Hakukoneoptimointi - asiakaslähtöistä kasvua

Haluatko saada lisää tyytyväisiä asiakkaita? Meidän kanssamme hakukoneoptimointi ja siihen liittyvä sisällöntuotanto onnistuu asiakaslähtöisesti!

Muun muassa nämä yritykset onnistuvat markkinoinnissa kanssamme

Hakukoneoptimointi (SEO) pähkinänkuoressa

Haluatko parhaille hakutulossijoituksille?

Hakukoneoptimointi (SEO) ja siihen liittyvä sisällöntuotanto ovat kulmakivi nykyaikaisen markkinoinnin toteuttamisessa.

Lyhyesti sanottuna hakukoneoptimoinnin tavoitteena on kehittää verkkosivustoa siten, että se palvelee asiakkaitasi paremmin. Näin erotut eduksesi kilpailijoista ja saat korkeamman hakutulossijoituksen Googlessa. 

Hyvä hakutulossijoitus on paitsi kustannustehokasta markkinointia, mutta myös keino rakentaa luotettavuutta potentiaalisten asiakkaiden silmissä. Me YIPI:llä olemme nostaneet lukuisia yrityksiä parhaille hakutulossijoituksille.

Näistä hakukoneoptimointi koostuu
Näistä sisältökeskeinen hakukoneoptimointi koostuu

Hakukoneoptimointi ja sisällöntuotanto kulkevat käsi kädessä

Me YIPI:llä uskomme sisältökeskeiseen ja analyyttiseen hakukoneoptimointiin. Näistä se koostuu:

Avainsana- ja kilpailijatutkimus ovat tärkeitä markkinoinnin työkaluja, joiden avulla hakukoneoptimointi saadaan tehtyä laadukkaasti ja onnistuneesti.

 • Avainsanatutkimuksessa selvitet√§√§n mill√§ hakusanoilla potentiaaliset asiakkaasi etsiv√§t tuotteitasi tai palveluitasi verkossa.
 • Analysoitujen tietojen pohjalta verkkosivuille voidaan suunnitella laadukasta sis√§lt√∂√§ ja tehty√§ muu verkkosivujen optimointi siten, ett√§ se palvelee asiakkaitasi paremmin.
 • Perusteellinen tutkiminen antaa my√∂s paremmat menestymismahdollisuudet kilpailijoista erottautumiselle sek√§ paremmalle sijoitukselle Googlen hakutuloksissa.
 • Kilpailijatutkimuksessa taas pyrit√§√§n ymm√§rt√§m√§√§n miten kilpailijasi markkinoivat tuotteitaan ja millaisia tuotteita he tarjoavat.

Tärkeitä osa-alueita verkkosivuston optimoinnissa ovat käytettävyys ja käyttäjäkokemus (eng. UX, User Experience), sekä verkkosivuston sisällön optimointi.

 • K√§ytett√§vyys ja k√§ytt√§j√§kokemus (UX) tarkoittaa verkkosivustosi suunnittelua ja rakentamista niin, ett√§ se on sen k√§ytt√§j√§lle mahdollisimman helppok√§ytt√∂inen ja miellytt√§v√§ k√§ytt√§√§.
 • K√§ytt√§j√§kokemukseen liittyv√§t paitsi sivustosi nopeus, my√∂s sivuston rakenteellinen suunnittelu, navigaatio ja muut visuaaliset elementit, jotka helpottavat lukemista ja k√§ytt√∂√§.
 • Hyv√§ k√§ytt√§j√§kokemus palvelee molempiin suuntiin: sek√§ hakukoneita indeksoivien robottien ja asiakkaidesi n√§k√∂kulmasta.
 • Sis√§ll√∂n optimointi tarkoittaa sis√§ll√∂n tuottamista ja j√§rjest√§mist√§ niin, ett√§ se vastaa k√§ytt√§jien tarpeita ja Google-hakuja.

Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto on sisällön tuottamista tavalla, joka tukee verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa.

