Oppaat ja blogit

Google näkyvyys ilmaiseksi - 5 hyvää vinkkiä

Google näkyvyys ilmaiseksi - 5 hyvää vinkkiä

Sisällysluettelo

Mainostaminen maksaa paljon. Miten saada hyvä Google näkyvyys ilmaiseksi? Lue 5 vinkkiä parempaan Google näkyvyyteen.

1. Asiakaskokemus on helpoin tie saada hyvä Google näkyvyys ilmaiseksi

Paranna asiakaskokemusta, se on helpoin tie saada hyvä Google näkyvyys ilmaiseksi. Kun asiakkaasi viihtyvät kotisivullasi, myös Google ymmärtää sen hyvin. Sivusto näkyy korkeammalla Google hakutuloksissa ja näin voit saada ilmaista näkyvyyttä, ilman että käytät rahaa hakukonemainontaan.

Muutoinkin hyvän asiakaskokemuksen avulla saat parempaa näkyvyyttä. Asiakkaasi puhuvat keskenään ja sana yleensä kirii maineen edellä. Kun pyrit aina parhaaseen asiakaskokemukseen, voit olla varma, että se kantaa hedelmää pitkälle!

2. Hyvä Google näkyvyys vaatii aikaa ja strategian

Mikään ei tapahdu yhdessä yössä. Kuten ihmissuhteissa, myös Google tarvitsee luottamusta. Kun sivustollasi on pidempiaikaista käyntidataa, olet luotettavampi hakukoneen näkökulmasta.

Internet on täynnä spämmisivustoja. Maltti on siis valttia! Luota omaan tekemiseen ja tuota omannäköistä sisältöä aktiivisesti. Tee sisällöntuotanto ensisijaisesti asiakastasi varten. Toisaalta sisältö kannattaa hakukoneoptimoida ja sanoittaa oikeilla avainsanoilla, jotta löydyt Googlessa.

3. Tee avainsanatutkimus, seuraa dataa ja optimoi

Kun seuraat asiakasta ja ajattelet millä hakutermeillä he voisivat löytää sinut, olet oikeilla jäljillä. Avainsanatutkimus vaatii ymmärrystä omasta kohderyhmästä, kilpailjoista ja markkinasta.

Tee hakukoneoptimointi, eli SEO oikeilla avainsanoilla ja löydyt juuri sieltä mistä asiakkaasi sinua etsivät. Google datan seuraaminen hoituu helposti esim. Google Search Console -paneelissa. Se on ilmainen työkalu, jonka avulla voit kehittää hakukoneoptimointia, eli englanniksi Search Engine Optimization -kokonaisuutta.

4. Tee tekninen hakukoneoptimointi

Tekninen hakukoneoptimointi liittyy olennaisesti ensimmäiseen kohtaan, eli asiakaskokemukseen. Kun sivusto on nopea ja se on toteutettu teknisesti hyvin, asiakkaasi kiittävät!

Teknistä hakukoneoptimointia kutsutaan joissakin yhteyksissä myös sisäiseksi hakukoneoptimoinniksi.

5. Tee ulkoinen hakukoneoptimointi

Ulkoinen hakukoneoptimointi on toinen asia, joka vie aikaa. Ulkoinen hakukoneoptimointi tarkoittaa nimensä mukaisesti sivuston ulkoisten tekijöiden parantamista, jotka lisäävät kotisivun luotettavuutta.

Luotettavat linkitykset suositummilla sivustoilla ja medioissa, jotka kohdistuvat sinun nettisivuusi parantavat sivustosi näkyvyyttä. Näin voit saada hyvän Google näkyvyyden ilmaiseksi!

Google näkyvyys - kuvituskuva

Joskus hyvä Google näkyvyys ilmaiseksi ei onnistu yksin.

Tökkiikö Google strategia tai tarvitsetko apua hakukoneoptimointiin ja sisältöjen tuottamiseen? Voimme kertoa sinulle vinkkejä miten saada hyvä Google näkyvyys ilmaiseksi. Ilman, että käytät rahaa mainontaan. Meiltä löytyy monipuoliset palvelut, joten jjutellaan ihmeessä lisää siitä, missä ikinä tarvitsetkaan apua.

YIPI tarjoaa monipuoliset palvelut markkinointiin. Olemme strateginen markkinointikumppani. Meiltä onnistuu Google näkyvyyden parantaminen ja moni muu markkinointi.

Voit myös tutustua valmiisiin markkinointipaketteihimme.

Jos harkitset palvelujen ostamista ja mietit hakukoneoptimoinnin hintaa, tutustu artikkeliin ohesta linkistä.

Asiakastarinat

Tutustu myös näihin asiakastarinoihin

Oppaat

Tutustu myös näihin oppaisiin

Ajankohtaista

Muut ajankohtaiset

Blogisisällöt

Tutustu myös näihin sisältöihin

No items found.