Strateginen sisältömarkkinointi kasvun mahdollistajana
Asiakastarinat

Strateginen sisältömarkkinointi kasvun mahdollistajana

Critical Media on mediatoimisto, joka auttaa Web3-brändejä kasvamaan maailmanluokan sisällön avulla. Mahdollistamme asiakkaamme kasvun sisältömarkkinoinnin strategisella kumppanuudella.

Critical Media

Critical Media on espoolainen mediatoimisto, joka tuottaa kryptosisältöä ja auttaa Web3-brändejä kasvamaan maailmanluokan sisällön avulla.

Haasteet

  • Sisällön tuottamiseksi tarvitaan paljon spesifiä tietoa kryptovaluutoista sekä resursseja kirjoittamiseen.

Ratkaisut

  • Sisällöntuotanto palveluna.

Tulokset

  • Ulkoistettu sisällöntuotanto lisäsi laadukasta sisältöä asiakkaiden verkkosivuilla.
  • Liikenne verkkosivuilla on kasvanut tasaisesti.

Web3-teknologia ja kryptovaluutat tekevät tuloaan

Oletko kuullut Web3-teknologiasta tai kryptovaluutoista? Olemme vielä alkuvaiheessa niiden adaptaatiota ja monelle ihmiselle aihe on hyvin vieras.

Critical Media Oy on mediatoimisto, jonka missiona on tehdä Web3:sta yksinkertaisempi. Critical Media Oy auttaa asiakkaitaan kasvattamaan sekä sitouttamaan yhteisöään digitaalisen tarinankerronnan voimin.

Mikä ihmeen Web3?

Web3 on internetin tulevaisuus. Web3 on käytännössä täysin hajautettu internet, joka toimii erilaisten lohkoketjujen ja tokeneiden avulla. Web3:n myötä valta ja internetin "omistajuus" siirtyy takaisin suurilta organisaatioilta sen käyttäjille ja yhteisöille.

Käyttäjän kohdalla Web3 voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että valuuttasiirrot hoituvat ihmisten välillä suoraan käyttäjältä toiselle. Eri tahojen välissä ei tarvita maksua välittävää instituutiota.

Kun välikädet poistuvat, myös kustannukset alenevat. Myös eri tahojen välinen sopiminen helpottuu erilaisten älysopimusalustojen avulla, kun sopimisen ehdot määritellään suoraan lohkoketjuun. Sopimusehdot voidaan määritellä esimerkiksi lohkoketjussa tehtävällä äänestyksellä, täysin demokraattisesti tokeneiden haltijoiden kesken.

Web3

Hyvä sisältö jää ihmisen mieleen ja opettaa

Hyvin toteutettu ja kiinnostava sisältö on tänä päivänä markkinoinnin ydin. Tavallinen, ihmistä keskeyttävä markkinointi ei enää toimi samaan tapaan kuin ennen.

Jotta menestyy markkinoinnissa ja saa ihmisen pysähtymään, tarvitaan hyvin suunniteltua sisältöä joka vangitsee asiakkaan huomion. Sisältö jää parhaimmillaan elämään ja leviää yhteisössä paremmin kuin maksettu mainonta.

Sisältö myös opettaa ihmisille uusia asioita ja se voi monissa tilanteissa parantaa yrityksen asiakaspalvelua, kun asiakkaasi etsivät tietoa tuotteestasi. Myös tämä asiakastarina on esimerkki tarinankerronnasta ja siitä miten meidän palvelumme auttavat asiakkaitamme.

”Suomesta on vaikeaa löytää sisällöntuottajaa, jolla on ymmärrystä Web3:sta ja kryptovaluutoista. YIPI hanskaa loistavasti molemmat ja oli no-brainer aloittaa yhteistyö. Homma on toiminut loistavasti. Jere ja Joonas tuottavat Critical Medialle laadukkaan Web3-sisällön lisäksi jatkuvaa lisäarvoa hyvillä ideoilla ja kehitysehdotuksilla. Yhteistyö rokkaa rennoissa merkeissä ja jatkuu varmasti tulevaisuudessa!”