 • Oikeiden avainsanojen k√§ytt√§minen auttaa hakukoneita ymm√§rt√§m√§√§n, mit√§ sivustosi k√§sittelee ja miten se liittyy eri hakuihin, joita ihmiset tekev√§t.
 • Sis√§ll√∂n optimointi, j√§rjest√§minen ja esitt√§minen selke√§ss√§ muodossa tekee verkkosivustostasi helpommin selattavan, sek√§ paremmin l√∂ydett√§v√§n hakukoneissa.
 • Itse sis√§lt√∂ ja sen optimointi on tekstin ja erilaisten metatietojen kirjoittamista siten, ett√§ hakukoneet ymm√§rt√§v√§t sivulla olevaa tietoa. T√§m√§ edellytt√§√§ hakusanojen oikeanlaista k√§ytt√∂√§ niin m√§√§r√§llisesti, kuin laadullisesti esim. blogi- ja verkkosivuteksteiss√§.
 • Asiakkaiden tarpeita vastaava laadukas sis√§lt√∂ pit√§√§ k√§ytt√§j√§si kiinnostuneina ja saavat heid√§t vierailemaan sivustollasi uudelleen.

Linkkien rakentaminen ja takaisinlinkkaukset (eng. Backlink) toimivat hakukoneille merkkinä siitä, että sivustosi on relevantti ja luotettava. Tämä lisää sivuston liikennettä ja parantaa hakutulossijoitusta.

 • Sis√§isten linkkien rakentaminen tehd√§√§n oman sivustosi sis√§ll√§, esim. alasivujen ja blogien ristiinlinkityksell√§ sek√§ ulosp√§in menevill√§ linkkauksilla.
 • Sis√§isten linkkien rakentamisen avulla k√§ytt√§jien navigointi sivullasi helpottuu, ja hakukone ymm√§rt√§√§ sivustosi rakennetta paremmin.
 • Ulkoinen hakukoneoptimointi ja backlinkit tarkoittavat muilta sivustoilta tulevia linkkej√§ sinun sivustollesi. Niit√§ voidaan tehd√§ erilaisten verkostojen, kuten esimerkiksi vierasblogien tai sosiaalisen median avulla.

Verkkosivujen analytiikka ja jatkuva kehitys ovat tärkeitä tekijöitä verkkosivuston suorituskyvyn parantamisessa.

 • Verkkosivujen analytiikkaa seurataan erilaisten analytiikka- ja seurantaty√∂kalujen avulla.
 • Ty√∂kalujen avulla voidaan selvitt√§√§, miten k√§ytt√§j√§si k√§ytt√§v√§t verkkosivustoa, mik√§ sis√§lt√∂ on heid√§n mielest√§√§n kiinnostavaa ja millaisia ongelmia k√§ytt√§jill√§ esiintyy.
 • Kun verkkosivustoa kehitet√§√§n jatkuvasti analytiikan perusteella, p√§√§st√§√§n paremmin j√§ljille siit√§ mitk√§ ovat juuri oikeita toimenpiteit√§ Google-n√§kyvyyden kehittymiselle ja asiakaskokemuksen parantamiselle.
 • Analytiikka antaa my√∂s hyv√§t ev√§√§t sis√§ll√∂ntuotannon suunnittelulle ja tekemiselle.
Tämän sinä haluat tietää

Tietoa hakukoneoptimoinnista ja sisällöntuotannosta

Pohditko jotakin hakukoneoptimointiin tai sisällöntuotantoon liittyvää? Tässä kysymyksiä ja vastauksia aiheesta. Mikäli tarvitset enemmän apua, ota yhteyttä!

Ota yhteytt√§ ūüĎč

Miten pääsen Googlen ykkössivulle?

Paljonko hakukoneoptimointi maksaa?

Onnistuuko hakukoneoptimointi itse tehtynä?

Miten nopeasti hakukoneoptimointi tuottaa tuloksia?

Kuinka valitsen oikean kumppanin hakukoneoptimointiin?

Mitä hakukoneoptimoidun sisällön tuottaminen vaatii?

Apua monenlaisille tekijöille

Ratkaisemme sinun markkinointitarpeesi

Verkkokauppiaille

Autamme verkkokauppiaita saamaan enemmän asiakkaita edullisemmalla asiakashankinnan kustannuksella.

Palveluyrityksille

Autamme palveluyrityksiä kasvattamaan tyytyväistä asiakaskuntaa, joka palaa aina uudelleen.

Urakoitsijoille

Hankimme urakoitsijoille enemmän keikkaa, jotta he voivat keskittyä tuottavan työn tekemiseen.

Myynnille ja myyntijohdolle

Tuomme myynnille lisää liidejä ja yhteydenottoja onnistuneemmalla markkinoinnilla.

Yrittäjille

Autamme yrittäjiä rakentamaan vakuuttavamman brändin, kun liiketoimintaa halutaan kasvattaa.

Markkinointitiimeille

Tuemme markkinointitiimejä silloin, kun tärkeät projektit täytyy saada onnistumaan aikataulussa.

