Hakukoneoptimointi palveluna

Hakukoneoptimointi palveluna

Hakukoneoptimointi tuo pitkäaikaista kasvua.

Hakukoneoptimointi eli SEO on välttämätöntä mikäli haluat, että nettisivusi menestyy kilpailussa. Mikäli SEO, eli Search Engine Optimization on vaikea ymmärtää, me autamme.

Tietoa hakukoneoptimoinnista

Mitä hakukoneoptimointi (SEO) pitää sisällään?

Avainsanatutkimus

Avainsanatutkimus ja kilpailijat

Toimintaympäristösi ymmärtäminen, asiakkaista kilpailijoihin vaikuttaa hakukoneoptimoinnin tuloksiin hyvin paljon. Kun tiedät mitä asiakkaasi etsivät verkosta ja mitä kilpailijasi tarjoat, pystyt erottautumaan joukosta ja voittamaan kilpailun!

Sisälllön hakukoneoptimointi

Sisällön hakukoneoptimointi

Sivuston sisältö tehdään ennen kaikkea asiakaskokemus edellä. Panosta sivuston sisällön optimointiin, koska lähtökohtaisesti asiakkaasi etsivät tietoa. Mikäli asiakkaasi ei löydä arvoistaan sisältöä sivustoltasi, hän menee yksinkertaisesti muualle.

Ulkoinen hakukoneoptimointi

Ulkoinen hakukoneoptimointi

Ulkoiset linkit parantavat sivustosi näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa. Ne tuovat myös luotettavuutta hakukoneen silmissä. Kun sivustosi on linkitetty keskeisiin paikkoihin ja blogitekstisi löytyvät sosiaalisesta mediasta, löytävät asiakkaasikin helpommin sinut.

Tekninen hakukoneoptimointi

Tekninen hakukoneoptimointi

Tekninen hakukoneoptimointi on keskeisessä roolissa asiakaskokemuksen kannalta. Kun sivusto toimii nopeasti ja sivusto on rakenteeltaan oikein toteutettu, myös hakukone tykkää ja sivustosi näkyy korkeammalla sijalla hakukoneessa!

Hakukoneoptimoinnilla orgaanista kasvua

Asiakaskokemus edellä, teknisesti oikein.

Hakukoneoptimointi tuo tutkitusti parhaat markkinoinnin tulokset. Saat hakukoneoptimoinnilla vastinetta euroillesi ja se palauttaa siihen investoidut rahat parhaimmillaan moninkertaisesti takaisin.

Kun sivustosi on optimoitu, paranee yleensä myös maksetun mainonnan tulokset. Hakukoneoptimoinnin myötä asiakkaasi löytävät juuri sen mitä etsivät ja ottavat sinuun todennäköisemmin yhteyttä.

Toteutetaan hakukoneoptimointi palveluna. Ota yhteyttä!

Verkkosivuanalytiikka
“ YIPI on auttanut yritystämme monipuolisesti sivustojen kehittämisessä sekä kasvussa ja tuottanut laadukasta sisältöä niin sivuillemme, kuin myös somekanaviin. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja toimivaa. Voin suositella palveluita hyvillä mielin! ”
Digio Media Oy
Affiliate-markkinointiyritys
Asiakastarina

Asiakkaamme kertovat sen parhaiten.

Olemme asiakkaidemme strateginen markkinointikumppani. Autamme asiakkaitamme hakukoneoptimoinnissa ja monessa muussa markkinoinnin osa-alueessa. Saat meiltä henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua, joka tähtää aina hyviin tuloksiin.

Palveluihimme luottavat jo monet eri alojen toimijat.
SeahuntersMeilortProactSkene ryDigio MediaeCount
Mistä aloitetaan?

Yksinkertainen, mutta tehokas menetelmämme tuo tuloksia.

Hakukoneoptimointi tuo pitkäaikaista kasvua. Me keskitymme hakukoneoptimointiin, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Laitetaan siis hakukoneoptimointi kuntoon!

Vaihe 1
Vaihe 1

Verkkosivututkimus

Tutkimme verkkosivustosi sisällön ja tekniset ominaisuudet. Selvitämme, mitä sivustolla pitää parantaa jotta sen näkyvyys paranee hakukoneessa.

Vaihe 2
Vaihe 2

Avainsana- ja kilpailijatutkimus

Selvitämme tuotteellesi tai palvelullesi tärkeimmät avainsanat ja arvioimme datan perusteella, mikä on paras taktiikka erottautua kilpailijoista.

Vaihe 3
Vaihe 3

Hakukoneoptimointi palvelu

Teemme suunnitelman ja sen mukaisen toteutuksen. Uskomme pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja katsomme tulevaisuuteen, jotta sinun liiketoimintasi menestyy.

Usein kysytyt kysymykset

Lisätietoa hakukoneoptimoinnista.

Alla vastauksia yleisimpiin kysymyksiin hakukoneoptimoinnista, mahdollisimman yksinkertaisesti selitettynä.

Mitä hakukoneoptimointi on?

Hakukoneoptimointi eli SEO on nettisivujen kehittämistä siten, että ne löytyvät paremmin eri hakukoneiden, kuten Googlen avulla. Hakukoneoptimoinnissa muokataan tekstisisältöjä, tehdään uutta sisältöä ja tehdään teknisiä parannuksia. Kaiken tarkoituksena on saavuttaa hakukoneiden tuloksissa parempi sijoitus tärkeimmillä hakutermeillä. Oikein tehty hakukoneoptimointi mahdollistaa sen, että kun asiakas etsii jotain palveluihisi liittyvää, tulee hakukoneesta ensimmäiseksi tulokseksi sinun sivustosi ja saat enemmän näkyvyyttä.

