Google-mainonta - yksinkertaisesti parempia tuloksia

Haluatko lisää myyntiä verkosta? Me hoidamme Google-mainonnan palveluna, aina onnistuneesti!

Muun muassa nämä yritykset onnistuvat markkinoinnissa kanssamme

Google-mainonta pähkinänkuoressa

Haluatko tehdä tuloksellista Google-mainontaa?

Google-mainonta on Googlen verkostossa tapahtuvaa mainontaa eri puolella internetiä. Verkostoon kuuluvat Google-haku, Googlen hakukumppanit sekä Display-verkosto.

Google Ads -verkosto kattaa jopa 90 % internetin käyttäjistä. Siksi se on erinomainen mainosalusta potentiaalisten asiakkaidesi tavoittamiseen eri kohderyhmissä.

Me YIPI:llä olemme tehostaneet lukuisien asiakkaidemme Google-mainontaa. Kun haluat lisätä verkkokauppasi myyntiä tai saada lisää tarjouspyyntöjä verkosta - laita viestiä nyt tai jatka lukemista!

Näistä Google-mainonta koostuu
Google pay per click mainonta ja Googlen hakuverkosto

Näillä keinoilla teemme Google-mainontaa, joka on tuloksellisempaa

Hyvä Google-mainonta edellyttää analytiikan hyödyntämistä ja asiantuntemista. Näistä se koostuu:

Avainsana- ja kilpailijatutkimus luo edellytykset Google-mainoskampanjan onnistumiselle.

 • Avainsanojen ja kilpailijoiden tutkimisessa korostuu data. T√§t√§ voidaan ker√§t√§ erilaisilla avainsanojen tutkimiseen soveltuvilla ohjelmistoilla.
 • Google tarjoaa hyv√§t perusty√∂kalut avainsanojen tutkimiseen.¬†T√§t√§ voidaan tukea ulkopuolisilla ohjelmistoilla, kuten SurferSEO:lla.
 • Oikean kohderyhm√§n l√∂ytymiseen voidaan k√§ytt√§√§ my√∂s olemassa olevaa asiakas- ja verkkosivudataa. T√§m√§ auttaa Google-mainonnan kohdentamisessa.
 • Onnistunut tutkimus alentaa mainonnan kustannuksia ja auttaa luomaan kiinnostavia mainoksia, jonka my√∂t√§ asiakkaasi ottavat yhteytt√§ todenn√§k√∂isemmin.

Laskeutumissivu on sivu, jonka asiakas kohtaa ensimmäisenä klikattuaan Google-mainostasi.

 • Hyv√§ laskeutumissivu on rakenteeltaan selke√§ ja helppok√§ytt√∂inen. T√§m√§n lis√§ksi se tarjoaa asiakkaalle relevanttia ja kiinnostavaa sis√§lt√∂√§, jonka my√∂t√§ h√§n viett√§√§ sivulla enemm√§n aikaa.
 • Laskeutumissivulla yksi t√§rkeimpi√§ asioita on toimintakehote. Toimintakehotteiden (eng. call to action) tulee olla johdonmukaisia ja ohjata k√§ytt√§ji√§ tekem√§√§n se, mit√§ mainoksillasi haluat tavoittaa.
 • Kun laskeutumissivu suunnitellaan hyvin, ottavat ihmiset todenn√§k√∂isemmin yhteytt√§ sinuun. T√§m√§n lis√§ksi hyv√§ laskeutumissivu parantaa Google-mainoksen laatupisteit√§, jotka vaikuttavat mainonnan tehokkuuteen ja kustannuksiin.

Hakusanamainonta on Google-mainonnan perustyyppi, jossa mainostajat maksavat näkyvyydestä hakukoneessa käytetyillä avainsanoilla.

 • Hakusanamainonnan hinta m√§√§r√§ytyy klikkiperusteisesti, eli aina kun k√§ytt√§j√§ klikkaa mainostasi, maksetaan mainonnasta Googlelle pieni summa, hintatarjousstrategiasi mukaisesti.
 • Eri hintatarjousstrategioita ovat konversiot, konversion arvo, klikkaukset, osuus impressioista sek√§ manuaaliset hintatarjoukset. N√§iden mukaan mainoksesi n√§kyv√§t Google-haussa kilpailijoiden joukossa.
 • Mainoksia voidaan my√∂s kohdentaa eri kohderyhmille, jolloin mainos n√§kyy vain tarkoin valituille ostajaprofiileille. T√§m√§ voi olla esimerkiksi 35-44-vuotiaat k√§ytt√§j√§t, jotka ovat aiemmin hakeneet toimialasi palveluja.
 • Lopullista hintaa rajoittaa p√§iv√§budjetti, jonka voit itse m√§√§ritt√§√§ tavoitteidesi mukaan.