Valitse YIPI Hakukoneoptimointiin

Onnistu hakukoneoptimoinnissa & sisällöntuotannossa

Kun valitset meidät hakukoneoptimointiin ja sisällöntuotantoon, saat käyttöösi monipuolisen kokemuksemme, nopean palvelun ja monia muita hyviä asioita, jotka takaavat huipputuloksia ja erinomaisen hakukonenäkyvyyden:

Ota yhteytt√§ ūüĎč
SEO & Sisällöntuotanto helposti

Tilaa meiltä esimerkiksi seuraavat SEO- & sisältötyöt

Tilaa meiltä esimerkiksi seuraavat työt hakukoneoptimointiin tai sisällöntuotantoon ja onnistu markkinoinnissa.

Simppelit Markkinointipalvelut

Kuukausipalveluna tai projektina, yksinkertaisesti

Räätälöimme markkinointipalvelumme sinun tarpeittesi mukaan. Valitse markkinoinnin kuukausipalvelumme tai kertaluonteinen projekti. Me autamme sinua onnistumaan!

Markkinointi palveluna

Kun haluat markkinoinnille selkeän yhteistyömallin, joka jatkuu ja joustaa tilanteen mukaan - valitse YIPI ja markkinointi palveluna.

Markkinointi palveluna

Kertaluonteinen projekti

Kun tiedät tarkalleen mitä tarvitset, mutta haluat ulkoistaa markkinoinnin tekemisen ammattilaiselle ja onnistua.

Ota yhteytt√§ ūüĎč
Asiakastarina
Asiakkaamme kertovat

Näin onnistumme kanssasi

‚Äú Olemme saaneet enemm√§n laadukkaita tarjouspyynt√∂j√§ uusilta asiakkailta sen j√§lkeen, kun aloitimme markkinoinnin YIPI:n kanssa. Ehdoton plussa yhteisty√∂st√§ ja asiakaspalvelusta - kaikki hoituu helposti ilman turhia v√§lik√§si√§. ‚ÄĚ

‚ÄĚ Yhteisty√∂ YIPI:n kanssa on ollut helppoa, toimivaa ja tuloksellista heti alusta alkaen. Kommunikointi ja reagointi on nopeaa, ty√∂ laadukasta ja sovitusta pidet√§√§n kiinni. Olemme tyytyv√§isi√§! ‚ÄĚ

‚Äú Myyntini on kasvanut selke√§sti yhteisty√∂n my√∂t√§. Olen todella tyytyv√§inen ja voin suositella palveluja varauksetta muille! ‚ÄĚ

‚Äú Suomesta on vaikea l√∂yt√§√§ sis√§ll√∂ntuottajaa, jolla on ymm√§rryst√§ Web3:sta ja kryptovaluutoista. YIPI¬†hanskaa loistavasti molemmat ja oli no-brainer aloittaa yhteisty√∂. Homma on toiminut loistavasti. ‚ÄĚ

‚Äú Ostimme hakukoneoptimoinnin ja maksettua Google-mainontaa. Viikottainen varauskalenterimme on t√§yttyi kokonaan, mit√§ ei aiemmin tapahtunut. Homma toimii! ‚ÄĚ

‚Äú Palvelu on ylitt√§nyt odotukset ja sen my√∂t√§ saan uusia asiakkaita s√§√§nn√∂llisesti, varsin kilpaillulla toimialalla. YIPI¬†on ollut erinomainen, yst√§v√§llinen ja luotettava kumppani. Suosittelen heit√§ ehdottomasti muillekin. ‚ÄĚ

‚Äú Yleens√§ meid√§n toimialalla on tammikuussa hiljaista. Lis√§simme YIPI:n ehdotuksesta Google-mainosbudjettia ja nyt meill√§ on enemm√§n t√∂it√§ kuin koskaan! ‚ÄĚ

Valikoidut asiakastarinat
Tutustu myös ajankohtaisiin sisältöihimme

Viimeisimmät uutiset ja blogisisällöt

Tutustu kaikkiin blogisisältöihimme

Haluatko onnistua markkinoinnissa? ūü§Ē

Me autamme sinua onnistumaan ja kasvattamaan arvoasi verkossa.

Ota yhteys asiantuntijoihimme ūüĎá

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Yhteyshenkilömme uusille asiakkaille:
Joonas

Yleiset tiedustelut ja asiakastuki oman yhteyshenkilön kautta tai help@yipi.fi.
‚Äć
Vastaamme yhteydenottoosi pääsääntöisesti heti seuraavana työpäivänä.