Markkinoinnin konsultointi - dataohjautuvaa suunnittelua.

Kun tarvitset asiantuntemusta tai lisäresursseja markkinointiin, me autamme sinua suunnittelusta toteutukseen saakka.

Tervetuloa onnistumaan!
Myynti ja markkinointi helpottaa asiakkuuksien hallintaa
Myynnin ja markkinoinnin konsultointi

Miten myynti saadaan kasvuun?

Myynnin kasvattaminen edellyttää suunnitelmallista toimintaa tavoitteiden saavuttamiseksi. Markkinointi on yksi tärkeimmistä keinoista, jolla myyntiin voidaan vaikuttaa.

Onnistuneen markkinoinnin avulla voidaan luoda tunnettuutta tuotteesta tai palvelusta, herättää kiinnostusta, luoda asiakkuuksia ja lisätä asiakaspitoa.

Hyvin kohdennettu markkinointi asiakaspolun eri vaiheissa tehostaa myyntiä, parantaa asiakaskokemusta ja tekee liiketoiminnasta kannattavampaa.

Parempaa myyntiä markkinoinnilla
edellytykset myyntisi kasvulle

Eri markkinoinnin toimenpiteet voivat tuoda sinulle parempaa myyntiä

Onnistunut markkinointi voi olla avain myyntisi kasvuun. Tässä muutamia asioita:

Markkinatutkimus ja ostajaprofiilit ovat markkinoinnin työkaluja, joilla voit ymmärtää kohdeyleisöäsi ja suunnitella kohdennettuja kampanjoita asiakkaidesi polun eri vaiheille.

 • Markkinatutkimus auttaa sinua ymmärtämään kohdeyleisösi tarpeita, toiveita ja käyttäytymistä. Ostajaprofiilit antavat yritykselle tietoa tärkeistä ostajaryhmistä ja niiden tarpeista.
 • Markkinatieto auttaa yritystäsi suunnittelemaan kohdennettuja markkinointikampanjoita, jotka tavoittavat oikeat ihmiset oikealla tavalla.
 • Markkinatutkimuksen ja ostajaprofiilien avulla tuotteesi ja palvelusi voidaan suunnitella vastaamaan paremmin kohdeyleisösi tarpeita.
Markkinatutkimus toimii myynnin kehittämisen tukena

Palvelujen tuotteistaminen tarkoittaa palvelun rakentamista ja paketointia tuotteeksi, jonka avulla yrityksesi voi tarjota asiakkaille selkeämmän ja kohdennetumman palvelukokonaisuuden. Hyvä tuotteistus erottaa sinut kilpailijoidesi joukosta.

 • Tuotteistaminen voi tarkoittaa esimerkiksi palvelupakettien luomista tai erilaisten palvelutasojen tarjoamista asiakkaille.
 • Onnistunut tuotteistus parantaa yrityksen myyntiä ja lisää asiakasuskollisuutta, sillä asiakkaat voivat valita juuri heille sopivan palvelupaketin.
 • Palvelujen tuotteistaminen on erittäin hyödyllinen myös yrityksesi kannattavuuden kannalta, sillä se auttaa yritystäsi hallitsemaan kustannuksia ja tarjoamaan asiakkaillesi heidän tarvitsemiaan palveluja.
Palvelujen tuotteistaminen on tapa saada myynti kasvuun

Hinnoittelu on yksi tärkeimpiä markkinointikeinoja, joilla yrityksesi löytää tasapainon myynnin volyymin ja hinnan välillä, jotta se saavuttaa kannattavuuden tavoitteet.

 • Hinnoittelulla vaikutetaan oleellisesti tuotteidesi ja palvelusi kysyntään. Hinnan on oltava kohdillaan potentiaalisten asiakkaidesi näkökulmasta, jotta tuote tai palvelu kiinnostaa heitä.
 • Kun kysyntä on kohdillaan ja tavoitteiden mukaista, on hinnoittelua syytä aika-ajoin päivittää niin, että myynti on kannattavaa.
 • Hinnoittelustrategia valitaan yleensä yrityksen tavoitteiden, kohdeyleisön ja kilpailutilanteen mukaan. Tähän vaikuttavat myös tuotteet joita myydään ja resurssit, joita sinulla on käytössäsi.
 • Oikea hintataso voidaan löytää esimerkiksi markkinatutkimuksen ja tuotteen testaamisen kautta.
Hinta on yksi tärkeimmistä tavoista säädellä palveluiden ja tuotteiden kysyntää

Markkinoinnin suunnittelu tarkoittaa tulevaisuuteen suuntautuvaa prosessia, jonka avulla määrität markkinoinnin tavoitteet, kohderyhmät ja markkinoinnin keinonsa.

 • Markkinoinnin suunnittelulla yrityksesi pystyy ennakoimaan tulevaisuuden tarpeet ja mahdollisuudet, sekä varautumaan niihin tarvittavalla markkinointibudjetilla ja resursseilla.
 • Kun markkinointi suunnitellaan ja tavoitteet on selvillä, markkinoinnin onnistumista voidaan mitata ja myyntiä voidaan kehittää luotettavammin.
 • Koska markkinoinnin pelikenttä on nykyään moninainen ja monikanavainen, markkinointisuunnitelma yhtenäistää markkinointiviestiä ja pitää brändisi eheänä.
Markkinointisuunnitelma auttaa myös myynnin kehittämisessä

Markkinoinnin ulkoistaminen tarkoittaa, että yrityksesi antaa jonkin osan markkinoinnin tehtävistä ulkopuolisen yrityksen tai ammattilaisen hoidettavaksi.

 • Markkinoinnin ulkoistaminen voi tarkoittaa esimerkiksi markkinatutkimuksen, mainonnan tai myynnin ulkoistamista.
 • Ulkoistamalla markkinoinnin osittain tai kokonaan voit keskittyä omiin vahvuuksiisi. Samalla saat asiantuntemusta ja resursseja markkinoinnin moninaisiin tehtäviin.
 • Markkinoinnin ulkoistaminen voi olla järkevää esimerkiksi silloin, kun yritykselläsi ei ole omaa markkinointiosastoa tai kun haluat saada lisää näkyvyyttä ja parempia tuloksia.
 • Toisinaan ulkoistaminen tarjoaa kustannussäästöjä, kun markkinointiin keskittyy ulkopuolinen asiantuntija, jolla on ajankohtainen tieto nykyaikaisen markkinoinnin tekemisestä.
Markkinoinnin ulkoistaminen mahdollistaa liiketoiminnan kehittämisen
Tämän sinä haluat tietää

Markkinointi on tänä päivänä tiivis osa myyntiä

Pohditko jotakin markkinoinnin konsultointiin ja myynnin kehitykseen liittyvää? Tässä kysymyksiä ja vastauksia aiheesta. Mikäli tarvitset enemmän apua, ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä

Mitä eri tapoja myynnin kehitykseen on?

Miten markkinatutkimus tehdään?

Kannattaako minun ostaa ulkopuolista markkinointikonsultaatiota?

Miten myynnin kannattavuutta voidaan parantaa?

Miten löydän yritykseni kilpailuedun?

Miten varmistan, että hinnoitteluni on oikea?

Apua monenlaisille tekijöille

Ratkaisemme sinun markkinointitarpeesi

Verkkokauppiaille

Autamme verkkokauppiaita saamaan enemmän asiakkaita edullisemmalla asiakashankinnan kustannuksella.

Palveluyrityksille

Autamme palveluyrityksiä kasvattamaan tyytyväistä asiakaskuntaa, joka palaa aina uudelleen.

Urakoitsijoille

Hankimme urakoitsijoille enemmän keikkaa, jotta he voivat keskittyä tuottavan työn tekemiseen.

Myynnille ja myyntijohdolle

Tuomme myynnille lisää liidejä ja yhteydenottoja onnistuneemmalla markkinoinnilla.

Yrittäjille

Autamme yrittäjiä rakentamaan vakuuttavamman brändin, kun liiketoimintaa halutaan kasvattaa.

Markkinointitiimeille

Tuemme markkinointitiimejä silloin, kun tärkeät projektit täytyy saada onnistumaan aikataulussa.

Jo kymmenet yritykset onnistuvat markkinoinnissa kanssamme

Valitse YIPI markkinointiin

Onnistu markkinoinnissa meidän kanssamme

Kun valitset meidät markkinoinnin kumppaniksesi, saat käyttöösi monipuolisen kokemuksemme, nopean palvelun ja monia muita hyviä asioita, jotka takaavat huipputuloksia ja erinomaisen mainonnan tuoton:

Ota yhteyttä
Markkinoinnin konsultointi helposti

Tilaa meiltä esimerkiksi seuraavat markkinoinnin työt

Tilaa meiltä esimerkiksi seuraavat työt markkinointiin ja onnistu.

Simppelit Markkinointipalvelut

Kuukausipalveluna tai projektina, yksinkertaisesti

Räätälöimme markkinointipalvelumme sinun tarpeittesi mukaan. Valitse markkinoinnin kuukausipalvelumme tai kertaluonteinen projekti. Me autamme sinua onnistumaan!

Markkinointi palveluna

Kun haluat markkinoinnille selkeän yhteistyömallin, joka jatkuu ja joustaa tilanteen mukaan - valitse YIPI ja markkinointi palveluna.

Markkinointi palveluna

Kertaluonteinen projekti

Kun tiedät tarkalleen mitä tarvitset, mutta haluat ulkoistaa markkinoinnin tekemisen ammattilaiselle ja onnistua.

Ota yhteyttä
Asiakastarina
Asiakkaamme kertovat

Näin onnistumme kanssasi

“Olemme saaneet enemmän laadukkaita tarjouspyyntöjä uusilta asiakkailta sen jälkeen, kun aloitimme markkinoinnin YIPI:n kanssa. Ehdoton plussa yhteistyöstä ja asiakaspalvelusta - kaikki hoituu helposti ilman turhia välikäsiä.”

“Myyntini on kasvanut selkeästi yhteistyön jälkeen. Olen todella tyytyväinen ja voin suositella palveluja varauksetta muille!”

“Suomesta on vaikea löytää sisällöntuottajaa, jolla on ymmärrystä Web3:sta ja kryptovaluutoista. YIPI hanskaa loistavasti molemmat ja oli no-brainer aloittaa yhteistyö. Homma on toiminut loistavasti.”

“Ostimme hakukoneoptimoinnin ja maksettua Google-mainontaa. Viikottainen varauskalenterimme on täyttyi kokonaan, mitä ei aiemmin tapahtunut. Homma toimii!”

“Palvelu on ylittänyt odotukset ja sen myötä saan uusia asiakkaita säännöllisesti, varsin kilpaillulla toimialalla. YIPI on ollut erinomainen, ystävällinen ja luotettava kumppani. Suosittelen heitä ehdottomasti muillekin.”

“Yleensä meidän toimialalla on tammikuussa hiljaista. Lisäsimme YIPI:n ehdotuksesta Google-mainosbudjettia ja nyt meillä on enemmän töitä kuin koskaan!”

Valikoidut asiakastarinat
Tutustu myös ajankohtaisiin sisältöihimme

Viimeisimmät uutiset ja blogisisällöt

Tutustu kaikkiin blogisisältöihimme