Markkinoinnin konsultointi - dataohjautuvaa suunnittelua

Haluatko, että markkinointi tuottaa sinulle enemmän kannattavaa myyntiä? Me autamme sinua suunnittelusta toteutukseen saakka.

Muun muassa nämä yritykset onnistuvat markkinoinnissa kanssamme

Myynti ja markkinointi helpottaa asiakkuuksien hallintaa
Myynnin ja markkinoinnin konsultointi

Haluatko kasvattaa myyntiäsi markkinoinnin avulla?

Myynnin kasvattaminen edellyttää suunnitelmallista toimintaa tavoitteiden saavuttamiseksi. Markkinointi on yksi tärkeimmistä keinoista, jolla myyntiin voidaan vaikuttaa.

Onnistuneen markkinoinnin avulla voidaan luoda tunnettuutta tuotteesta tai palvelusta, herättää kiinnostusta, luoda asiakkuuksia ja lisätä asiakaspitoa. Se vaikuttaa myös myynnin kannattavuuteen.

Hyvin kohdennettu markkinointi asiakaspolun eri vaiheissa tehostaa myyntiä, parantaa asiakaskokemusta ja tekee liiketoiminnasta kannattavampaa. Me YIPI:llä teemme tämän perusteellisesti tutkimalla dataa. Siksi asiakkaamme onnistuvat markkinoinnissa!

Parempaa myyntiä markkinoinnilla
edellytykset myyntisi kasvulle

Nämä markkinoinnin toimenpiteet voivat tuoda sinulle parempaa myyntiä

Onnistunut markkinointi voi olla avain myyntisi kasvuun. Tässä muutamia asioita:

Markkinatutkimus ja ostajaprofiilit ovat markkinoinnin työkaluja, joilla voit ymmärtää kohdeyleisöäsi ja suunnitella kohdennettuja kampanjoita asiakkaidesi polun eri vaiheille.

 • Markkinatutkimus auttaa sinua ymm√§rt√§m√§√§n kohdeyleis√∂si tarpeita, toiveita ja k√§ytt√§ytymist√§. Ostajaprofiilit antavat yritykselle tietoa t√§rkeist√§ ostajaryhmist√§ ja niiden tarpeista.
 • Markkinatieto auttaa yrityst√§si suunnittelemaan kohdennettuja markkinointikampanjoita, jotka tavoittavat oikeat ihmiset oikealla tavalla.
 • Markkinatutkimuksen ja ostajaprofiilien avulla tuotteesi ja palvelusi voidaan suunnitella vastaamaan paremmin kohdeyleis√∂si tarpeita.

Palvelujen tuotteistaminen tarkoittaa palvelun rakentamista ja paketointia tuotteeksi, jonka avulla yrityksesi voi tarjota asiakkaille selkeämmän ja kohdennetumman palvelukokonaisuuden. Hyvä tuotteistus erottaa sinut kilpailijoidesi joukosta.

 • Tuotteistaminen voi tarkoittaa esimerkiksi palvelupakettien luomista tai erilaisten palvelutasojen tarjoamista asiakkaille.
 • Onnistunut tuotteistus parantaa yrityksen myynti√§ ja lis√§√§ asiakasuskollisuutta, sill√§ asiakkaat voivat valita juuri heille sopivan palvelupaketin.
 • Palvelujen tuotteistaminen on eritt√§in hy√∂dyllinen my√∂s yrityksesi kannattavuuden kannalta, sill√§ se auttaa yrityst√§si hallitsemaan kustannuksia ja tarjoamaan asiakkaillesi heid√§n tarvitsemiaan palveluja.

Hinnoittelu on yksi tärkeimpiä markkinointikeinoja, joilla yrityksesi löytää tasapainon myynnin volyymin ja hinnan välillä, jotta se saavuttaa kannattavuuden tavoitteet.

 • Hinnoittelulla vaikutetaan oleellisesti tuotteidesi ja palvelusi kysynt√§√§n. Hinnan on oltava kohdillaan potentiaalisten asiakkaidesi n√§k√∂kulmasta, jotta tuote tai palvelu kiinnostaa heit√§.
 • Kun kysynt√§ on kohdillaan ja tavoitteiden mukaista, on hinnoittelua syyt√§ aika-ajoin p√§ivitt√§√§ niin, ett√§ myynti on kannattavaa.
 • Hinnoittelustrategia valitaan yleens√§ yrityksen tavoitteiden, kohdeyleis√∂n ja kilpailutilanteen mukaan. T√§h√§n vaikuttavat my√∂s tuotteet joita myyd√§√§n ja resurssit, joita sinulla on k√§yt√∂ss√§si.
 • Oikea hintataso voidaan l√∂yt√§√§ esimerkiksi markkinatutkimuksen ja tuotteen testaamisen kautta.

