Avoimet työpaikat

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Hae meille sisällöntuottajaksi!

Sisällöntuottaja / copywriter

Vakituinen työsuhde (37,5h/vko), Turku

Etsimme sisällöntuottajaa / copywriteria vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Sisällöntuottajana suunnittelet ja toteutat sisältöjä asiakkaidemme medioihin digitaalisissa kanavissa. Pääset myös tuottamaan YIPI:n omia sisältöjä ja mukaan rakentamaan yrityksemme kasvutarinaa. 

Sisällöt ovat pääasiassa hakukoneoptimoituja verkkosisältöjä eri julkaisu- ja sisällönhallintajärjestelmissä, kiinnostavia sisältöjä sosiaalisessa mediassa tai muuta markkinointisisältöä asiakkuudesta ja projektista riippuen.  

Saat työhön loistavan tiimimme tuen, mutta myös paljon vapautta ja vastuuta. Osaamisesi mukaan pääset tekemään monipuolisia markkinoinnin tehtäviä muun muassa mainoskampanjoiden suunnittelun, markkinoinnin analytiikan ja konsultoinnin saralla.

Tarjoamme sinulle:

Edellytämme sinulta:

Lisäbonuksina arvostamme seuraavia asioita:

‚ÄćVoit olla vasta-alkaja tai jo kokeneempi sis√§ll√∂ntuottaja. Perehdyt√§mme sinut teht√§v√§√§n, mutta odotamme kokeneemmalta osaajalta n√§ytt√∂j√§ kaupallisen sis√§ll√∂ntuotannon tekemisest√§. Valitsemme tiimiimme soveltuvimman henkil√∂n ‚Äď joten hae rohkeasti teht√§v√§√§, mik√§li olet kiinnostunut sis√§lt√∂jen tuottamisesta ja haluat olla osa kasvavaa hakukonemarkkinoinnin ykk√∂stiimi√§!

Lähetäthän ansioluettelon, hakemuskirjeen palkkatoiveineen sekä mahdollisen portfolion tai työnäytteen tehtävään viimeistään maanantaihin 18.9. mennessä. Haastattelemme tehtävään jo hakuaikana ja valinta pyritään tekemään syyskuun aikana. Aloitus joustavasti lokakuusta alkaen mahdollisimman pian.
‚Äć
YIPI on hakukonemarkkinointiin erikoistunut mainostoimisto Turusta. Autamme verkkokauppiaita, palveluyrityksiä, urakoitsijoita, myyntiosastoja, yrittäjiä sekä markkinointitiimejä onnistumaan markkinoinnissa sisältökeskeisen hakukoneoptimoinnin, Google-mainonnan ja markkinoinnin konsultoinnin avulla. YIPI on virallinen Google Partner ja SEMRush Agency Partner. Toimistomme on Linnankadun ja Aurakadun kulmassa Turun keskustassa, osoitteessa Linnankatu 13.

‚ÄćLis√§tietoja avoimesta teht√§v√§st√§ ja YIPI:st√§ voit kysy√§ Joonas Laakkoselta s√§hk√∂postitse joonas@yipi.fi.

Hae työpaikkaa tästä

Lisätään...
fileuploaded.jpg
Virhe.
Lisätään...
fileuploaded.jpg
Virhe.
Lisätään...
fileuploaded.jpg
Virhe.
Kiitos!. Viestisi on vastaanotettu.
HUPS. Jotain meni vikaan!