< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle
Osa Uudistuja, Onnistuja ja Menestyjä pakettejamme

Raportointi analytiikan perusteella

Markkinoinnissa usein tärkeimpiä tavoitteita ovat myynnin kehitys, yhteydenottojen määrä sekä brändimielikuvan ja näkyvyyden rakentaminen. Tuotamme osana palveluamme kattavaa raportointia siitä, mitä tuloksia olemme saavuttaneet suhteessa yhteisiin tavoitteisiimme. Raportoimme tarvittaessa myös yksityiset työtehtävät, jotta pääset läpinäkyvästi käsiksi siihen, mitä saavutetut tulokset ovat vaatineet ja kuinka toimintaa voidaan kehittää entisestään.

  • Raportointi analytiikan perusteella, jotta sin√§ tied√§t mihin suuntaan markkinointisi on menossa.
  • Raportointi tehd√§√§n sinun toiveesi mukaan, koska meille on t√§rke√§√§ seurata juuri oikeita tietoja, jotka auttavat kehitt√§m√§√§n sinun liiketoimintaasi.
  • Analytiikan perusteella tied√§t, ett√§ markkinointi kehittyy ja saat markkinointibudjetillesi vastinetta.

Esimerkiksi hakukoneoptimointi ei tuota tuloksia välttämättä ensimmäisten kuukausien aikana ja silloin voi takaraivossa elää pieni epävarmuus toiminnan kehittymisestä. Sen vuoksi on tärkeää, että raportointia tehdään yhdessä sinun kanssasi ja kerromme saavutetuista tuloksista tiheään tahtiin.

Raportin perusteella voimme kertoa sinulle esimerkiksi miten sivustosi liikenne on kasvanut, mitkä avainsanat ovat nousseet hakutuloksissa ja minkälaista tuottoa mainonnasta on saatu. Teemme mainontaa sinulle tärkeiden asioiden ja liiketoimintaa kehittävien asioiden vuoksi.

Saatujen tietojen perusteella olet itse paremmin sisällä hakukoneoptimoinnin ja markkinoinnin maailmassa ja tiedät mitä tapahtuu. Pystyt olla valppaampana alalla tapahtuvista muutoksista sekä uusista trendeistä, joita haluaisit kokeilla yrityksesi markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämiseksi.

< Takaisin markkinointi palveluna -sivulle