Markkinoinnin suunnittelu tarkoittaa tulevaisuuteen suuntautuvaa prosessia, jonka avulla määrität markkinoinnin tavoitteet, kohderyhmät ja markkinoinnin keinonsa.

 • Markkinoinnin suunnittelulla yrityksesi pystyy ennakoimaan tulevaisuuden tarpeet ja mahdollisuudet, sek√§ varautumaan niihin tarvittavalla markkinointibudjetilla ja resursseilla.
 • Kun markkinointi suunnitellaan ja tavoitteet on selvill√§, markkinoinnin onnistumista voidaan mitata ja myynti√§ voidaan kehitt√§√§ luotettavammin.
 • Koska markkinoinnin pelikentt√§ on nyky√§√§n moninainen ja monikanavainen, markkinointisuunnitelma yhten√§ist√§√§ markkinointiviesti√§ ja pit√§√§ br√§ndisi ehe√§n√§.

Markkinoinnin ulkoistaminen tarkoittaa, että yrityksesi antaa jonkin osan markkinoinnin tehtävistä ulkopuolisen yrityksen tai ammattilaisen hoidettavaksi.

 • Markkinoinnin ulkoistaminen voi tarkoittaa esimerkiksi markkinatutkimuksen, mainonnan tai myynnin ulkoistamista.
 • Ulkoistamalla markkinoinnin osittain tai kokonaan voit keskitty√§ omiin vahvuuksiisi. Samalla saat asiantuntemusta ja resursseja markkinoinnin moninaisiin teht√§viin.
 • Markkinoinnin ulkoistaminen voi olla j√§rkev√§√§ esimerkiksi silloin, kun yrityksell√§si ei ole omaa markkinointiosastoa tai kun haluat saada lis√§√§ n√§kyvyytt√§ ja parempia tuloksia.
 • Toisinaan ulkoistaminen tarjoaa kustannuss√§√§st√∂j√§, kun markkinointiin keskittyy ulkopuolinen asiantuntija, jolla on ajankohtainen tieto nykyaikaisen markkinoinnin tekemisest√§.
Tämän sinä haluat tietää

Markkinointi on tänä päivänä tiivis osa nykyaikaista myyntiputkea

Pohditko jotakin markkinoinnin konsultointiin ja myynnin kehitykseen liittyvää? Tässä kysymyksiä ja vastauksia aiheesta. Mikäli tarvitset enemmän apua, ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteytt√§ ūüĎč

Mitä eri tapoja myynnin kehitykseen on?

Miten markkinatutkimus tehdään?

Kannattaako minun ostaa ulkopuolista markkinointikonsultaatiota?

Miten myynnin kannattavuutta voidaan parantaa?

Miten löydän yritykseni kilpailuedun?

Miten varmistan, että hinnoitteluni on oikea?

Apua monenlaisille tekijöille

Ratkaisemme sinun markkinointitarpeesi

Verkkokauppiaille

Autamme verkkokauppiaita saamaan enemmän asiakkaita edullisemmalla asiakashankinnan kustannuksella.

Palveluyrityksille

Autamme palveluyrityksiä kasvattamaan tyytyväistä asiakaskuntaa, joka palaa aina uudelleen.

Urakoitsijoille

Hankimme urakoitsijoille enemmän keikkaa, jotta he voivat keskittyä tuottavan työn tekemiseen.

Myynnille ja myyntijohdolle

Tuomme myynnille lisää liidejä ja yhteydenottoja onnistuneemmalla markkinoinnilla.

Yrittäjille

Autamme yrittäjiä rakentamaan vakuuttavamman brändin, kun liiketoimintaa halutaan kasvattaa.

Markkinointitiimeille

Tuemme markkinointitiimejä silloin, kun tärkeät projektit täytyy saada onnistumaan aikataulussa.

