< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle
Osa Uudistuja, Onnistuja ja Menestyjä pakettejamme

Google-mainosten hallinnointi ja rahoitus

Google-mainonta on yksi parhaimmista tavoista tavoittaa ostopotentiaaliset asiakkaat. Mainokset näkyvät tarkoin valituillla avainsanoilla hakutuloksissa sekä Googlen verkostossa. Meidän kanssamme varmistat, että suunniteltu mainosbudjetti käytetään mahdollisimman tehokkaasti ja Google-mainonta tuottaa tuloksia.

  • Googlen maksetulla mainonnalla tavoitetaan ostopotentiaaliset asiakkaat juuri silloin, kun he ovat aikeissa tehdä ostoja.
  • Tuotamme ja kehitämme Google-mainontaa palveluna, parantaen sen toimivuutta saatujen tulosten ja datan perusteella. Tutkimme myös mainosbudjetin suhdetta yhteydenottojen määrään, ja pyrimme parantamaan mainonnan tuottoa.
  • Mainosten tuottamisen lisäksi rahoitamme Google-mainokset osana palveluamme ja voit maksaa ne helposti laskulla kuukausittain jälkikäteen.

Vaikka Google-mainonta voidaankin toteuttaa suhteellisen helposti itse, voi niistä olla vaikeaa saada parhaita tuloksia irti ilman asiaan perehtyneisyyttä. Tämän vuoksi tarjoamme Google-mainonnan hallinnoinnin osana palveluamme, jotta sinä voit keskittyä siihen mitä sinä osaat.

Olemme sertifioitu Google-partner ja olemme toteuttaneet Google-mainontaa onnistuneesti monille asiakkaillemme. Kun valitset meidät Google-mainonnan toteuttajaksi, voit olla varma siitä, että mainonta on tehokasta. Palvelumme myötä maksettu mainonta kehittyy suunnitelmallisesti ja oikea-aikaisesti suhteessa Googlen mainoskäytäntöihin.

Hallinnoimme kaikkia Googlen kampanjatyyppejä, tavoitteidesi mukaan:

- Myynnin kasvattaminen: Lisää verkossa, sovelluksessa, puhelimitse tai kaupassa tapahtuvaa myyntiä
- Lisää liidejä: Kerää liidejä kannustamalla asiakkaita toimimaan
- Liikenne verkkosivustolle: ohjaa haluamasi ihmiset verkkosivustollesi
- Tuotteen tai palvelun harkinta: tavoita katsojat videoiden avulla- Brändin tavoittavuus: näy verkossa tuhansille ihmisille bannereiden auvlla- Toimipistekohtaiset kampanjat kivijalkaliikkeille: saa näkyvyyttä esim. Google Maps -sovelluksessa< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle