Hakukoneoptimointi ja sisällöntuotanto - asiakaslähtöistä kasvua

Haluatko saada lisää tyytyväisiä asiakkaita? Meidän kanssamme hakukoneoptimointi ja siihen liittyvä sisällöntuotanto onnistuvat asiakaslähtöisesti!

Muun muassa nämä yritykset onnistuvat markkinoinnissa kanssamme

Hakukoneoptimointi (SEO) pähkinänkuoressa

Haluatko parhaille hakutulossijoituksille?

Hakukoneoptimointi (SEO) ja siihen liittyvä sisällöntuotanto ovat kulmakivi nykyaikaisen markkinoinnin toteuttamisessa.

Lyhyesti sanottuna hakukoneoptimoinnin tavoitteena on kehittää verkkosivustoa siten, että se palvelee asiakkaitasi paremmin. Näin erotut eduksesi kilpailijoista ja saat korkeamman hakutulossijoituksen Googlessa. 

Hyvä hakutulossijoitus on paitsi kustannustehokasta markkinointia, mutta myös keino rakentaa luotettavuutta potentiaalisten asiakkaiden silmissä. Me YIPI:llä olemme nostaneet lukuisia yrityksiä parhaille hakutulossijoituksille.

Näistä hakukoneoptimointi koostuu
Näistä sisältökeskeinen hakukoneoptimointi koostuu

Hakukoneoptimointi ja sisällöntuotanto kulkevat käsi kädessä

Me YIPI:llä uskomme sisältökeskeiseen ja analyyttiseen hakukoneoptimointiin. Näistä se koostuu:

Avainsana- ja kilpailijatutkimus ovat tärkeitä markkinoinnin työkaluja, joiden avulla hakukoneoptimointi saadaan tehtyä laadukkaasti ja onnistuneesti.

 • Avainsanatutkimuksessa selvitetään millä hakusanoilla potentiaaliset asiakkaasi etsivät tuotteitasi tai palveluitasi verkossa.
 • Analysoitujen tietojen pohjalta verkkosivuille voidaan suunnitella laadukasta sisältöä ja tehtyä muu verkkosivujen optimointi siten, että se palvelee asiakkaitasi paremmin.
 • Perusteellinen tutkiminen antaa myös paremmat menestymismahdollisuudet kilpailijoista erottautumiselle sekä paremmalle sijoitukselle Googlen hakutuloksissa.
 • Kilpailijatutkimuksessa taas pyritään ymmärtämään miten kilpailijasi markkinoivat tuotteitaan ja millaisia tuotteita he tarjoavat.

Tärkeitä osa-alueita verkkosivuston optimoinnissa ovat käytettävyys ja käyttäjäkokemus (eng. UX, User Experience), sekä verkkosivuston sisällön optimointi.

 • Käytettävyys ja käyttäjäkokemus (UX) tarkoittaa verkkosivustosi suunnittelua ja rakentamista niin, että se on sen käyttäjälle mahdollisimman helppokäyttöinen ja miellyttävä käyttää.
 • Käyttäjäkokemukseen liittyvät paitsi sivustosi nopeus, myös sivuston rakenteellinen suunnittelu, navigaatio ja muut visuaaliset elementit, jotka helpottavat lukemista ja käyttöä.
 • Hyvä käyttäjäkokemus palvelee molempiin suuntiin: sekä hakukoneita indeksoivien robottien ja asiakkaidesi näkökulmasta.
 • Sisällön optimointi tarkoittaa sisällön tuottamista ja järjestämistä niin, että se vastaa käyttäjien tarpeita ja Google-hakuja.

Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto on sisällön tuottamista tavalla, joka tukee verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa.