Valitse YIPI markkinointiin

Onnistu markkinoinnissa meidän kanssamme

Kun valitset meidät markkinoinnin kumppaniksesi, saat käyttöösi monipuolisen kokemuksemme, nopean palvelun ja monia muita hyviä asioita, jotka takaavat huipputuloksia ja erinomaisen mainonnan tuoton:

Ota yhteytt√§ ūüĎč
Markkinoinnin konsultointi helposti

Tilaa meiltä esimerkiksi seuraavat markkinoinnin työt

Tilaa meiltä esimerkiksi seuraavat työt markkinointiin ja onnistu.

Simppelit Markkinointipalvelut

Kuukausipalveluna tai projektina, yksinkertaisesti

Räätälöimme markkinointipalvelumme sinun tarpeittesi mukaan. Valitse markkinoinnin kuukausipalvelumme tai kertaluonteinen projekti. Me autamme sinua onnistumaan!

Markkinointi palveluna

Kun haluat markkinoinnille selkeän yhteistyömallin, joka jatkuu ja joustaa tilanteen mukaan - valitse YIPI ja markkinointi palveluna.

Markkinointi palveluna

Kertaluonteinen projekti

Kun tiedät tarkalleen mitä tarvitset, mutta haluat ulkoistaa markkinoinnin tekemisen ammattilaiselle ja onnistua.

Ota yhteytt√§ ūüĎč
Asiakastarina
Asiakkaamme kertovat

Näin onnistumme kanssasi

‚Äú Olemme saaneet enemm√§n laadukkaita tarjouspyynt√∂j√§ uusilta asiakkailta sen j√§lkeen, kun aloitimme markkinoinnin YIPI:n kanssa. Ehdoton plussa yhteisty√∂st√§ ja asiakaspalvelusta - kaikki hoituu helposti ilman turhia v√§lik√§si√§. ‚ÄĚ

‚ÄĚ Yhteisty√∂ YIPI:n kanssa on ollut helppoa, toimivaa ja tuloksellista heti alusta alkaen. Kommunikointi ja reagointi on nopeaa, ty√∂ laadukasta ja sovitusta pidet√§√§n kiinni. Olemme tyytyv√§isi√§! ‚ÄĚ

‚Äú Myyntini on kasvanut selke√§sti yhteisty√∂n my√∂t√§. Olen todella tyytyv√§inen ja voin suositella palveluja varauksetta muille! ‚ÄĚ

‚Äú Suomesta on vaikea l√∂yt√§√§ sis√§ll√∂ntuottajaa, jolla on ymm√§rryst√§ Web3:sta ja kryptovaluutoista. YIPI¬†hanskaa loistavasti molemmat ja oli no-brainer aloittaa yhteisty√∂. Homma on toiminut loistavasti. ‚ÄĚ

‚Äú Ostimme hakukoneoptimoinnin ja maksettua Google-mainontaa. Viikottainen varauskalenterimme on t√§yttyi kokonaan, mit√§ ei aiemmin tapahtunut. Homma toimii! ‚ÄĚ

‚Äú Palvelu on ylitt√§nyt odotukset ja sen my√∂t√§ saan uusia asiakkaita s√§√§nn√∂llisesti, varsin kilpaillulla toimialalla. YIPI¬†on ollut erinomainen, yst√§v√§llinen ja luotettava kumppani. Suosittelen heit√§ ehdottomasti muillekin. ‚ÄĚ

‚Äú Yleens√§ meid√§n toimialalla on tammikuussa hiljaista. Lis√§simme YIPI:n ehdotuksesta Google-mainosbudjettia ja nyt meill√§ on enemm√§n t√∂it√§ kuin koskaan! ‚ÄĚ

Valikoidut asiakastarinat
Tutustu myös ajankohtaisiin sisältöihimme

Viimeisimmät uutiset ja blogisisällöt

Tutustu kaikkiin blogisisältöihimme

Haluatko onnistua markkinoinnissa?

Me autamme sinua onnistumaan ja kasvattamaan arvoasi verkossa.

Ota yhteys asiantuntijoihimme! ūüĎá

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Yhteyshenkilömme uusille asiakkaille:
Joonas

Yleiset tiedustelut ja asiakastuki oman yhteyshenkilön kautta tai help@yipi.fi.
‚Äć
Vastaamme yhteydenottoosi pääsääntöisesti heti seuraavana työpäivänä.