Display -ja hakuverkostomainonta ovat tapoja tavoittaa käyttäjiä Google-mainonnan kautta. Niiden avulla mainoksesi näkyvät erilaisilla verkkosivuilla ja Googlen hakukumppaneiden tuloksissa.

 • Display -mainonta tavoittaa k√§ytt√§j√§t n√§ytt√§m√§ll√§ mainoksia erilaisilla verkkosivuilla, esimerkiksi uutissivustoilla tai blogeissa, johon on yhdistetty Google Adsense -palveluun.
 • Googlen verkosto hy√∂dynt√§√§ my√∂s Googlen omia resursseja, kuten Gmail-, Google¬†Maps ja YouTube-alustoja mainosten jakeluun.
 • Mainokset n√§kyv√§t automaattisesti verkostossa kampanjaan tehtyjen kohdennusten ja asetusten perusteella.
 • Display- ja hakuverkostomainonta on paitsi kustannustehokasta, se my√∂s peitt√§√§ suuren osan interneti√§ k√§ytt√§v√§st√§ yleis√∂st√§. Verkoston avulla voidaan tehd√§ laajaa br√§ndikampanjaa sek√§ uudelleenmarkkinointia vanhoille asiakkaille eri paikoissa.
Google Display -markkinointi tavoittaa monet ihmiset digitaalisen sisällön äärellä esimerkiksi YouTubessa.

Google Ads mainonnan analytiikka on tärkeä Google-mainonnan menestystekijä, sillä se mahdollistaa mainosten tehokkuuden ja tulosten seurannan sekä parannusten tekemisen.

 • Jotkut avainsanat toimivat toisia paremmin. Koska mainonta on vahvasti kilpailtua, tilanne muuttuu ajan kuluessa paljon. T√§m√§n vuoksi mainontaa tulee seurata ja kehitt√§√§ analytiikan pohjalta jatkuvasti.
 • Analytiikan ker√§√§ntyess√§ my√∂s mainonnan algoritmi toimii paremmin, jonka my√∂t√§ Google-mainosten optimointia voidaan automatisoida ja sen my√∂t√§ tehostaa tuloksellisuutta.
 • Analytiikka on konseptina yksinkertainen, mutta datan hy√∂dynt√§minen vaatii ymm√§rryst√§ siit√§, kuinka sit√§ voidaan hy√∂dynt√§√§ kampanjan tehostamiseen. Olethan meihin yhteydess√§, niin autamme sinua menestym√§√§n ja l√∂yt√§m√§√§n parempia tuloksia datan avulla.
Tämän sinä haluat tietää

Tietoa Google-mainonnasta ja mainostilan ostamisesta

Pohditko jotakin Google-mainontaan liittyvää? Tässä kysymyksiä ja vastauksia aiheesta. Mikäli tarvitset enemmän apua, ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä

Minkä suuruinen mainosbudjetti sopii Google-mainontaan?

Mitä Googlen Display -verkosto ja hakukumppanit tarkoittavat?

Voiko Google-mainonnan tehdä alusta alkaen itse?

Kuinka usein Google-mainoksiin kannattaa tehdä muutoksia?

Minkälainen on hyvä mainoksen laskeutumissivu?

Miten valitsen oikean kumppanin Google-mainontaan?

Apua monenlaisille tekijöille

Ratkaisemme sinun markkinointitarpeesi

Verkkokauppiaille

Autamme verkkokauppiaita saamaan enemmän asiakkaita edullisemmalla asiakashankinnan kustannuksella.

Palveluyrityksille

Autamme palveluyrityksiä kasvattamaan tyytyväistä asiakaskuntaa, joka palaa aina uudelleen.

Urakoitsijoille

Hankimme urakoitsijoille enemmän keikkaa, jotta he voivat keskittyä tuottavan työn tekemiseen.

Myynnille ja myyntijohdolle

Tuomme myynnille lisää liidejä ja yhteydenottoja onnistuneemmalla markkinoinnilla.

Yrittäjille

Autamme yrittäjiä rakentamaan vakuuttavamman brändin, kun liiketoimintaa halutaan kasvattaa.

Markkinointitiimeille

Tuemme markkinointitiimejä silloin, kun tärkeät projektit täytyy saada onnistumaan aikataulussa.