Media- ja mainostoimistot kasvun rakentajana

Varsinkin suomalaisissa yrityksissä markkinointi jää erittäin tuotevetoisiksi ja suoraan sanottuna tylsäksi. 

Totta kai tuotettakin pitää markkinoida, mutta mikäli keskiössä on pelkkä tuote ilman mitään suurempaa merkitystä - on asiakkaan helpompi valita toinen vaihtoehto. Moni yritys valmistaa täysin samoja tuotteita, mutta usein kilpailun voittaja on se, jolla on paras tarina joka vastaa ihmisen tarpeisiin.

Keskity siihen mitä sinä osaat parhaiten

Tunnet tuotteesi ja markkinoija tietää miten sitä markkinoidaan. Mikset keskittyisi tuotteen kehittämiseen ja tekisi asioita mutkattomammin media- tai mainostoimiston kanssa?

Sinulla voi tietenkin jo olla in-house markkinointitiimi, mutta jotkin tehtävät voi ja kannattaakin ulkoistaa tästä huolimatta. Tässäkin yhteistyössä Critical Media on ulkoistanut YIPI:lle osan sisällöntuotannosta, jotta aikaa riittää kaikkiin projekteihin.

Strateginen sisältömarkkinointi yhdessä oikean kumppanin kanssa mahdollistaa todennäköisesti enemmän kuin yksin oman tiimin kanssa asioiden pähkäily. Kasvun avaimet ovat pitkäjänteisessä yhteistyössä, jonka myötä opitaan puolin ja toisin sekä kehitytään maailman ja toimintaympäristön muuttuessa.

Mainostoimisto

Etsitkö hyvää sisältömarkkinoinnin kumppania?

Kun etsit hyvää sisältömarkkinoinnin toteuttajaa, autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä voittava sisältöstrategia! Erikoistumme sisällöntuotannossa erityisesti tekstisisältöihin ja copywritingiin.

Teemme sisällöt hakukoneoptimoidusti ja asiakaslähtöisesti, jotta asiakkaasi löytävät sinut ja kiinnostuvat palveluistasi. Emme lähtökohtaisesti sano millekkään toimialalle ei, vaan autamme sinua lähtökohdista riippumatta. Kerro tarpeistasi rohkeasti yhteydenottolomakkeella!

Critical Media

Critical Media on espoolainen mediatoimisto, joka tuottaa kryptosisältöä ja auttaa Web3-brändejä kasvamaan maailmanluokan sisällön avulla.

Haasteet

  • Sisällön tuottamiseksi tarvitaan paljon spesifiä tietoa kryptovaluutoista sekä resursseja kirjoittamiseen.

Ratkaisut

  • Sisällöntuotanto palveluna.

Tulokset

  • Ulkoistettu sisällöntuotanto lisäsi laadukasta sisältöä asiakkaiden verkkosivuilla.
  • Liikenne verkkosivuilla on kasvanut tasaisesti.

Sisällysluettelo

Asiakastarinat

Tutustu myös näihin asiakastarinoihin

Oppaat

Tutustu myös näihin oppaisiin

Ajankohtaista

Muut ajankohtaiset

Blogisisällöt

Tutustu myös näihin sisältöihin

No items found.

Haluatko onnistua markkinoinnissa?

Me autamme sinua onnistumaan ja kasvattamaan arvoasi verkossa.

Ota yhteys asiantuntijoihimme! 👇

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Yhteyshenkilömme uusille asiakkaille:
Joonas

Yleiset tiedustelut ja asiakastuki oman yhteyshenkilön kautta tai help@yipi.fi.

Vastaamme yhteydenottoosi pääsääntöisesti heti seuraavana työpäivänä.