Asiakastarinat

Parempaa markkinointia ja tehokasta tekstiä

Parempaa markkinointia ja tehokasta tekstiä

Sisällysluettelo

Asiakkaamme Digio Media Oy kehittää ja ylläpitää eri verkkosivustoja, joilla sisältö on keskeisessä roolissa. Autoimme asiakastamme sisällöntuotannon kanssa.

Olemme tuottaneet Asiakkaallemme hakukoneoptimoitua sisältöä blogiartikkeleihin ja viikoittaisiin uutiskirjeisiin. Sisältöä on tehty pitkäjänteisesti melkein joka viikko palvelun alusta lähtien ajankohtaisista aiheista.

Teknisesti hyvin toteutetun hakukoneoptimoidun sisällön lisäksi tärkeää on ollut Asiakkaan liiketoimintaan perehtyminenja itse sisältöjen aihealueiden tutkiminen. Tämä on tehty asiakkaan puolesta, jotta palvelusta on saatu kaikki hyöty irti.

Tekstintuotanto

Sometilin ylläpito palveluna säästi omaa työaikaa

Hallinnoimme asiakkaan sosiaalisen median kanavaa palveluna. Ensin sovimme asiakkaan kanssa, miten palvelu toteutetaan. Tässä tapauksessa hommaa lähdettiin tekemään melko lyhyellä aikataululla heti suunnittelutyön jälkeen. Asiakkaan sometili otettiin suoraan haltuun ja lähdettiin tuottamaan päivittäistä sisältöä.

Sometiliä ja sen seuraajamäärää kehitettiin aktiivisesti tavoitekohderyhmän keskuudessa, jotta Asiakkaan verkkosivustoille saadaan lisää liikennettä ja aihealueesta kiinnostuneita ihmisiä. Sometilin kehitys raportoitiin ja tarkastettiin aina sovituin väliajoin, jonka jälkeen sovittiin seuraavista askelista.

Sisällöntuotanto

Asiakkaan kertomaa palveluistamme

Suora lainaus asiakkaalta, Digio Media Oy:

" Yrityksemme kehittää samanaikaisesti useita eri verkkosivustoja ja hyvän kehityksen kannalta riittävä ja laadukas sisällöntuottaminen on tärkeää. YIPI on auttanut yritystämme monipuolisesti sivustojen kehittämisessä sekä kasvussa ja tuottanut laadukasta sisältöä niin sivuillemme kuin myös somekanaviin. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja toimivaa. Voin suositella palveluita hyvillä mielin! "

Asiakastarinat

Tutustu myös näihin asiakastarinoihin

Oppaat

Tutustu myös näihin oppaisiin

Ajankohtaista

Muut ajankohtaiset

Blogisisällöt

Tutustu myös näihin sisältöihin

No items found.