Tektisisällöt ja copywriting palveluna

Tekstisisällöt ja copywriting palveluna

Tekstisisällöt palveluna, silloin kun tarvitset hyvää tarinankertojaa.

Kirjoitamme kiinnostavaa tekstiä asiakaslähtöisesti ja hakukoneoptimoidusti. Käytämme kirjoittamiseen uusimpia SEO-työkaluja. Näin saat lisää kiinnostuneita asiakkaita.

Tietoa tekstisisällöistä ja copywritingista

Mitä tekstisisällöt ja copywriting pitävät sisällään?

Verkkosivutekstien sisällöntuotanto

Tekstisisältöjen tuottaminen verkkosivuille

Teemme tekstisisällöntuotantoa tekstimuodossa verkkosivuille ja kiteytämme tuotteesi tai palvelusi helposti ymmärrettävään muotoon. Näin sinun ei tarvitse käyttää aikaa tekstin tuottamiseen.

Blogitekstien sisällöntuotanto

Blogitekstit ja artikkelit

Saat kauttamme valmiit blogitekstit ja artikkelit. Teemme tarvittaessa asiantuntijahaastattelun, jonka avulla sisällöstä saadaan asiasisällöltään oikea, mutta kiinnostava lopputuotos.

Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto

Hakukoneoptimoitu tekstisisältö

Erikoistumme hakukoneoptimoituun tekstiin ja otamme asiakaskokemuksen lisäksi huomioon sen, että tekstisi löytyy hakukoneesta. Käytämme tekstin tuottamiseen uusimpia SEO-optimointityökaluja, jonka avulla erotut kilpailijoista.

Mainostekstien ja myyntitekstien sisällöntuotanto

Mainos- ja myyntitekstit

Tarvitsetko iskevän mainostekstin? Autamme muotoilemaan myyntitekstistäsi sellaisen kokonaisuuden, joka herättää asiakkaassa kipinän ostaa juuri sinun tuotteesi tai palvelusi. Teemme tarvittaessa valmiin esitteen tai laskeutumissivun tekstisisällön lisäksi.

Tekstisisältö voi tarjota asiakkaalle arvokkaan avun

Tekstillä on väliä!

Tiesitkö, että jopa 60 % asiakkaasi ostopolusta on jo käyty ennen asiakkaan yhteydenottoa? Siksi tekstillä on väliä.

Laadukas hakukoneoptimoitu tekstisisältö tukee asiakkaan ostopolkua ja herättää luottamusta.Vain yksi blogiteksti voi riittää siihen, että olet tarjonnut asiakkaallesi arvokkaan avun.

Etkö tiedä mistä aloittaisit tekstisisältösi kirjoittamisen? Meiltä saat tekstisisällöt ja copywriting palveluna, silloin kun tarvitset hyvää tarinankertojaa. Kysy meiltä lisää ja selvitetään ratkaisu yhdessä!

Copywriter kirjoittaa
“ YIPI on auttanut yritystämme monipuolisesti sivustojen kehittämisessä sekä kasvussa ja tuottanut laadukasta sisältöä niin sivuillemme, kuin myös somekanaviin. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja toimivaa. Voin suositella palveluita hyvillä mielin! ”
Digio Logo
Digio Media Oy
Affiliate-markkinointiyritys
Asiakastarinat

Asiakkaamme kertovat sen parhaiten.

Olemme asiakkaidemme strateginen markkinointikumppani. Autamme asiakkaitamme tekstisisällön ja copywritingin kanssa. Sekä monessa muussa markkinoinnin osa-alueessa. Saat meiltä henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua, joka tähtää aina hyviin tuloksiin.

Palveluihimme luottavat jo monet eri alojen toimijat.
SeahuntersMeilortProactSkene ryDigio MediaeCount
Mistä aloitetaan?

Kirjoitetaan tekstisisältö, joka taatusti herättää kiinnostuksen.

Käytä omat työtuntisi fiksummin ja ulkoista tekstin kirjoittaminen ammattilaiselle.

Vaihe 1
Vaihe 1

Sisällöntuotannon taustatyö

Määritellään tekstisisällön kohderyhmä, tarkoitus ja sävy. Teemme myös tarvittavan taustatyön aiheeseen ja mahdolliset haastattelut.

Vaihe 2
Vaihe 2

Koevedos ja korjaukset

Teemme koevedoksen tekstisisällöstä ja teemme mahdolliset korjaukset tekstiin, mikäli asiasisällössä tai esimerkiksi tekstin sävyssä on jotakin korjattavaa.

Vaihe 3
Vaihe 3

Valmis tekstisisältö

Tekstisisältösi on valmis! Toimitamme sisältötekstin sovitussa muodossa, joko sähköpostitse tai vaikkapa suoraan verkkosivuillesi syötettynä.

Usein kysytyt kysymykset

Lisätietoa tekstisisällöistä ja copywritingista.

Alla vastauksia yleisimpiin kysymyksiin tekstisisällöistä ja copywritingista, mahdollisimman yksinkertaisesti selitettynä.

Mitä kaikkea tekstisisältö voi tarkoittaa?

Tekstisisältö ja niiden tuottaminen voi tarkoittaa kaikkea tekstiä: Blogi, artikkeli, asiakastarina, sähköpostiviesti, opas, mainosteksti jne... Yleisesti se on hieman aliarvostettu tapa markkinoida yrityksen palveluja. Olemme asiakkaidemme kanssa huomanneet, että tekstisisällöistä on suuri hyöty digitaalisessa markkinoinnissa sekä hakukonenäkyvyydessä. Mitä enemmän relevanttia tekstisisältöä nettisivuillasi on ja se palvelee asiakasta, sitä paremmin näyt myös hakukoneiden tuloksissa ja myyt enemmän.