Voinko tehdä itse hakukoneoptimointia?

Kyllä, hakukoneoptimointi on myös mahdollista tehdä itse. Netistä löytyy jopa ilmaisia aputyökaluja, joilla saat raportin nettisivustasi ja saat sen jälkeen listan tehtäviä, millä voit parantaa sivustosi hakukonenäkyvyyttä. Muutettavat toimenpiteet ovat yleensä todella yksinkertaisia ja niitä voi tehdä omien resurssien ja osaamisen puitteissa. Emme kuitenkaan suosittele tee-se-itse hakukoneoptimointia sinulle mikäli et ole aivan varma mitä teet, koska se voi pahimmillaan heikentää sivustoasi. Tarvitsetko vielä enemmän vinkkejä? Tutustu meidän kattavaan blogiin hakukoneoptimoinnista, jossa kerrotaan melko kattavasti tähän aiheeseen liittyen.

Miksi hakukoneoptimointia kannattaa tehdä?

Digitaalisten palveluiden suosion kasvamisen myötä haluat varmasti tulla löydetyksi hakukoneissa. Kun sivustosi on optimoitu ja rakenteeltaan asiakastasi hyvin palveleva, markkinoinnin tulokset kasvavat ja saat parempia tuloksia pienemmällä panoksella, kuin lähtötilanteessa. Asiakkaat löytävät sivustosi helpommini ja parhaimmassa tapauksessa ottavat sinuun suoraan yhteyttä tuotteita tai palveluitasi harkitessa.

Mistä tiedän tarvitsenko hakukoneoptimointia?

Löytävätkö asiakkaasi suoraan palvelusi? Onko liikenne sivustollasi heikompaa kuin aiemmin? Kannattaa varmistaa erilaisten ilmaisten palveluiden kautta mikä saattaa olla esteenä sivustosi liikenteen vähenemiseen. Mikäli sivustosi orgaaninen, eli maksuton liikenne ei ole kasvussa, todennäköisesti tarvitset jonkinlaista hakukoneoptimointia. Nettisivut eivät olet staattiset, vaan sisältöä tulee tehdä aktiivisesti, koska silloin saat uusia asiakkaita ja vanhat asiakkaat palaamaan luoksesi.

Mitä hakukoneoptimoinnissa tulee ottaa huomioon?

Hakukoneoptimoinnissa pitää pelkän tekstisisällön lisäksi ottaa huomioon eri laitteiden toimivuus sekä miten linkit rakentuvat ja löytyvät vaikkapa Googlesta. Sinun tulee tuntea asiakkaasi ja tietää  minkälaisilla hakusanoilla asiakas mahdollisesti yrittää löytää tarjoamiasi palveluita. Verkkosivunalytiikka  mahdollistaa sinulle tavan kehittää hakukoneoptimointiasi seuraavalle tasolle ja parannat näkyvyyttäsi kuukausittain entistä enemmän!

Miten paljon hakukoneoptimointi maksaa?

Hakukoneoptimointi on itse tehtynä tietysti ilmaista, mutta työhön ja opetteluun menevä aika vie oman liiketoiminnan kehittämiseltä resursseja ja jossain vaiheessa kannattaa ottaa alan ammattilainen mukaan kuvioihin. Uudistuja-paketillamme teemme kattavan hakukoneoptimoinnin sivuillesi aloituksessa, minkä jälkeen ylläpidämme sekä kehitämme hakukoneoptimointia muutamia tunteja kuukaudessa. Tutustu paketteihin valmiit ratkaisut -sivulla.

Miten kauan kestää että näyn hakukoneissa?

Mikään ei tapahdu hetkessä. Kun sivusto on kertaalleen optimoitu, sivustosi näkyvyys paranee jatkuvasti ajan saatossa. Mitä enemmän teet lisää sisältöä sivustollesi, sitä useammin esimerkiksi Googlen botit käyvät sivustoasi läpi ja sijoituksesi paranevat. Siksi suosittelemmekin jatkuvaa hakukoneoptimointia ja sisällöntuotantoa. Mitä pidempään sivustosi on ollut olemassa, sitä paremmin näyt hakukoneiden tuloksissa. Parhaita tuloksia voi odottaa muutamien kuukausien päästä. Kannattaa siis aloittaa hakukoneoptimointi jo tänään eikä huomenna!

Miksi jatkuvaa hakukoneoptimointia tulee tehdä?

Google käyttää automaattisia botteja, mitkä käyvät sivustoasi läpi aina kun päivität sisältöä. Mitä lähempänä sivuillasi käytetyt termit ovat asiakkaiden etsimiä asioita, sitä paremmin löydyt. Jatkuvan sisällön tuottaminen sekä erilaisten sivustoliikennettä mittaavien lukujen varjolla kannattaa kokoajan olla kartalla, miten sivustoliikenne kehittyy. Hakukoneet kehittävät itsekin omia palveluitaan ja voi olla että vanhat tekniikat eivät enää päde uusimpien kanssa. Ole siis ajan hermolla mitä maailmalla tapahtuu ja kehitä sivujasi sen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Laitetaan hakukoneoptimointi kuntoon. Ota yhteyttä!

Etsitkö hyvää markkinoinnin kumppania hakukoneoptimointiin tai johonkin muuhun projektiin? Toteutetaan verkkosivustosi hakukoneoptimointi palveluna ja saavutetaan parhaat tulokset yhdessä. Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi!
Hups. Jotain meni vikaan!