Google näkyvyys ilmaiseksi - 5 hyvää vinkkiä
Oppaat ja blogit

Google näkyvyys ilmaiseksi - 5 hyvää vinkkiä

Google näkyvyys ei ole itsestäänselvyys. Korkeammat hakutulossijoitukset Googlessa tuovat liikennettä verkkosivuillesi.

Oletko halunnut tietää, miten saada hyvä Google näkyvyys ilmaiseksi?

Lue 5 vinkkiä parempaan Google näkyvyyteen.

1. Google näkyvyys ilmaiseksi hyvällä asiakaskokemuksella

Paranna asiakaskokemusta. Se on erinomainen tapa saada hyvä Google näkyvyys ilmaiseksi. Kun asiakkaasi viihtyvät kotisivullasi, alkaa Google parantamaan verkkosivustosi sijoituksia hakutuloksissa. Sivusto näkyy korkeammalla Google hakutuloksissa ja asiakkaat tulevat sivustollesi todennäköisemmin. Ilman että käytät rahaa hakukonemainontaan.

Hyvä asiakaskokemus ei liity pelkästän hakutuloksiin. Asiakkaasi puhuvat myös keskenään ja usein hyvin toimiva sivusto saa suosituksia muilta ihmisiltä. Kannattaa pyrkiä aina parhaaseen asiakaskokemukseen, jos haluaa menestyä verkossa!

2. Hyvä Google näkyvyys vaatii aikaa ja strategian

Google näkyvyyden hankinta on pitkän ja suunnitelmallisen työn takana. Kun verkkosivustosi on kerännyt dataa kävijöistä pidemmältä ajalta, olet silloin luotettavampi hakukoneen näkökulmasta.

Mieti tarkkaan mitä haluat saavuttaa hakukonenäkyvyydellä ja toimi tämän strategian mukaisesti. Kun teet tarpeeksi oikeita asioita, alkaa näkyvyytesi paranemaan verkossa.

Internetissä on monia sivustoja, joten kilpailu on kovaa eikä asiat tapahdu helposti. Luota omaan tekemiseen ja tuota omannäköistä sisältöä aktiivisesti. Tee sisällöntuotanto ensisijaisesti asiakastasi varten, unohtamatta hakukoneoptimointia ja oikeita avainsanoja.

3. Tee avainsanatutkimus, seuraa dataa ja optimoi

Avainsanatutkimus vaatii ymmärrystä omasta kohderyhmästä, kilpailjoista ja markkinasta. Pyri ajattelemaan asiakkaasi tavoin ja tutki oikeat avainsanat, joilla asiakkaat etsivät palveluitasi tai tuotteitasi verkosta.

Tee hakukoneoptimointi, eli SEO oikeilla avainsanoilla ja löydyt juuri sieltä mistä asiakkaasi sinua etsivät. Google datan seuraaminen hoituu helposti esimerkiksi Google Search Consolen avulla. Näet sen avulla miten asiakkaasi ovat löytäneet verkkosivustosi ja voit tehdä parannuksia saamasi datan perusteella.

4. Tekninen hakukoneoptimointi (sisäinen hakukoneoptimointi)

Tekninen hakukoneoptimointi liittyy olennaisesti asiakaskokemukseen. Teknisessä hakukoneoptimoinnissa pyritään tekemään sivustosta nopea, saavutettava sekä hakukonee paremmn huomioonottava. Kun hakukoneet ymmärtävät sivustoasi paremmin, paranee asiakaskokemus sen myötä.

Hitaasti toimiva sivusto ei ole hakukoneiden eikä asiakkaiden silmissä toimiva, joten se ei välttämättä saa korkeita hakutulossijoituksia pelkästään hitauden vuoksi. Asiakkaat voivat kyllästyä hitaasti toimivaan sivustoon ja poistua sieltä nopeasti.

Teknistä hakukoneoptimointia kutsutaan joissakin yhteyksissä myös sisäiseksi hakukoneoptimoinniksi.

5. Ulkoinen hakukoneoptimointi

Ulkoinen hakukoneoptimointi tarkoittaa sivuston ulkoisten tekijöiden parantamista, jotka lisäävät verkkosivun luotettavuutta. Mikäli moni verkkosivusto ohjaa sinun sivuillesi, voi hakukonesijoituksesi parantua sen ansiosta.

Luotettavat linkitykset suositummilla sivustoilla ja medioissa, jotka kohdistuvat sinun nettisivuusi parantavat sivustosi näkyvyyttä.

Näin voit saada hyvän Google näkyvyyden ilmaiseksi!

Google-nakyvyys-ilmaiseksi-3

Google näkyvyys ei välttämättä onnistu ilman oikeaa kumppania

Eikö Google strategia onnistu tai tarvitsetko apua hakukoneoptimointiin ja sisältöjen tuottamiseen? Voimme kertoa sinulle vinkkejä, miten saada hyvä Google näkyvyys ilmaiseksi. Ilman, että käytät rahaa mainontaan. Monipuolisen osaamisemme sekä ammattitaitomme avulla löydämme ratkaisun oman verkkosivustosi Google-näkyvyyden parantamiseen.

YIPI tarjoaa monipuoliset palvelut markkinointiin ja saat meistä luotettavan strategisen markkinointikumppanin. Meiltä onnistuu Google näkyvyyden parantamisen lisäksi monia muita palveluita, kuten sähköpostimarkkinointi, Google-mainonta ja sisällöntuotanto.

Voit myös tutustua valmiisiin markkinointipaketteihimme.

Jos harkitset palvelujen ostamista ja sinua mietityttää hakukoneoptimoinnin hinta, tutustu artikkeliin ohesta linkistä.

Sisällysluettelo

Asiakastarinat

Tutustu myös näihin asiakastarinoihin

Oppaat

Tutustu myös näihin oppaisiin

Ajankohtaista

Muut ajankohtaiset

Blogisisällöt

Tutustu myös näihin sisältöihin

No items found.

Haluatko onnistua markkinoinnissa?

Me autamme sinua onnistumaan ja kasvattamaan arvoasi verkossa.

Ota yhteys asiantuntijoihimme! 👇

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Yhteyshenkilömme uusille asiakkaille:
Joonas

Yleiset tiedustelut ja asiakastuki oman yhteyshenkilön kautta tai help@yipi.fi.

Vastaamme yhteydenottoosi pääsääntöisesti heti seuraavana työpäivänä.