Asiakastarinat

Googlen ykkössivulle halutuilla avainsanoilla

Googlen ykkössivulle halutuilla avainsanoilla

Sisällysluettelo

Aavasaksan Sähkö Oy on pohjoisen luotettava sähköurakoitsija, jonka palveluvalikoimasta löytyvät valokuituasennukset, sähköautojen latausasemat, ilmalämpöpumppujen asennus sekä sähköurakointi. 

Tavoitteena oli saada yrityksen orgaaninen verkkonäkyvyys paremmaksi ja tavoittaa asiakkaat, erityisesti paikallisesti Lapissa ja Torniossa. Aavasaksan Sähkö Oy valitsi YIPI:n markkinointi palveluna -konseptin, josta oli suuri apu tavoitteiden saavuttamisessa.

Asiakastarina Google-mainonnan ja hakukoneoptimoinnin tekemisestä sähköurakointiyritykselle

Jatkuvaa sisällöntuotantoa ja Google-mainontaa

YIPI on auttanut Aavasaksan Sähköä kehittämään näkyvyyttä digitaalisesti jatkuvan sisällöntuotannon sekä Google-mainonnan avulla. Verkkosivuille on tuotettu jatkuvasti uusia sisältöjä erityisesti ilmalämpöpumpuista ja niihin liittyvistä asioista, joista ihmiset etsivät tietoa. 

Vaikka tavoitteena oli ensisijaisesti verkkonäkyvyys, myös asiakaspalvelua haluttiin parantaa ja sisällöntuotanto oli tähän oivallinen ratkaisu. Yhteistyö alkoi loppuvuonna 2022 ja siitä tähän päivään asti sivustolle on tuotu uutta sisältöä suunnitelman mukaisesti, analytiikkaa hyödyntäen. 

Parempi hakukonenäkyvyys tuo markkinoinnin kustannussäästöjä

Nyt Aavasaksan Sähkön verkkosivut löytyvät paikallisesti paremmilta sijoituksilta Googlen hakutuloksista. Tämä johdosta verkkosivulla käy joitakin kymmeniä asiakkaita päivittäin ilman maksettua mainontaa, kun aiemmin liikenne pohjautui vain maksettuun liikenteeseen. 

Hyvä orgaaninen hakukonenäkyvyys  tuo yritykselle kustannussäästöjä siksi, että näkyvyyttä saadaan enemmän ilmaiseksi ja mainosbudjettia voidaan pienentää ilman, että näkyvyys katoaa kokonaan. Siksi hakukoneoptimointi on investointi, joka kantaa pitkälle.

Parempi hakukonenäkyvyys tuo markkinoinnin kustannussäästöjä

Kehitä strategista näkyvyyttäsi ja menestyt

Kun panostat hakukoneoptimointiin ja strategisen näkyvyytesi kehittämiseen, menestyt markkinoinnissa pitkäjänteisemmin. Totta kai tämä vaatii aluksi investoinnin tai työtunteja sisällöntuotantoon, mutta se tuo usein parempia hyötyjä kuin pelkkä maksettu mainonta. 

Yleensä maksettu mainonta ja hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto toki kannattaa molemmat sisällyttää markkinointisuunnitelmaan, sillä maksetun mainonnan avulla sisältöä saadaan jaeltua tehokkaammin potentiaalisille asiakkaille. Yleensä hyvät sisällöt ovat kilpailuvaltti ja käänteen tekijä myös silloin, kun asiakkaasi tekee ostopäätöksen.

Kiinnostaako hakukoneoptimointi ja Google-mainonta?

YIPI on hakukonemarkkinointiin erikoistunut mainostoimisto, joka palvelee sinua monipuolisesti markkinoinnin tekemisessä. Meidän leipälajimme on erityisesti hakukonenäkyvyyden kehittäminen, jonka avulla sinä saat lisää liidejä verkkosivuillesi, enemmän myyntiä verkkokauppaan tai parannettu markkinoinnin kannattavuutta.

Mikäli kiinnostuit palveluistamme ja haluat kuulla miten toimimme, ota yhteyttä ja onnistutaan yhdessä!

Asiakkaan kertomaa palveluistamme 

Suora lainaus asiakkaalta, Aavasaksan Sähkö Oy:n yrittäjä Valtteri Ryynänen: “Olemme tyytyväisiä ja saimme juuri sen mitä tilasimme, koska saavutimme YIPI:n kanssa haluamamme avainsanat Googlen parhaille sijoituksille.”

Tutustu Aavasaksan Sähköön ja heidän tarjoamiin palveluihin tarkemmin aavasaksansahko.fi -verkkosivustolla.

Aavasaksan Sähkö Oy logo
Asiakastarinat

Tutustu myös näihin asiakastarinoihin

Oppaat

Tutustu myös näihin oppaisiin

Ajankohtaista

Muut ajankohtaiset

Blogisisällöt

Tutustu myös näihin sisältöihin

No items found.