Asiakastarinat

Hakukoneoptimointi toi yllättävän nopeasti uusia asiakkaita

Hakukoneoptimointi toi yllättävän nopeasti uusia asiakkaita

Sisällysluettelo

Body & Sound Oy on turkulainen vuonna 2019 perustettu hierontayritys, jonka palveluvalikoimasta löytyvät hieronta ja äänimaljarentoutus. Yritys tarjoaakin rentoutusta niin keholle kuin mielelle, Turun keskustan läheisyydessä, osoitteessa Puistokatu 15, 20100 TURKU. 

Yrityksen omistaja, Sol Sagot, halusi laajentaa asiakaskuntaansa ja kasvattaa yrityksen näkyvyyttä verkossa. Päätös hakukoneoptimoinnin hyödyntämiseen johti odotettua nopeampaan tulokseen, ja yritys onkin saanut uusia asiakkaita erityisesti äänimaljarentoutuksen pariin.

Kuvat: Sol Sagot

Hakukoneoptimointi hierontayrittäjälle toi nopeasti uusia asiakkaita
Kuvat: Sol Sagot

Hakukoneoptimointi on tärkeää myös pienyrityksille

Vaikka Body & Sound Oy ei ole tehnyt maksullista Google-mainontaa, YIPI:n hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto osoittautui erittäin tehokkaaksi tavaksi parantaa yrityksen verkkonäkyvyyttä. Kun hyvä hakutulossijoitus saavutetaan hakukoneoptimoinnin avulla, ei markkinointiin tarvitse käyttää jatkuvasti rahaa, ja uusia asiakkaita saadaan hankittua maltillisella kustannuksella.

Uuden ja asiakaskokemusta parantavan verkkosisällön avulla Body & Sound Oy nousi hakukoneiden tuloksissa ja tavoitti siten uusia potentiaalisia asiakkaita. Tämän mahdollisti perusteellinen avainsanatutkimus: kun tiedetään, mitä potentiaaliset etsivät hakevat verkosta, saadaan heidät palveluiden äärelle.

Avainsanatutkimuksen avulla näkyville

Vaikka yrityksellä on mielenkiintoinen ja tunnelmallinen yritysilme sekä selkeä konsepti, ei se itsessään takaa näkyvyyttä ja sitä, että asiakkaat löytäisivät itsensä. Tämä tilanne oli myös Body & Soundin tapauksessa. 

Verkkosivut sisälsivät jo alun alkaen harmoniaa ja kaunista tunnelmaa, mutta tekstisisällön ja asiakkaiden tekemien hakulausekkeiden puutteellisuus johti siihen, että sivu ei näkynyt Googlessa juuri ollenkaan. Tämän vuoksi pelkästään tekstisisältöjen päivittäminen ja blogiosion perustaminen nosti Body & Soundin Googlen kärkipaikoille - juuri sinne minne se kuuluukin.

Hyvä työ toi poikkeuksellisen nopeita tuloksia

Vaikka Body & Sound Oy on ollut YIPI:n asiakas vasta lyhyen aikaa, tulokset puhuvat puolestaan ja hakukoneoptimointi on auttanut yritystä tavoittamaan uusia asiakkaita yllättävän nopeasti.

Äänimaljarentoutuksen kysyntä on kasvanut merkittävästi, ja myös yrityksen yleinen näkyvyys verkossa on parantunut. Asiakas onkin erittäin tyytyväinen YIPI:n palveluihin ja saavutettuihin tuloksiin, koska ne ylittivät odotukset. 

Myös YIPI oli palvelutuottajana yllättynyt näin nopeisiin hyviin tuloksiin, sillä yleensä hakukoneoptimointi on pitkäkestoista työtä - mutta joskus poikkeus vahvistaa säännön ja tuloksia tulee odotettua nopeammin. Hyvä näin - molemmin puolin!

Hakukoneoptimointi hierontayritykselle
Kuvat: Sol Sagot

Asiakkaan omat sanat palveluistamme

Body & Sound Oy:n omistaja ja yrittäjä Sol Sagot kertoo YIPI:stä seuraavaa: "Sain uusia asiakkaita nopeammin kuin uskoin. Yksi asiakas tuli jopa äänimaljarentoutukseen pitkän ajomatkan takaa ilman ajanvarausta, suoraan liikkeen ovesta sisälle. Kiitos YIPI:lle erinomaisesta työstä!"

Tutustu Sol Sagotiin ja Body & Soundin palveluihin tarkemmin osoitteessa https://www.solsagot.fi/

Body & Sound logo
Kuvat: Sol Sagot
Asiakastarinat

Tutustu myös näihin asiakastarinoihin

Oppaat

Tutustu myös näihin oppaisiin

Ajankohtaista

Muut ajankohtaiset

Blogisisällöt

Tutustu myös näihin sisältöihin

No items found.