Valitse YIPI hakukonemarkkinointiin

Onnistu Google-mainonnassa meidän kanssamme

Kun valitset meidät Google-mainonnan kumppaniksesi, saat käyttöösi monipuolisen kokemuksemme, nopean palvelun ja monia muita hyviä asioita, jotka takaavat huipputuloksia ja erinomaisen mainonnan tuoton:

Ota yhteytt√§ ūüĎč
Google-mainonta helposti

Tilaa meiltä esimerkiksi seuraavat Google-mainonnan työt

Tilaa meiltä esimerkiksi seuraavat työt Google-mainontaan ja onnistu markkinoinnissa.

Simppelit Markkinointipalvelut

Kuukausipalveluna tai projektina, yksinkertaisesti

Räätälöimme markkinointipalvelumme sinun tarpeittesi mukaan. Valitse markkinoinnin kuukausipalvelumme tai kertaluonteinen projekti. Me autamme sinua onnistumaan!

Markkinointi palveluna

Kun haluat markkinoinnille selkeän yhteistyömallin, joka jatkuu ja joustaa tilanteen mukaan - valitse YIPI ja markkinointi palveluna.

Markkinointi palveluna

Kertaluonteinen projekti

Kun tiedät tarkalleen mitä tarvitset, mutta haluat ulkoistaa markkinoinnin tekemisen ammattilaiselle ja onnistua.

Ota yhteytt√§ ūüĎč
Asiakastarina
Asiakkaamme kertovat

Näin onnistumme kanssasi

‚Äú Olemme saaneet enemm√§n laadukkaita tarjouspyynt√∂j√§ uusilta asiakkailta sen j√§lkeen, kun aloitimme markkinoinnin YIPI:n kanssa. Ehdoton plussa yhteisty√∂st√§ ja asiakaspalvelusta - kaikki hoituu helposti ilman turhia v√§lik√§si√§. ‚ÄĚ

‚ÄĚ Yhteisty√∂ YIPI:n kanssa on ollut helppoa, toimivaa ja tuloksellista heti alusta alkaen. Kommunikointi ja reagointi on nopeaa, ty√∂ laadukasta ja sovitusta pidet√§√§n kiinni. Olemme tyytyv√§isi√§! ‚ÄĚ

‚Äú Myyntini on kasvanut selke√§sti yhteisty√∂n my√∂t√§. Olen todella tyytyv√§inen ja voin suositella palveluja varauksetta muille! ‚ÄĚ

‚Äú Suomesta on vaikea l√∂yt√§√§ sis√§ll√∂ntuottajaa, jolla on ymm√§rryst√§ Web3:sta ja kryptovaluutoista. YIPI¬†hanskaa loistavasti molemmat ja oli no-brainer aloittaa yhteisty√∂. Homma on toiminut loistavasti. ‚ÄĚ

‚Äú Ostimme hakukoneoptimoinnin ja maksettua Google-mainontaa. Viikottainen varauskalenterimme on t√§yttyi kokonaan, mit√§ ei aiemmin tapahtunut. Homma toimii! ‚ÄĚ

‚Äú Palvelu on ylitt√§nyt odotukset ja sen my√∂t√§ saan uusia asiakkaita s√§√§nn√∂llisesti, varsin kilpaillulla toimialalla. YIPI¬†on ollut erinomainen, yst√§v√§llinen ja luotettava kumppani. Suosittelen heit√§ ehdottomasti muillekin. ‚ÄĚ

‚Äú Yleens√§ meid√§n toimialalla on tammikuussa hiljaista. Lis√§simme YIPI:n ehdotuksesta Google-mainosbudjettia ja nyt meill√§ on enemm√§n t√∂it√§ kuin koskaan! ‚ÄĚ

Valikoidut asiakastarinat
Tutustu myös ajankohtaisiin sisältöihimme

Viimeisimmät uutiset ja blogisisällöt

Tutustu kaikkiin blogisisältöihimme

Haluatko onnistua markkinoinnissa?

Me autamme sinua onnistumaan ja kasvattamaan arvoasi verkossa.

Ota yhteys asiantuntijoihimme! ūüĎá

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Yhteyshenkilömme uusille asiakkaille:
Joonas

Yleiset tiedustelut ja asiakastuki oman yhteyshenkilön kautta tai help@yipi.fi.
‚Äć
Vastaamme yhteydenottoosi pääsääntöisesti heti seuraavana työpäivänä.