Avoimet työpaikat

Meillä on tällä hetkellä yksi (1) avoin työpaikka.

Hae meille sisällöntuottajaksi!

Sisällöntuottaja / copywriter

Vakituinen työsuhde (37,5h/vko), Turku

Etsimme sisällöntuottajaa / copywriteria vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Sisällöntuottajana suunnittelet ja toteutat sisältöjä asiakkaidemme medioihin digitaalisissa kanavissa. Pääset myös tuottamaan YIPI:n omia sisältöjä ja mukaan rakentamaan yrityksemme kasvutarinaa. 

Sisällöt ovat pääasiassa hakukoneoptimoituja verkkosisältöjä eri julkaisu- ja sisällönhallintajärjestelmissä, kiinnostavia sisältöjä sosiaalisessa mediassa tai muuta markkinointisisältöä asiakkuudesta ja projektista riippuen.  

Saat työhön loistavan tiimimme tuen, mutta myös paljon vapautta ja vastuuta. Osaamisesi mukaan pääset tekemään monipuolisia markkinoinnin tehtäviä muun muassa mainoskampanjoiden suunnittelun, markkinoinnin analytiikan ja konsultoinnin saralla.

Tarjoamme sinulle:

Edellytämme sinulta:

Lisäbonuksina arvostamme seuraavia asioita:

Voit olla vasta-alkaja tai jo kokeneempi sisällöntuottaja. Perehdytämme sinut tehtävään, mutta odotamme kokeneemmalta osaajalta näyttöjä kaupallisen sisällöntuotannon tekemisestä. Valitsemme tiimiimme soveltuvimman henkilön – joten hae rohkeasti tehtävää, mikäli olet kiinnostunut sisältöjen tuottamisesta ja haluat olla osa kasvavaa hakukonemarkkinoinnin ykköstiimiä!

Lähetäthän ansioluettelon, hakemuskirjeen palkkatoiveineen sekä mahdollisen portfolion tai työnäytteen tehtävään viimeistään maanantaihin 18.9. mennessä. Haastattelemme tehtävään jo hakuaikana ja valinta pyritään tekemään syyskuun aikana. Aloitus joustavasti lokakuusta alkaen mahdollisimman pian.

YIPI on hakukonemarkkinointiin erikoistunut mainostoimisto Turusta. Autamme verkkokauppiaita, palveluyrityksiä, urakoitsijoita, myyntiosastoja, yrittäjiä sekä markkinointitiimejä onnistumaan markkinoinnissa sisältökeskeisen hakukoneoptimoinnin, Google-mainonnan ja markkinoinnin konsultoinnin avulla. YIPI on virallinen Google Partner ja SEMRush Agency Partner. Toimistomme on Linnankadun ja Aurakadun kulmassa Turun keskustassa, osoitteessa Linnankatu 13.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä ja YIPI:stä voit kysyä Joonas Laakkoselta sähköpostitse joonas@yipi.fi.

Hae työpaikkaa tästä

Lisätään...
fileuploaded.jpg
Virhe.
Lisätään...
fileuploaded.jpg
Virhe.
Lisätään...
fileuploaded.jpg
Virhe.
Kiitos!. Viestisi on vastaanotettu.
HUPS. Jotain meni vikaan!