Copywriting vs. tekstisisältö

Copywriting on todennäköisesti vieraampi termi ja sekoittuu yleensä tekstintuottamisen kanssa. Suora käännös copywritingille onkin tekstisuunnittelu, jossa ajatellaan enemmän asiakasta ja ostopolun eri vaiheita. Copywriting on teksintuottamiseen verrattuna enemmän tarinankerrontaa ja mielenkiintoisen tekstin tuottamista esimerkiksi markkinointimateriaaleihin tai myyntisivustolle. Copywriting-tekstiä sanotaan joskus myyntitekstiksi. Toki laajemmat tekstisisällöt ovat joskus paikallaan, kun halutaan parantaa hakukonenäkyvyyttä ja silloin niin sanottu normaali hakukoneoptimoitu asiapitoinen teksti on vallan mainio tapa saada tavoite toteutettua.

Miksi minun kannattaa tehdä tekstisisältöjä?

Miten paljon sivuillasi käy asiakkaita? Onko sinulla tarpeeksi tekstisisältöä sivuillasi? Olemme huomanneet että suurimmalla osalla ei ole yhtäkään blogiartikkelia omilla sivuillaan. Mitä jos tekisit yhden viikossa? Saisit vuodessa ilmaista liikennettä hurjan määrän. Tekstisisällöt ovat siitä hyviä, että niiden tuoma näkyvyys vain paranee ajan kanssa. Olet ehkä joskus huomannut etsiväsi jotain Googlesta ja vastaus löytyy 8 vuotta vanhasta artikkelista? Sama voidaan tehdä myös omille sivuillesi.

Millä kirjoitan tekstini?

Tekstisisältöjä voi alkaa tuottamaan suoraan esimerkiksi Microsoft Wordin avulla, jolla saat suoraan tiedon miten pitkä teksti on ja korjausehdotukset virheistä samantien. Se ei siis ole rakettitiedettä ja voit aloittaa samantien. Mikäli haluat tehostaa kirjoittamista, kannattaa ottaa mukaan tekoälyn avulla toimivia ohjelmia, jotka tehostavat kirjoittamista. Ohjelmat voivat antaa suoria vinkkejä mitä sanoja kannattaa käyttää ja miten paljon sanoja kyseisessä artikkelissa tulee olla näkyvyyden maksimoimiseksi.

Mitä tekstisisällön tuottamisessa tulee ottaa huomioon?

Tekstisällöissä tulee ottaa moneenkin eri asiaan huomiota. Oikeinkirjoitus on melko olennainen asia. Toisaalta joskus kirjtoitusvirhe voi jäädä asiakkaan mieleen ja niitä tehdään toisinaan tahallaan, jotta näin tapahtuisi. Tiesitkös sitä? Joskus teksteissä pitää ottaa huomioon myös muut asiat kuin lukija, esimerkiksi hakukoneet. Hakukoneoptimoitu teksti näkyy paremmin, kun ihmiset etsivät tietoa ja mielenkiintoinen teksti saa ihmiset lukemaan pidempään ja nauttimaan tekstistäsi. Kiehtova sähköpostiotsikko takaa avauksia ja ytimekäs myyntiviesti saa aikaan tapaamisia. Tekstillä on siis väliä!

Miten paljon tekstisisältö maksaa?

Tekstisisältöä voit tuottaa itse niin paljon kuin haluat, mutta se on yleensä aikaavievää, jos sen haluaa tehdä kunnolla. Mikäli sinulla ei ole omia resursseja tehdä tekstisisältöjä, kannattaa silloin ottaa kumppani mukaan. Teemme tekstisisältöjä läpinäkyvällä sanahinnoittelulla, jopa alkaen 0,29e/sanalta. Kuukausipaketeissamme tai isompina määrinä ostetut tekstit on mahdollista saada halvempaan hintaan sovitun mukaan. Ota yhteyttä ja aloitetaan sisältöjen tuottaminen!

Miten kauan kestää että tekstisisällöt saavat liikennettä netissä?

Jos tekstisisällöt on tehty oikeilla hakusanoilla, tekstin määrällä sekä mielenkiintoisella sisällöllä, parantaa se niiden saamaa näkyvyyttä hurjasti. Ei kannata kuitenkaan odottaa ihmeen tapahtumista yhdessä yössä. Tekstien löydettävyys paranee jatkuvasti ja parhaimmat tulokset tulevat vasta kuukausien tai vuosien päästä esille tekstien tuottamisesta. Mitä useammin päivittelet sivuillesi uutta sisältöä, sitä paremmin vanha sisältösikin näkyy hakukoneiden tuloksissa.

Miksi jatkuvaa tekstisisältöä tulee tehdä?

Hakukoneilla on automaattisia tietokoneohjelmia, jotka käyvät sivustosi läpi joka kerta kun päivität sinne lisää sisältöä. Mitä useammin päivität, sitä useammin ohjelmat käyvät sivusi läpi samalla parantaen niiden löydettävyyttä. Mitä enemmän sinulla on sisältöä, sitä erikoisemmillakin hakusanoilla voit löytyä hakukoneista ja saada asiakkaita sivuillesi. Kun sisältö on uutta, olet lukijoiden mielestä ajan hermolla etkä jämähtänyt paikalleen.

Ota yhteyttä

Laitetaan tekstisisällöt ja copywriting uudelle tasolle.

Etsitkö hyvää markkinoinnin kumppania tekstisisältöjen kirjoittamiseen, copywritingiin tai johonkin muuhun projektiin? Toteuta tekstisisällöt ja copywriting palveluna kanssamme ja saavutetaan parhaat tulokset yhdessä. Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi!
Hups! Jotain meni vikaan.