 • Oikeiden avainsanojen käyttäminen auttaa hakukoneita ymmärtämään, mitä sivustosi käsittelee ja miten se liittyy eri hakuihin, joita ihmiset tekevät.
 • Sisällön optimointi, järjestäminen ja esittäminen selkeässä muodossa tekee verkkosivustostasi helpommin selattavan, sekä paremmin löydettävän hakukoneissa.
 • Itse sisältö ja sen optimointi on tekstin ja erilaisten metatietojen kirjoittamista siten, että hakukoneet ymmärtävät sivulla olevaa tietoa. Tämä edellyttää hakusanojen oikeanlaista käyttöä niin määrällisesti, kuin laadullisesti esim. blogi- ja verkkosivuteksteissä.
 • Asiakkaiden tarpeita vastaava laadukas sisältö pitää käyttäjäsi kiinnostuneina ja saavat heidät vierailemaan sivustollasi uudelleen.

Linkkien rakentaminen ja takaisinlinkkaukset (eng. Backlink) toimivat hakukoneille merkkinä siitä, että sivustosi on relevantti ja luotettava. Tämä lisää sivuston liikennettä ja parantaa hakutulossijoitusta.

 • Sisäisten linkkien rakentaminen tehdään oman sivustosi sisällä, esim. alasivujen ja blogien ristiinlinkityksellä sekä ulospäin menevillä linkkauksilla.
 • Sisäisten linkkien rakentamisen avulla käyttäjien navigointi sivullasi helpottuu, ja hakukone ymmärtää sivustosi rakennetta paremmin.
 • Ulkoinen hakukoneoptimointi ja backlinkit tarkoittavat muilta sivustoilta tulevia linkkejä sinun sivustollesi. Niitä voidaan tehdä erilaisten verkostojen, kuten esimerkiksi vierasblogien tai sosiaalisen median avulla.

Verkkosivujen analytiikka ja jatkuva kehitys ovat tärkeitä tekijöitä verkkosivuston suorituskyvyn parantamisessa.

 • Verkkosivujen analytiikkaa seurataan erilaisten analytiikka- ja seurantatyökalujen avulla.
 • Työkalujen avulla voidaan selvittää, miten käyttäjäsi käyttävät verkkosivustoa, mikä sisältö on heidän mielestään kiinnostavaa ja millaisia ongelmia käyttäjillä esiintyy.
 • Kun verkkosivustoa kehitetään jatkuvasti analytiikan perusteella, päästään paremmin jäljille siitä mitkä ovat juuri oikeita toimenpiteitä Google-näkyvyyden kehittymiselle ja asiakaskokemuksen parantamiselle.
 • Analytiikka antaa myös hyvät eväät sisällöntuotannon suunnittelulle ja tekemiselle.
Tämän sinä haluat tietää

Tietoa hakukoneoptimoinnista ja sisällöntuotannosta

Pohditko jotakin hakukoneoptimointiin tai sisällöntuotantoon liittyvää? Tässä kysymyksiä ja vastauksia aiheesta. Mikäli tarvitset enemmän apua, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä 👋

Miten pääsen Googlen ykkössivulle?

Paljonko hakukoneoptimointi maksaa?

Onnistuuko hakukoneoptimointi itse tehtynä?

Miten nopeasti hakukoneoptimointi tuottaa tuloksia?

Kuinka valitsen oikean kumppanin hakukoneoptimointiin?

Mitä hakukoneoptimoidun sisällön tuottaminen vaatii?

Apua monenlaisille tekijöille

Ratkaisemme sinun markkinointitarpeesi

Verkkokauppiaille

Autamme verkkokauppiaita saamaan enemmän asiakkaita edullisemmalla asiakashankinnan kustannuksella.

Palveluyrityksille

Autamme palveluyrityksiä kasvattamaan tyytyväistä asiakaskuntaa, joka palaa aina uudelleen.

Urakoitsijoille

Hankimme urakoitsijoille enemmän keikkaa, jotta he voivat keskittyä tuottavan työn tekemiseen.

Myynnille ja myyntijohdolle

Tuomme myynnille lisää liidejä ja yhteydenottoja onnistuneemmalla markkinoinnilla.

Yrittäjille

Autamme yrittäjiä rakentamaan vakuuttavamman brändin, kun liiketoimintaa halutaan kasvattaa.

Markkinointitiimeille

Tuemme markkinointitiimejä silloin, kun tärkeät projektit täytyy saada onnistumaan aikataulussa.

