlis√§verovelvollinen suomalainen yritys.‚Äč

Yipi Oy noudattaa henkil√∂tietojen k√§sittelyss√§ EU:n yleist√§ tietosuoja-asetusta ja henkil√∂tietolakia. Asiakkaiden tiedot ovat tallennettuna salasanalla suojatuissa j√§rjestelmiss√§. Ohessa rekisteriseloste.‚ÄčKer√§√§mme henkil√∂tietoja asiakassuhteiden hoitamista varten Yipi Oy:n asiakasrekisteriin.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on Asiakkaan ja Yipi Oy:n välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet, asiakkaan yhteydenottopyyntöön tai ajanvaraukseen liittyvät tiedot. Työhakemuksien osalta henkilötietoja käsitellään hakemusprosessin ajan.

Rekisterin k√§ytt√∂tarkoitus on Yipi Oy:n asiakasrekisterin yll√§pit√§minen, suhteiden yll√§pit√§minen, markkinointi, tuotteiden ja palvelujen toimitus sek√§ ty√∂hakemusten k√§sittely. Tietoja voidaan k√§ytt√§√§ Yipi Oy:n toiminnan kehitt√§miseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkil√∂kohtaisemman kohdennetun sis√§ll√∂n tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkil√∂tietoja k√§sitell√§√§n henkil√∂tietolain sallimissa ja edellytt√§miss√§ rajoissa.‚Äč

Osa rekisteritiedoista s√§ilytet√§√§n yhteisty√∂kumppanin palvelimilla teknisten vaatimusten vuoksi.‚Äč Henkil√∂rekisterit voivat sis√§lt√§√§ seuraavia tietoja:

- Asiakkaan tai työnhakijan yhteystiedot (etunimi, sukunimi, yritys, sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero)
- Viesti yhteydenottolomakkeella
- Mahdolliset työnhakulomakkeen ohessa lähetettävät liitteet (esim. CV, työhakemus, portfolio/työnäytteet) ja LinkedIn-profiilin linkki.
‚Äć
Rekisteriin merkit√§√§n ne tiedot, jotka k√§ytt√§j√§ itse ilmoittaa verkkosivustoa k√§ytt√§ess√§√§n.‚Äč Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Yipi Oy:n k√§yt√∂ss√§, paitsi Yipi Oy:n k√§ytt√§ess√§ ulkoista palveluntarjoajaa lis√§arvopalvelun tuottamiseen.

Tietoja ei luovuteta Yipi Oy:n tai kolmansien osapuolien k√§ytt√∂√∂n, paitsi lains√§√§d√§nn√∂n velvoittaessa. Henkil√∂tietoja ei siirret√§ Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Yipi Oy:n tai sen yhteisty√∂kumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.‚Äč

Rekister√∂ityneen henkil√∂tiedot h√§vitet√§√§n k√§ytt√§j√§n pyynn√∂st√§, ellei lains√§√§d√§nt√∂ est√§ tietojen poistamista. H√§vityspyynt√∂ tulee l√§hett√§√§ kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpit√§j√§n osoitteeseen.‚Äč

Asiakkaalla on henkil√∂tietolain 26 ¬ß:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mit√§ h√§nt√§ koskevia tietoja henkil√∂rekisteriin on talletettu. Tarkastuspyynt√∂ tulee l√§hett√§√§ kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella rekisterinpit√§j√§n osoitteeseen.‚Äč Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelulla.

Rekisteriasioita hoitaa Yipi Oy:n toimitusjohtaja.  

Tietosuoja-asioihin liittyvät yhteydenotot tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen help@yipi.fi