Valitse YIPI Hakukoneoptimointiin

Onnistu hakukoneoptimoinnissa & sisällöntuotannossa

Kun valitset meidät hakukoneoptimointiin ja sisällöntuotantoon, saat käyttöösi monipuolisen kokemuksemme, nopean palvelun ja monia muita hyviä asioita, jotka takaavat huipputuloksia ja erinomaisen hakukonenäkyvyyden:

Ota yhteyttä 👋
SEO & Sisällöntuotanto helposti

Tilaa meiltä esimerkiksi seuraavat SEO- & sisältötyöt

Tilaa meiltä esimerkiksi seuraavat työt hakukoneoptimointiin tai sisällöntuotantoon ja onnistu markkinoinnissa.

Simppelit Markkinointipalvelut

Kuukausipalveluna tai projektina, yksinkertaisesti

Räätälöimme markkinointipalvelumme sinun tarpeittesi mukaan. Valitse markkinoinnin kuukausipalvelumme tai kertaluonteinen projekti. Me autamme sinua onnistumaan!

Markkinointi palveluna

Kun haluat markkinoinnille selkeän yhteistyömallin, joka jatkuu ja joustaa tilanteen mukaan - valitse YIPI ja markkinointi palveluna.

Markkinointi palveluna

Kertaluonteinen projekti

Kun tiedät tarkalleen mitä tarvitset, mutta haluat ulkoistaa markkinoinnin tekemisen ammattilaiselle ja onnistua.

Ota yhteyttä 👋
Asiakastarina
Asiakkaamme kertovat

Näin onnistumme kanssasi

“ Olemme saaneet enemmän laadukkaita tarjouspyyntöjä uusilta asiakkailta sen jälkeen, kun aloitimme markkinoinnin YIPI:n kanssa. Ehdoton plussa yhteistyöstä ja asiakaspalvelusta - kaikki hoituu helposti ilman turhia välikäsiä. ”

” Yhteistyö YIPI:n kanssa on ollut helppoa, toimivaa ja tuloksellista heti alusta alkaen. Kommunikointi ja reagointi on nopeaa, työ laadukasta ja sovitusta pidetään kiinni. Olemme tyytyväisiä! ”

“ Myyntini on kasvanut selkeästi yhteistyön myötä. Olen todella tyytyväinen ja voin suositella palveluja varauksetta muille! ”

“ Suomesta on vaikea löytää sisällöntuottajaa, jolla on ymmärrystä Web3:sta ja kryptovaluutoista. YIPI hanskaa loistavasti molemmat ja oli no-brainer aloittaa yhteistyö. Homma on toiminut loistavasti. ”

“ Ostimme hakukoneoptimoinnin ja maksettua Google-mainontaa. Viikottainen varauskalenterimme on täyttyi kokonaan, mitä ei aiemmin tapahtunut. Homma toimii! ”

“ Palvelu on ylittänyt odotukset ja sen myötä saan uusia asiakkaita säännöllisesti, varsin kilpaillulla toimialalla. YIPI on ollut erinomainen, ystävällinen ja luotettava kumppani. Suosittelen heitä ehdottomasti muillekin. ”

“ Yleensä meidän toimialalla on tammikuussa hiljaista. Lisäsimme YIPI:n ehdotuksesta Google-mainosbudjettia ja nyt meillä on enemmän töitä kuin koskaan! ”

Valikoidut asiakastarinat
Tutustu myös ajankohtaisiin sisältöihimme

Viimeisimmät uutiset ja blogisisällöt

Tutustu kaikkiin blogisisältöihimme

Haluatko onnistua markkinoinnissa?

Me autamme sinua onnistumaan ja kasvattamaan arvoasi verkossa.

Ota yhteys asiantuntijoihimme! 👇

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Yhteyshenkilömme uusille asiakkaille:
Joonas

Yleiset tiedustelut ja asiakastuki oman yhteyshenkilön kautta tai help@yipi.fi.

Vastaamme yhteydenottoosi pääsääntöisesti heti seuraavana työpäivänä.